alex lem написав:Зате кожну добу дописують у статистику узьких втрат 1050-1100 вбитих орків. ,,Чего их жалеть, пиши больше,,@
я процитировал русский канал. им смысла приписывать себе лишние потери нет. То что наши считают ничего кроме грустной улыбки не вызывает, Ложь хороша в умеренных количествах, иначе она вызывает обратный эффект.
Schmit написав:Статистика генштабу по 1000+ наступаючих москалів в день. То що вже 1:1? чи Арахамія ІПСОшник?
ключевое во время визита в Вашингтон. Если бы он там натрындел про 50- 100 в день над ним бы посмеялись как над дурачком.
Тобто Арахамія видав базу, бо ж "во время визита в Вашингтон", а наш генштаб для нас...? То все ще гірше?
tumos написав:Ну, мы с вами заведомо не знаем подавалось ли ходатайство, было ли оно удовлетворено, и если -да, то что ответил Залужный. К официальным методам относится и обращение в ЕСПЧ. Возможено ли обращение на этой стадии и об использовании этого механизма защитой полковника мы тоже не знаем. Но уж точно запрос газеты (вроде текст запроса не опубликован) на посольство не даст никакого результата. Хайп разве что.
Моє ставлення і бачення чисто з ло логіки: - ходатайство не могло не подаватися, бо наявність згоди на операцію ГК це прямий доказ відсутності провини Червинського. Навіть без адвокатів Ч. це розуміє; - відповідь на ходатайство не була належною, бо тоді б Ч. не прийшлося тепер виставляти це в публічний простір (оголосити про те, що ГК надав згоду); - тепер підключилися ЗМІ, направивши запит. Хайп це не хайп чи ще що, яка різниця? Справа резонансна. Таємниці ніякої нема. Достатньо чітко відповісти - погоджувалася операція з ГК чи ні. Да чи ні.
Я розглядав цю справу в площині довіри. А не в площині - *надлежащий ответ. А ответы на поставленные вопросы необходимо получать в рамках уголовного производства.*
Якщо знайдуться свідки що він повертався на автобусі додому тоді все зрозуміло.
Якщо він їхав в автобусі не один і його витягли з автобусу ТЦК (прикордонники), а потім з необережності вбили, то трупа б ніхто вже не знайшов ніколи, а за ці 2 тижні розшуку вже б давно отих хто витягнув ідентифікували по журналу чергувань і опитали. Ти можеш собі уявити, що ти при людях витягуєш людину, потім вона якось помирає в твоїх руках, а ти сподіваєшся, що тебе не знайдуть і не вирахують хто ти? Якщо справдяться твої підозри, то винуватців знайти жодних проблем.
Найти, конечно можно. Но можно и
с согласия высшего руководства, опираясь на военное время и боевой иммунитет, даю устное разрешение
Якщо мешканець Китаю/Індії буде споживати як мешканець США, то мешканцям США пайка зменшиться.
Якщо "мешканець Китаю/Індії буде споживати як мешканець США" то США буде мєлка сошка порівняно з Китаєм/Індією. Поки що до цього ще дуже далеко.
Так отож, хто тоді кому "гегемон", от про що іде зараз "перерозподіл світу" і "3я світова". Верхи (золотий мільярд) не можуть, низи (глобальний південь) не хочуть (жити по-старому)
Востаннє редагувалось flyman в Сер 31 лип, 2024 14:35, всього редагувалось 1 раз.
Tumos Я поясню чому при отаких справах відштовхуюсь від провини начальника.
Коли підлеглий дійсно накосячив зі своєї провини, він не йде шляхом звинувачення вищих посадовців. Бо це грає суто проти нього. Ще й оббріхувати начальників, щоб вони ще й дуже упереджено ставилися до нього? Нема сенсу.
Як правило, загнаний в кут підлеглий оперує правдивими даними. Щоб хоч якось захиститись... Типа, дескать, тут і ваша провина, а не тільки моя; тому давайте пом'якшуйте моє покарання, раз себе взагалі не караєте. Або на край - давайте відповідати разом.
Може і є виключення, але особисто я не зустрічав. Тільки вищенаведені випадки. І доходило до сюру: всі, до прибиральниці у вч знають, що трапилося; свідків купа; але усі *ходатайства* та докази до лампочки. І дознавачі, і прокурори, і контрозвідка, і нардепи -- всі розуміли, але розводили руками...
jump написав: Мобілізація поки що не призвела до значного посилення українських сил на полі бою. які ж тоді реальні втрати воїнів?
хз. Все ж засекречене к хєрям. Прикинути палець до носа звичайно можно) тільки дуже грубо. буде рівняння з багатьма невідомими. Треба тільки щось відоме знайти.) І так на 1 вбитого 5 ранених. З 10 вбитих кожен 3-й безвісті.(безвісті записуютьть в основному тих кого бачили вбитими). Скільки ранених повертається в стрій не знаю думаю процентів 70, корочє явних калік напевно 1,3 до вбитого. Шо там іще? На 1 раненого десь 0,5 в сзч. Або на 1 вбитого 2,5 втекло. Вернувся хай кожен 4й. Не знаю. Ну і ще по мєлочі яку рахувати не будем но чисто умозрітєльно під час війни на 100 бойових втрат десь 5 небойових(аварії, пяні бійки , самогубства, нещасні випадки ну і медицинські причини. ) при учєніях 3 проценти допускаються а тут війна. в лютому президент сказав 31 тисяча вбитих. То було 2р війни. Значить зара десь 40т. + < 17т безвісти. Вбито десь 47 т, скалічено 61т. Дезертирів тисяч 90. На 18 серпня 2023 нюйорк таймс писала про 70т вбитих в нас і від 100 до 120 скалічених. Тоді можно прикинути що загальних вбитих на зара 117т скалічених від 170т. Ну і не забуваєм що є відтік по віку, по здоровю, по уходу за котами. Скільки офіційно пішло з мобілізованих не знаю, ніяких цифр чи хочаб намьоків не зустрічав. А за сзч https://www.dw.com/uk/dezertirstvo-v-zs ... a-69597844. Всі підрахунки грубі і чисто пальцем в небо. Но думаю порядок цифр десь такий. Даних від москалів не брав, думаю раза 2 вони зсу вже знищили по своїх пілрахунках.))) По наших ми їх вбили 570тисяч. Напало їх тисяч 200, зара їх в Україні десь 500т а на кінець року має бути 690 так недавно Сирський казав. Отака арифметика.
detroytred написав:Інформативно. Гарно видно реальні втрати росіян. Два наступи отакенними силами і ... 36 вбитих, 32 поранених. Наступна масштабна спроба - 40 вбитих, 37 поранених.
Це так, дивлячись на ці цифри розумієш що вони можуть собі дозволити воювати навіть калашами ще років 100
Hotab написав:Може дійсно батьку не казав, а мав намір рвонути через Тису і потонув.
сумнівно, тільки 20 років і через Тису із студ.квитком без паспорту? Якщо знайдуться свідки що він повертався на автобусі додому тоді все зрозуміло. Я тут живу, не пишу й десятої частини того що знаю, бо без толку, тому що розум цивілізованої людини буде заперечувати до останнього. Сподіваюсь колись все розкриється і у вас всіх щелепа вискочить. Навіть не уявляєте масштаби свавілля.
Катують, заставляють свою домівку та сім’ю захищати від орди ?
Сами боятся. И дрожащим пухлым пальчиком жмут на кнопки. От селсьсоветов, городских до судей, прокуроров, депутатов. Милионная армия ухылянтов так боится идти в окопы
andrijk777 написав:Якщо "мешканець Китаю/Індії буде споживати як мешканець США" то США буде мєлка сошка порівняно з Китаєм/Індією. Поки що до цього ще дуже далеко.
Так отож, хто тоді кому "гегемон", от про що іде зараз "перерозподіл світу" і "3я світова". Верхи (золотий мільярд) не можуть, низи (глобальний південь) не хочуть (жити по-старому)