Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 92529253925492559256 ... 14521>
Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 14:09

vitaliiangel написав:
  alex lem написав:Зате кожну добу дописують у статистику узьких втрат 1050-1100 вбитих орків.
,,Чего их жалеть, пиши больше,,@
я процитировал русский канал. им смысла приписывать себе лишние потери нет. То что наши считают ничего кроме грустной улыбки не вызывает, Ложь хороша в умеренных количествах, иначе она вызывает обратный эффект.
  Schmit написав:Статистика генштабу по 1000+ наступаючих москалів в день.
То що вже 1:1? чи Арахамія ІПСОшник?
ключевое во время визита в Вашингтон. Если бы он там натрындел про 50- 100 в день над ним бы посмеялись как над дурачком.

Тобто Арахамія видав базу, бо ж "во время визита в Вашингтон", а наш генштаб для нас...?
То все ще гірше?
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 14:10

tumos написав:Ну, мы с вами заведомо не знаем подавалось ли ходатайство, было ли оно удовлетворено, и если -да, то что ответил Залужный. К официальным методам относится и обращение в ЕСПЧ. Возможено ли обращение на этой стадии и об использовании этого механизма защитой полковника мы тоже не знаем. Но уж точно запрос газеты (вроде текст запроса не опубликован) на посольство не даст никакого результата. Хайп разве что.

Моє ставлення і бачення чисто з ло
логіки:
- ходатайство не могло не подаватися, бо наявність згоди на операцію ГК це прямий доказ відсутності провини Червинського. Навіть без адвокатів Ч. це розуміє;
- відповідь на ходатайство не була належною, бо тоді б Ч. не прийшлося тепер виставляти це в публічний простір (оголосити про те, що ГК надав згоду);
- тепер підключилися ЗМІ, направивши запит. Хайп це не хайп чи ще що, яка різниця?
Справа резонансна. Таємниці ніякої нема. Достатньо чітко відповісти - погоджувалася операція з ГК чи ні. Да чи ні.

Я розглядав цю справу в площині довіри.
А не в площині - *надлежащий ответ. А ответы на поставленные вопросы необходимо получать в рамках уголовного производства.*
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 14:30

Hotab написав:Letusrock

Якщо знайдуться свідки що він повертався на автобусі додому тоді все зрозуміло.

Якщо він їхав в автобусі не один і його витягли з автобусу ТЦК (прикордонники), а потім з необережності вбили, то трупа б ніхто вже не знайшов ніколи, а за ці 2 тижні розшуку вже б давно отих хто витягнув ідентифікували по журналу чергувань і опитали.
Ти можеш собі уявити, що ти при людях витягуєш людину, потім вона якось помирає в твоїх руках, а ти сподіваєшся, що тебе не знайдуть і не вирахують хто ти?
Якщо справдяться твої підозри, то винуватців знайти жодних проблем.

Найти, конечно можно. Но можно и
с согласия высшего руководства, опираясь на военное время и боевой иммунитет, даю устное разрешение

не искать
anduzenko

Подякував: 51 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 14:33

andrijk777 написав:
  flyman написав:

Якщо мешканець Китаю/Індії буде споживати як мешканець США, то мешканцям США пайка зменшиться.

Якщо "мешканець Китаю/Індії буде споживати як мешканець США" то США буде мєлка сошка порівняно з Китаєм/Індією. Поки що до цього ще дуже далеко.

Так отож, хто тоді кому "гегемон", от про що іде зараз "перерозподіл світу" і "3я світова". Верхи (золотий мільярд) не можуть, низи (глобальний південь) не хочуть (жити по-старому)
Востаннє редагувалось flyman в Сер 31 лип, 2024 14:35, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 14:35

Tumos
Я поясню чому при отаких справах відштовхуюсь від провини начальника.

Коли підлеглий дійсно накосячив зі своєї провини, він не йде шляхом звинувачення вищих посадовців. Бо це грає суто проти нього. Ще й оббріхувати начальників, щоб вони ще й дуже упереджено ставилися до нього?
Нема сенсу.

Як правило, загнаний в кут підлеглий оперує правдивими даними. Щоб хоч якось захиститись...
Типа, дескать, тут і ваша провина, а не тільки моя; тому давайте пом'якшуйте моє покарання, раз себе взагалі не караєте.
Або на край - давайте відповідати разом.

Може і є виключення, але особисто я не зустрічав. Тільки вищенаведені випадки.
І доходило до сюру: всі, до прибиральниці у вч знають, що трапилося; свідків купа; але усі *ходатайства* та докази до лампочки.
І дознавачі, і прокурори, і контрозвідка, і нардепи -- всі розуміли, але розводили руками...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 14:41

jump написав:
Мобілізація поки що не призвела до значного посилення українських сил на полі бою.
які ж тоді реальні втрати воїнів? :shock:

хз. Все ж засекречене к хєрям.
Прикинути палець до носа звичайно можно)
тільки дуже грубо.
буде рівняння з багатьма невідомими. Треба тільки щось відоме знайти.)
І так на 1 вбитого 5 ранених.
З 10 вбитих кожен 3-й безвісті.(безвісті записуютьть в основному тих кого бачили вбитими). Скільки ранених повертається в стрій не знаю думаю процентів 70, корочє явних калік напевно 1,3 до вбитого.
Шо там іще? На 1 раненого десь 0,5 в сзч. Або на 1 вбитого 2,5 втекло. Вернувся хай кожен 4й.
Не знаю.
Ну і ще по мєлочі яку рахувати не будем но чисто умозрітєльно під час війни на 100 бойових втрат десь 5 небойових(аварії, пяні бійки , самогубства, нещасні випадки ну і медицинські причини. ) при учєніях 3 проценти допускаються а тут війна.
в лютому президент сказав 31 тисяча вбитих.
То було 2р війни.
Значить зара десь 40т. + < 17т безвісти.
Вбито десь 47 т, скалічено 61т. Дезертирів тисяч 90.
На 18 серпня 2023 нюйорк таймс писала про 70т вбитих в нас і від 100 до 120 скалічених. Тоді можно прикинути що загальних вбитих на зара 117т скалічених від 170т. Ну і не забуваєм що є відтік по віку, по здоровю, по уходу за котами. Скільки офіційно пішло з мобілізованих не знаю, ніяких цифр чи хочаб намьоків не зустрічав.
А за сзч https://www.dw.com/uk/dezertirstvo-v-zs ... a-69597844. Всі підрахунки грубі і чисто пальцем в небо. Но думаю порядок цифр десь такий. Даних від москалів не брав, думаю раза 2 вони зсу вже знищили по своїх пілрахунках.))) По наших ми їх вбили 570тисяч. Напало їх тисяч 200, зара їх в Україні десь 500т а на кінець року має бути 690 так недавно Сирський казав. Отака арифметика.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 14:50

Letusrock написав:
  detroytred написав:Інформативно.
Гарно видно реальні втрати росіян.
Два наступи отакенними силами і ... 36 вбитих, 32 поранених.
Наступна масштабна спроба - 40 вбитих, 37 поранених.

Це так, дивлячись на ці цифри розумієш що вони можуть собі дозволити воювати навіть калашами ще років 100

навряд чи, бо
https://news.finance.ua/ua/ukraina-mozhe-vyrobyty-ponad-try-mil-yony-droniv-na-rik
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 15:17

Ukrainian написав:
  Letusrock написав:
  Hotab написав:Може дійсно батьку не казав, а мав намір рвонути через Тису і потонув.

сумнівно, тільки 20 років і через Тису із студ.квитком без паспорту?
Якщо знайдуться свідки що він повертався на автобусі додому тоді все зрозуміло.
Я тут живу, не пишу й десятої частини того що знаю, бо без толку, тому що розум цивілізованої людини буде заперечувати до останнього. Сподіваюсь колись все розкриється і у вас всіх щелепа вискочить. Навіть не уявляєте масштаби свавілля.

Катують, заставляють свою домівку та сім’ю захищати від орди ? :lol:

Сами боятся. И дрожащим пухлым пальчиком жмут на кнопки. От селсьсоветов, городских до судей, прокуроров, депутатов.
Милионная армия ухылянтов так боится идти в окопы
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 15:45

flyman написав:
  andrijk777 написав:Якщо "мешканець Китаю/Індії буде споживати як мешканець США" то США буде мєлка сошка порівняно з Китаєм/Індією. Поки що до цього ще дуже далеко.

Так отож, хто тоді кому "гегемон", от про що іде зараз "перерозподіл світу" і "3я світова". Верхи (золотий мільярд) не можуть, низи (глобальний південь) не хочуть (жити по-старому)

Ти тонко натякаєш на третю світову війну? Я не згідний. Питання навіщо це низам(Китаю)? Китаю ніхто(Захід) не мішає розвиватись. Китай без проблем може стати "верхами" і мирним(економічним) способом.
Між-іншим прикольна карта на тему "Розклад сил перед третьої світовою" :D :D :
https://en.wikipedia.org/wiki/2024_Venezuelan_presidential_election#/media/File:2024_Venezuelan_presidential_election_recognition_map.svg
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 лип, 2024 16:11

detroytred написав:Моє ставлення і бачення чисто з ло
логіки:

Дело такое. Логика без знания материалов УП может подвести.
  detroytred написав:- ходатайство не могло не подаватися, бо наявність згоди на операцію ГК це прямий доказ відсутності провини Червинського. Навіть без адвокатів Ч. це розуміє;
- відповідь на ходатайство не була належною, бо тоді б Ч. не прийшлося тепер виставляти це в публічний простір (оголосити про те, що ГК надав згоду);

Первая попавшаяся на глаза статья.
https://www.bbc.com/ukrainian/articles/c87zp0zn1epo
Ходатайство о допросе Баканова было удовлетворено и он был допрошен на стадии досудебного следствия.
По Залужному допрашивался или нет - для меня пока нет ответа из текста статьи.
Однак, за даними "Української правди", Баканов під час допиту на стадії досудового слідства начебто наголосив, що знав про операцію, але на останньому етапі наказав її зупинити, а Залужний начебто так і не погодив остаточно її проведення.

Судя по этому абзацу возможность допроса свидетелей уже по решению суда, а не следователя, имеется.
Підтвердити чи спростувати це вони зможуть лише тоді, якщо суд вирішить заслухати їх як свідків в засіданні. Це ключовий момент, який зможе показати, чи було перевищення повноважень з боку Червінського чи ні.

detroytred написав:- тепер підключилися ЗМІ, направивши запит. Хайп це не хайп чи ще що, яка різниця?

Действительно. Просто газета получила отлуп.

detroytred написав:Справа резонансна. Таємниці ніякої нема. Достатньо чітко відповісти - погоджувалася операція з ГК чи ні. Да чи ні.

А вы знаете какими приказами регламентируется процедура согласования этой операции ? Какими должностными лицами должно осуществляться согласование ? Могут ли приказы отдаваться в устной форме ? Я здесь не про логику спрашиваю, а нормативную базу.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

#<1 ... 92529253925492559256 ... 14521>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор