Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 написав:6К ойро за квадратний метр квартири зі стелею 2.5м, зробленим ногами ремонтом, дешевим паркетом, сантехнікою, мокрим фасадом і архітектурою Ірпеня (за окремими виключеннями).
Та ладно, в тому районі Aspern Seestadt архітектура Ірпеня? Ви точно в Відні живете? Якби район - зразковий, не тільки для Австрії, але і для ЄС.
ПС на метро 30 хв, так а звідки ще 30 хвилин береться? "Архітектура Ірпеня", а насправді соцжитло
Ну так, вони в цьому роліку крутяться навколо центральної площі мікрорайону. А все що навколо там набудували - це такий Ірпень+ стайл. За винятком озеленення і громадських просторів. Немає там власного Ліневіча щоб навалити скрізь бикоко-МАФи. А додаткові 30 хвилин - це дійти до метро (над станцієй там живуть не тільки лише усі) та ще дочекатись самого потягу (що само по собі може скласти до 20 хвилин).
Мне понравилась эта история с усадьбой зеленских. Действительно - ничего там старинного я там не увидел - красный кирпич внутренних стенок, вполне себе современные стальные каркасы внутри, утепление пенопластом и крашеный стеклохолст поверх - это вероятно именно так видит самый лучший мэр реставрацию "за кошти общины"?
Несколько лицемерно выглядит этот "праведный гнев" мэра после того, как на участке выгнали дом, а когда этот сарай возле калитки во двор элитного ЖК снесли - внезапно оказалось, что мэр очень против. А как он относится к новостройке прямо через дорогу от кирпичей "зныщеной усадьбы"? Тот домик мне показался даже более интересным с виду.
я думаю это дно. и сейчас тот момент когда надо одеть кроссовки и искать дармовые предложения.
в следующем году цены будут другие.
ожидаю до конца текущего года прекращение огня и начало мирных переговоров.
запомните этот пост и не говорите что вы не знали
Боюсь що цього разу воно так не спрацює. Бо поганих і дуже поганих варіантів розвитку подій попереду більше ніж добрих. До того ж дармових пропозицій немає. Ціни на те що, в теорії, хотілося б придбати - сильно не впали. Що на фоні ідеального шторму в який потрапила Україна виглядає дуже дивно.