|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 16 лип, 2024 14:47
sashaqbl написав: andrijk777 написав:Всі антитрампісти прекрасно описують майбутнє при Трампі(хоч я з цим не згідний), але чомусь не описують майбутнє при Байдені.
Опишу майбутнє при Байдені. Ні ми, ні росія не витримаємо ще одного строку, і всі одно найближчі кілька років доведеться домовлятися. Але домовлятися маючи за спиною Байдена легше, ніж домовлятися, маючи за спиною Трампа.
Що означає "Ні ми, ні росія не витримаємо"? Чому ви об'єднуєте ці події в одну? Якщо не витримаємо ми - то росія нас просто анексує, розділить і анексує чи інше подібне і ніякий Байден вам(нам) не поможе. росія не витримає ще одного року -  . Це смішно. Я думаю вони витримають і 5 і 10 років, якщо все буде тривати так я зараз, якщо Байден буде нам помагати як зараз і т.д.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Вів 16 лип, 2024 14:56, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лип, 2024 14:48
sashaqbl написав:У Вермахті під час Другої Світової повії входили в речове забезпечення військовослужбовців з розрахунку: 1 на 100 рядових 1 на 75 сержантів 1 на 50 офіцерів молодшого і середнього складу 1 на 50 для технічного складу люфтваффе 1 на 20 для пілотів. При чому деякі джерела пишуть, що частина дівчат йшла у військово польові борделі з патріотизму - піднімати бойовий дух бійців.
це бардак канєшно. чому лікарок мають мобілізувати а повії іти з патріотизму? Я вважаю що повій треба бусифікувати. Але, як розказувала флер про безпілотників, патріотичним треба дати можливість піти на контракт і самостійно вибирати бригаду та місце служби.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 16 лип, 2024 14:52
Banderlog написав:це бардак канєшно. чому лікарок мають мобілізувати а повії іти з патріотизму? Я вважаю що повій треба бусифікувати. Але, як розказувала флер про безпілотників, патріотичним треба дати можливість піти на контракт і самостійно вибирати бригаду та місце служби.
Погоджуюся. Саме цікаве, при таких розкладах, якщо мобілізувати можуть тільки одного з подружжя, то хто піде... Мені ще інше цікаво. От ви, як охвіцер, може знаєте, якщо 216 ВОС - то до пілотів відноситься чи до піхоти? P.S. Ще пару місяців, і мені вже не тільки флер, а й віталік з бетоном підійдуть...
Востаннє редагувалось sashaqbl в Вів 16 лип, 2024 15:00, всього редагувалось 3 разів.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лип, 2024 14:54
andrijk777 написав:Що означає "Ні ми, ні росія не витримаємо"? Чому ви об'єднуєте ці події в одну? Якщо не витримаємо ми - то росія нас просто анексує, розділить і анексує чи інше подібне.
Я не об'єдную в одну. В Росії теж не вистачить сил нас анексувати, і доведеться домовлятися. А домовлятися було б краще з дружнім президентом США за спиною(хай навіть боягузом). Бо питання стоїть, по якій лінії буде розмежування, чи будуть нам постачати озброєння, чи збережуть санкції...
Востаннє редагувалось sashaqbl в Вів 16 лип, 2024 15:05, всього редагувалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лип, 2024 15:00
sashaqbl й віталік з бетоном підійдуть...
Дивись не зможеш кинути
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2480 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 16 лип, 2024 15:16
sashaqbl написав: В Росії теж не вистачить сил нас анексувати, і доведеться домовлятися. А домовлятися було б краще з дружнім президентом США за спиною(хай навіть боягузом)
Якщо це так то чому "дружній президент США" Байден не домовляється з росією сьогодні, поки він президент? І з чого ви взагалі взяли що Байден дружній президент? Що він виступає з трибуни і обіцяє Україні "всесторонню підтримку". Обіцяє, а потім пів року нічого не дає?  Приймає ленд-ліз, а потім нічого по ньому не дає. Грається з нами як з дурачками, а ми(точніше ви) ведетесь на слова. Чому існує якийсь такий міф що Байден дружній а Трамп ні? Давайте дивитись на ФАКТИ а не на слова: 1. Байден злив Україну в 2014 році. Тоді саме Байден курирував українське питання(тоді Байден 13 разів був в Києві). І Україні було наказано "не рипатись"(по Криму). 2. Саме Трамп ВПЕРШЕ надав Україні озброєння(ті самі Джавеліни і інше) яке в великій мірі зупиняло армію рф на початку вторгнення. Чомусь не Обама(Байден) дали Україні зброю, а саме Трамп.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лип, 2024 15:27
andrijk777 написав:2. Саме Трамп ВПЕРШЕ надав Україні озброєння(ті самі Джавеліни і інше) яке в великій мірі зупиняло армію рф на початку вторгнення. Чомусь не Обама(Байден) дали Україні зброю, а саме Трамп.
А ще Трамп 6 місяців блокував допомогу Україні. Як наслідок - значні втрати людей і техніки, втрата Авдіївки і прорив фронту(наскільки РОА це здатна зробити). Я кажу - демо версія президентства Трампа вже була цієї весни. На жаль, вона коштувала нам дуже багато. Повноцінне президентсво обійдеться ще дорожче. Порівняно з Трампом - Байден просто мегадружній. Але давайте конкретніше: який мир ви бачите при Трампі? Я бачу розмежування по ЛБЗ зі зняттям більшості санкцій з РФ і відсутність будь яких гарантій для України, натомість гарантії про невступ України в НАТО, обмеження ЗСУ і обмеження поставок західних озбоєнь з право вето для РФ(як це було в стамбульських домовленостях).
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лип, 2024 15:34
Щодо того, що Захід не дає нам достатньо зброї. А її в більшості випадків нема. Великобританія і Німеччина в стані сформувати тільки по одній повноцінній механізованій дивізії. В США тисячі "Бредлі" і Абрамсів на базах. Греки мали отримати безкоштовно "Бредлі" взамін переданих нам БМП. Походили по базах зберігання, подивилися і .. відмовилися.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лип, 2024 15:42
sashaqbl написав: andrijk777 написав:2. Саме Трамп ВПЕРШЕ надав Україні озброєння(ті самі Джавеліни і інше) яке в великій мірі зупиняло армію рф на початку вторгнення. Чомусь не Обама(Байден) дали Україні зброю, а саме Трамп.
Але давайте конкретніше: який мир ви бачите при Трампі? Я бачу розмежування по ЛБЗ зі зняттям більшості санкцій з РФ і відсутність будь яких гарантій для України, натомість гарантії про невступ України в НАТО, обмеження ЗСУ і обмеження поставок західних озбоєнь з право вето для РФ(як це було в стамбульських домовленостях).
вы слишком много внимания уделяете первой цене на турецком базаре (стамбульських домовленостях). но давайте конкретнее: какой мир вы видите при бидоне 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 16 лип, 2024 15:49
Banderlog написав: sashaqbl написав:У Вермахті під час Другої Світової повії входили в речове забезпечення військовослужбовців з розрахунку: 1 на 100 рядових 1 на 75 сержантів 1 на 50 офіцерів молодшого і середнього складу 1 на 50 для технічного складу люфтваффе 1 на 20 для пілотів. При чому деякі джерела пишуть, що частина дівчат йшла у військово польові борделі з патріотизму - піднімати бойовий дух бійців.
це бардак канєшно. чому лікарок мають мобілізувати а повії іти з патріотизму? Я вважаю що повій треба бусифікувати. Але, як розказувала флер про безпілотників, патріотичним треба дати можливість піти на контракт і самостійно вибирати бригаду та місце служби. Єдине з чим не оприділився це питання чи брати російськомовних?
Мне не вполне понятно другое. Профессия, безусловно, не является самой уважаемой, но обозвать такое обеспечение вещевым, у меня язык не поворачивается 
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6475 раз.
- Подякували: 21634 раз.
-
-
Профіль
-
-