❗️Майже ніхто в штаб-квартирі НАТО не вірить, що Україна поверне окуповані території, — Die Welt
більшість чиновників переконані, що припинення вогню повільно наближається і буде можливим у найближчі 6-9 місяців. Водночас зазначають – перемир’я може тривати роками з локальними порушеннями припинення вогню.
Потужні ЗСУ та Сили оборони. Найближчі 6-9, ну може 12 місяців на росії буде фінансовий крах. Після чого воювати можна буде тільки впровадивши карткову систему та загальну мобілізацію, але це покладе крах всьому технологічному і ми просто розіб'ємо якимись простими дронами товпу орків з калашами. Зараз те, про що я казава. Наступ орків на Харків 2024 року - найбільша і остання велика стратегічна помилка орків. Тобто Куп'янськ - це сучасний Сталінград. І це видно по втратам о/с орків, які були в районі 1000 на день з початку наступу на Авдіївку в жовтні 2023, а зараз перевищують середній рівень 1200 на день. При цьому якихось суттєвих інформаціних подій до кінця року може і не бути. Сталінградська битва тривала понад півроку якраз. А от у 2025 якраз припинеться газовий транзит або будуть його нові умови та крах пмр з невиключеною втечею звідти пенсіонерів з орківськими паспортами. Але нам теж солодко не буде. Через енергетику та подальшу мобілізацію та мілітаризацію.
Моя особиста мета зараз вижити і допомогти вижити іншим.і чого ви вирішили що я щось вирішую? Є закон, є війна, є обов'язок громадян. Якщо розпустити ЗСУ загине і зруйнується сімей більше, ніж від втрат на війні. Росіяни нацистські звірі. Війна зараз іде не за території. Кому всрались ті руїни авдіївки чи бахмуту. Міста і села які вже не відбудують ніколи
Если война не за территории, то, как минимум, не надо готовить наступления. Построить сильные укрепления. заминировать..., в общем, сделать так, как писал Bobua и сидеть на месте. При этом вести переговоры и соглашаться на территориальные требования Путина. Правильно я вас понял?
Сидимо навіть не на місці, а відступаємо.
Втім, будівництво і так має сенс -- солдатам з нуля є куди відступати. Є безпечні укриття позаду.
Збудували, покористувались, зберегли побільше життів, вбили побільше москвинів -- і далі назад.
d44 написав:тому що "Учение Маркса всесильно, потому что оно верно"
Зашквар у тому, що це сказав ленін, який сам же спотворив це вірне вчення. Маркс чітко --- перемога соціалізму можлива лише: 1. Одночасно 2. В усіх 3. Найбільш розвинених капіталістичних країнах.
Членін ---- ні. В одній лаптєногій расєї можна побудувати соціялізьм. Тварь... Стільки десятків мільйонів людей поклав... З подачі німців і Ко...
Denik написав:Найближчі 6-9, ну може 12 місяців на росії буде фінансовий крах. Після чого воювати можна буде тільки впровадивши карткову систему та загальну мобілізацію
Чого це він буде? Кітай буде допомогати до останнього... бо це послабляє США. А там ще Іран є, який наче осьо буде гатити по Ізраілюю... Все тільки починається.... До речі по усіяких ОСІНТ зараз їде десь близько 160 збройних конфликтів на Землі...
Востаннє редагувалось dimo_0n в Чет 01 сер, 2024 13:02, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Ну то что вечно ржущая прокурорша не даст денег, это очевидно
Майже усім нашим ЗМІ та рейтинговим блохерам лижбынетрамп.
От дивно, якщо було б інакше.
Деми (глобалісти, сорос... - фонди, гранти...) лізуть всюди. А респи - ізоляція, кожен нехай сам по собі. Тому все абсолютно логічно, що що наші еліти, що формувачі суспільної думки по вуха всі поглиблені в демів.
Формувачів суспільної думки скоріше цікавлять "фонди, гранти...", а не ними ж придумане "деми глобалісти, респи - ізоляція". Інакше де ж вони всі будуть харчєваться?
Schmit написав:Майже усім нашим ЗМІ та рейтинговим блохерам лижбынетрамп.
От дивно, якщо було б інакше.
Деми (глобалісти, сорос... - фонди, гранти...) лізуть всюди. А респи - ізоляція, кожен нехай сам по собі. Тому все абсолютно логічно, що що наші еліти, що формувачі суспільної думки по вуха всі поглиблені в демів.
Формувачів суспільної думки скоріше цікавлять "фонди, гранти...", а не ними ж придумане "деми глобалісти, респи - ізоляція". Інакше де ж вони всі будуть харчєваться?
Так я про це і кажу. Цікавлять фонди. Харчування.
І чому придумане-то? Якщо Трамп сам демам в провину ставить їх глобальні проекти з підтримки інших країн, груп, осіб. Каже - ні, час припинити, я припиню.