І ти так спокійно сидиш?
Вже міг би за 29міс відбити у держави 80 000$+!!! якщо пішов би у штурмовики, чи піхоту!))
|
|
![]() candle645
Тобі треба трохи пропити таблеточок для памʼяті, ображений)) Вертольоти з українською реєстрацією (номер починається на UR) , власник АК - українець. Очевидно білошкірий. Замовник і оплачує роботу - ООН. У мене лише одне питання: а коли це ти працюючи на глобальному ринку IT став таким расистом, що так зневажливо «чорний хазяїн».? ![]() Мені здається ти маєш служити ще багато років , бо тобі не можна назад в IT. Ти не можеш там далі працювати. ![]() Уявляєш, якщо десь в мєлкософті хтось чорношкірий замовить твою працю айтішника? Як ти її виконаєш? Ні, тільки на фронті! Тільки хард кор!! ![]() Востаннє редагувалось Hotab в Чет 01 сер, 2024 22:03, всього редагувалось 1 раз.
![]() ))) Приятелю флаймен, в зсу набирали як здорових, і то кажуть не особо комісія перевіряла))) а питати з нас Ви хочете як з розумних, чесних і порядних))) От з якого такого лічно я мав б знати допустим Ваші конституційні права? Чи інструкцію з делікатного затримання порушника державного кордону? Я шо сіськата сентиментальна дівчинка з нової патрульної поліції?))) ![]()
Ахрєнєть!)) Тільки обов'язково в наступній відповіді вкажіть, що ви дійсно не тролите. Бо я серйозно веду діалог. І ви, посилаючись на єралашики та закиди про чому не на фронті тощо, ознайомлені з отима дискусіями. Пояснюю: є кардинальна різниця між претензіями-закидами в мій бік від отих громадян з моєю реакцією (громадянина) в бік Залужного стосовно даного випадку. Мені закидали саме в юридичній площині -- начебто запис в присязі (я спростував текстом присяги. Що там такого нема); грошовим боргом (я показував, що грошового нема). В моральній площині теж! --- але я показував, що Контракт, а не мораль. І головне -- з мого боку вимог до оцих громадян, що вони повинні ... не було. Лише в якості алаверди до чотирьох. До інших висувавших претензії ні. Тепер беремо Залужного. Він хто --- ГК. Посадовець, який вимагав від як підлеглих, так і закликав громадян. Високопосадовець. З розряду відповідальних за країну, громадян, підлеглих масштабу сил оборони. І випадок оцей у нього з ким???? З громадянином по форумним балачкам чи з ким???? Справа в нього ця яка? Публічна і резонансна. Він по суті навіть після звільнення з війська хто --- той же представник можновладців.... Пересічних головнокомандувачів країни апріорі не буває. За п-ком Червинським стоїть фактично друга політсила в країні на чолі з бувшим президентом... Значна частина суспільства. І це вони по суті ротом Червинського роблять заяву-запитують Залужного (якого пророчать майже не в майбутнього кандидатом в президенти), що він погодив операцію, але мовчить (публічно точно мовчить. Коли Червинський сидить за гратами, і коли навіть публічно заявив про Залужного). А він дає *відлуп*, як ви точно сформулювали. Червинському, суспільству. Ви точно не тролите? Це мені претензії зі стелі в формі хатєлок та єралашиків висували отут. А Залужного запитали, а він дав *відлуп*. А-ля Прохожий на питання Успіха і моє (в якості алаверди до нього. Я йому розгорнуто на таке ж питання від нього відповів) --- *А серйозно, чому ви самі не на фронті?* (С) Успіх. Такий же відлуп. Тому іншої реакції на отакий відлуп бувшого ГК своєму підлеглому та суспільству по отакій справі (де підлеглий сидить за гратами...; де ЗМІ, а не хфорумчани задають питання по резонансній справі), як *охрєніти!*, в мене не може бути. І яке порівняння? Я надавав розгорнуті відповіді на претензії-закиди; спростовував саме по суті запитів до мене. А від Залужного саме відлуп. Нема відповіді -- ні спростування, ні підтвердження. Саме відлуп. Востаннє редагувалось detroytred в Чет 01 сер, 2024 22:15, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Ну взагалі-то про це пишуть навіть на телемарафоні:
А "представники ТЦК" - взагалі повинні бути ознайомлені про це під підпис у відповідній відомості доведення. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну⚡️Ще один тендерний скандал на 1,75 млрд.грн.
Головний військовий цвинтар будуватиме компанія, створена через день після оголошення тендера.. Перша черга будівництва меморіального кладовища обійдеться державі у 1,8 млрд грн. Переможцем став консорціум «Білдінг Юа» з Києва. А це вам куди і як йдуть податки. 70/30 ![]() А ты шо делаешь? Ты до сих пор не озвучил свой вариант окончания войны без утрат территорий. Каким видишь его ты. Уже 3-й день спрашиваю а ты морозишься. Востаннє редагувалось dimo_0n в П'ят 02 сер, 2024 09:34, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Відповідь проста, як двері. І повним ходом практикується))) Окремому пересічному на порядки легше витрати зусилля у боротьбі на конкретно себе і отримати конкретно собі результат, ніж витрати на порядок більше зусиль у боротьбі за загальний результат для усіх і ще під питанням буде досягнуто результат чи ні. Бо для об'єднання мас людей потрібно мати об'єктивні та суб'єктивні фактори для цього об'єднання. А не тільки наявність хрєнової ситуації для всіх. Коротше: *рятуйся хто може* набагато превалює над *давайте разом*))
![]()
"Нас не нужно жалеть, ведь и мы никого не жалели")) Від влади - "мы за ценой не постоим")) Від ЛОМів - "ты должен..." (как земля колхозу). І навіщо було тоді від отого совдепу відмовлятися?!)))
|
|