Про спуфінг з мобільного напевно не чули...
Локацію, хоть Вашингтон можна поставити, тільки тоді бажано ще і ВПН для інтернету тієї ж локації, щоб взагалі по феншую було.

|
|
![]() Не всі програми працюють при увімкненому ВПН. Або з програмами які підсовують фейкову локацію. Конкретно про резерв не знаю. І чи взагалі бере він дані про поточну локацію. Бо дія здається перевіряв, бачить таку підставу. А чому? Бо в дії зашитий функціонал для переселенців. Які можуть підтвердити факт проживання в іншому місті дистанційно, по ЖПС, без візитів у держоргани. ![]() Статья длинная кому интересно кликайте по ссылкам
<div style="width:320px; height:560px;border:0px dashed blue;display:flex;"> <ins class="ClubeHUAds" data-ad-client="428338" data-ad-tipo="1" data-ad-width="250" data-ad-height="200"> </ins> <script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="in_factum/26484" data-width="20%"></script> </div>
![]() Вчера писал что ирпень отключают 4/4 хрентам сегодня с утра 6/3 что уже критично, высокоемкие АКБ вентиляторов приходится заряжать по одной банке на каждый ip2312
![]() Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 15 лип, 2024 18:05, всього редагувалось 3 разів.
![]() Хтось хоче скласти гідну конкуренцію барабашову по рівню сприйняття реальності і якості написаного? А між тим Резерв сьогодні фактично вісить, не справляється з натиском поспішаючих в останній вагон, по ЦНАПам теж саме, але для того щоб це побачити, треба бути в реалі, а не телеграмах фсб пастись ![]()
![]() У кого які думки з приводу другого пришестя рижого? Яке після такої вдалої фотки з піднятим кулаком стає майже невідворотним (хоча чорних лебедів виключати не треба).
Моя думка така (частково озвучував на іншій гілці) - в України зараз 2 основні завдання для свого виживання: 1)вступ в ЄС; 2)пережити путіна. ЄС кволо, долаючи бюрократію, але рухається в напрямку єдиної Європи. Має бути щось на зразок Сполучених Штатів Європи, інакше по одинці всіх задавлять. Наше завдання ввійти в ЄС до того, як там буде спільна армія. І всіляко сприяти подальшим інтеграційним процесам вже із середини. Отже, після приходу рижого він спробує зробити переговори на умовах, які нам можуть не сподобатися. По перше, нас і так не візьмуть в НАТО, але Трамп оголосить це офіційно. Наша тактика може полягати в тому, що ми попросимо наперед Трампа протягнути це Путіну не просто так, а як цукерку в обмін на території. Щоб за це щось отримати (наприклад, Зап. і Херс. області). Якщо буде таке перемир'я з нашою нейтральністю (умовною), то за президента Трампа Путін вже не нападе. Далі ми якнайшвидше маємо вступити в ЄС (в ідеалі якраз до 2030 року). Вже в ЄС, якщо воно і надалі буде інтегруватися в вищезгадані "СШЄ" - ми все рівно де-факто станемо членами НАТО, але не як Україна, а вже як частина СШЄ. Ну а далі просто питання часу, постійного нашого вдовбування партнерам, що це не тільки Україна, а частина СШЄ є ОКУПОВАНОЮ. І от побачите - настане той час, після смерті х-ла, коли його наступникам буде дешевше віддати окуповані території і нормально співіснувати з Європою, чим тримати цей чемодан без ручки від папередніків ![]() Напад росії і білорусі на УкраїнуГеолокація то таке, блокується легко. Думаю, бояться що з банкід забагато інфи передасть я в ткц. І, якщо серйозно, це обґрунтувано Навряд, звісно, ті хто стоять під ЦНАП, це знають. Але є нюанси
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|