Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 91939194919591969197 ... 14740>
Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2024 18:34

pesikot написав:Итак ... переговоры ...

1) Я за переговоры. Всегда. Потому что, только встретившись и обсудив проблемы, можно придти к какому-то решению

2) НО, это не тот случай.

Зеленський:

"Якщо ми будемо об'єднані і будемо йти, наприклад, по формату Саміту миру, ми можемо закінчити гарячу стадію війни. Ми можемо спробувати це зробити до кінця цього року. План буде готовий в будь-якому випадку. (...) Але план повинен бути об'єднаний з партнерами. Щоб ніхто не грався в свої ініціативи закінчення війни. І це буде залежати потім від партнерів, які будуть тиснути на Росію, щоб Росія погодилась сідати і думати про закінчення війни", – сказав він.

На думку Зеленського, закінчення війни не означає відвоювання силою всіх територій. За його словами, у цьому може допомогти "сила дипломатії", однак Україні все одно треба бути сильною на полі бою.

"Бажано не відступати, бажано стояти. А ще бажаніше провести якісь кроки, які послаблять Росію. Вона почне відступати. Це просто дасть вам більш сильніші позиції за столом перемовин. Але це не значить, що треба повертати всі території виключно зброєю", – наголосив він.

При цьому Зеленський не виключив можливість переговорів безпосередньо і з Володимиром Путіним.

"На другому Саміті миру – якщо буде готовий повністю план і якщо Росія буде готова проговорювати цей план і домовлятись про закінчення війни згідно статуту ООН і вирішення всіх тих криз, які вони принесли – то ми будемо готові говорити разом з партнерами з представниками Росії. І чи це буде Путін, або це буде не Путін – яка різниця. (...) Ну що ж, ми будемо говорити з тими, хто в Росії все вирішує", – пояснив президент.
https://www.unian.ua/war/viyna-v-ukraji ... 03488.html

Це той же самий Зе, який видав указ про заборону і який постійно наголошує, що пу не зупиниться і т.д.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2024 18:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:
  Faceless написав:..........
П.С. У нас ліфт ні, питання досі відкрите. Втім, найбільша проблема для сімей з дітьми і немолодими людьми. А так - ентузіазму не додає, звісно, але і особливих проблем піднятися на двозначний поверх немає. Два трека на плеері.

Кому как. :)
В прошлом году я ещё ходил, а сейчас не пойду, лучше посижу, подожду пока свет включат. Дня 3 назад прозевал изменение графика, сидел до 24.00 на улице. Хорошо, что лето.
За инфу спасибо.
Инвертор с аккумом по цене сравнимо с генератором или дороже?
Не можу порівняти, не знаючи параметрів генератора, але, думаю, співставно. В нас все брутто вийшло близько 400к грн
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2024 19:00

переговори треба без варіантів. Якби ми того року в цей час провели переговори то позиції були кращі. Зараз маятник на їх стороні. Тоді ми думали що одріжем крим. Зара вони думають ,що візьмуть все що внесли в конституцію. Значить десь будуть нарощувати перевагу. Судячи з того що Харків додавлювати не стали, тіки взяли за яйця, можливо так і за запоріжжя візьмуться. Одтиснути так щоб не хотілось одрізати коридор... і місто поставити під загрозу, чим не план? Понятно що кожен думає що його напрямок самий важливий, але пан полковник ,що там воєнна наука каже? Якщо вони перестануть бодатись з нами за роботіно а попруть приміром на степногірськ -камишуваху і потом основний на гуляйполе? Думаю вони повинні щось таке спробувати. В них часу ще є місяця 2 на підготовку до такого варіанту.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2024 19:06

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Я бачу що за демобілізацію найбільше переживає найзашуганіший бусифікацією...
Але тема про страшну бусифікацію вже зійшла на нуль... правда якісь фантомні болі залишились в голові летусорка...але більшість навіть на цих сторінках їх вже не розганяють
Ба більше , навіть речник ЗСУ заявив що ситуація з мобілізацією покращилась в рази..а тому навть ЗСУ проти того щоб зменшувався вік призову з 25 до20...
Тобто як писав Будівельник - рекрутингові центри повністю замінять ТЦК ( а ТЦК буде використовуватись як інструмент вибивання штрафів у тих хто ЗСУ нафігнепотрібен
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2024 19:23

парторгу читати два рази

1 Ставка НБУ =13% затверджена 25-07-2024 року
2 Ставка ЦБ РФ=18% затверджена 26-07-2024 року....

Щось не вяжеться з економічною стійкістю вЯлІкАй педерації........

ПС
Пентагон вже другий раз випадково знайшов додаткових 2 млрд доларів і відразу вирішив на ці гроші додатково відправити Україні озброєння....

а - Цікаво -скільки він ще випадково знайде?
б - цікаво - як це поєднується з нас зливають?
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 26 лип, 2024 19:26, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2024 19:25

Banderlog написав:що там воєнна наука каже?

Сорян. Я технарь, технарь.

Який трошки вміє читати тексти. Що виявилося за нинішнього часу не так вже й мало.
Нехай свої думки по воєнній науці пишуть інші. Ті, хто читає про неї...
А також ви. Як практик і в темі актуальніше нікуди. Пишіть. Ви знаєте більше.
Я буду лише співставляти з іншими від кого чув та читав. І формувати свою картинку. Власну. Своє бачення.

Тут форум ... для того, щоб учасники ділились своїми думками, баченнями, поглядами.
Більше різного, більша конкуренція - ближче до об'єму інформації, який мінімально необхідний для формування більш достовірної картинки.

Загальна картинка формується на базі думок-інфи розгляду з усіх рівнів: від глобального до тактичного, від філософсько фундаментального до практичного.

Мене чому зацікавила ота хрєнова хфілософія (після хфізики. Я спочатку за фізику взявся)? Бо я побачив: коли будь-яка думка, подія, процес, явище підтверджуються фундаментальними законами хфілософії, то це ознака найбільшої ймовірністі істини.

З.и. спитав учора у знайомого з помолодше... за який час він опанує Ф-16? За скільки місяців? Засміявся. Відповів - два тижні. Це за його спеціалізацією. Зброярі трохи нехай довше.

Це я до того, що тут ми хрєнью займаємося -- тобто хоббі балачки. Але цікаві))) Потеревініти, поспілкуватися у віртуалі. Мізками пошурудіти. Хтось може відволіктися. Хтось посваритися. Хто за чим заходить.
Хрєнью, бо не маємо достатньо інформації.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2024 19:30

budivelnik написав:1 Ставка НБУ =13% затверджена 25-07-2024 року
2 Ставка ЦБ РФ=18% затверджена 26-07-2024 року....

Щось не вяжеться з економічною стійкістю вЯлІкАй педерації........

ПС
Пентагон вже другий раз випадково знайшов додаткових 2 млрд доларів і відразу вирішив на ці гроші додатково відправити Україні озброєння....

а - Цікаво -скільки він ще випадково знайде?
б - цікаво - як це поєднується з нас зливають?
ставка цб турції?
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2024 19:43

Зеленський в інтерв'ю CBS: "Повертати території - це втрачати людей. Люди, якщо чесно, важливіші"

Два ключові моменти:
1. На разі ми воюємо за парітет.
2. Зе бачить перемогу наступним чином: Україні треба почати(!!!) визволяти території. Як тільки це почнеться, то влада в рашці зашатається, вона звернеться про мир, ми і партнери висунемо вимогу звільти всі території, вони підуть.
Це план.

Залишилося досягти паритету і потім почати визволення.
Звідки?
Мабуть Крим...
Під це формуються оті нові 14 (чи скільки там змі кажуть) нових бригад.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 26 лип, 2024 19:59, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2024 19:56

Концепція змінилася.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 26 лип, 2024 19:58

В кінці вересня військові можуть залишитись без виплат, – голова бюджетного Комітету Підласа.

Це станеться , якщо Рада не додасть на оборону 500 млрд грн, а це можливо тільки у випадку підвищення податків.

https://www.epravda.com.ua/publications ... 26/717191/
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

#<1 ... 91939194919591969197 ... 14740>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Xenon і 0 гостей