Примат написав:Я не с убеждениями, а с личным опытом, и могу сказать, что да, если уходить от налогов, пошлин и т.п., то да, можно вести личный бизнес. Ну а далее уже следствие такой системы - выживают, пробивают хитрые проныры или простыми словами - барыги. Страна барыг получается, а во главе ...
+1000500 Хитрі, пронири -- це той же різновид сильних. А також працьовитих, як воли, і впертих, як барани (цілеустрємльоних))) --- будівельників. Це сильні...
Цю очевидну річ навіть розумним не доведеш. І ці розумні ще щось хочуть від мас простих роботяг. Щоб миші стали їжаками.... Сміх та й годі.
А треба зробити умови (налогов, пошлин и т.п.), щоб навіть менш сильні могли займатися підприємництвом та розвивати бізнес. Умови в ринку створюють регулятори ринку --- влада. Можновладці. Оскільки умов в нас таких нема, то слабкі (навіть оті, що в 90-ті успішно бізнесували) йдуть або в найм, безробітні тут або за кордон в заробітчани.
Хитрі , це навіть ті хто під виглядом " волонтери" роблять бізнес на дронах,генераторах і т.і.
Banderlog написав:В учєбках якість все гірша. В учєбках якість зара ніякаінвалід на інваліді.
Внаслідок "відбору" до лав армії потрапляють бійці віком 55+ з букетом хронічних хвороб. Від високих показників гіпертонії та критичних стадій геморою до астигматизму і гепатитів.
Проблема не в тому, що ці бусифіковані чоловіки потрапили в армію. Проблема в тому, що вони миттєво опинилися в штурмових підрозділах, там, де від них ЗСУ може отримати найменший ефект.
Їхній максимум це дійти до позицій, не те що пробути там декілька днів під постійними обстрілами. Таким чином вони перетворюються на тягар для підрозділу.
Держава витрачає ресурси на військовослужбовців, які не будуть ефективними там, куди їх направили.
Спочатку їх мобілізували та заповнили ними РТЦкашки, потім направили на полігони, де їх "навчали", одягали, транспортували в штурмові підрозділи, які ведуть найзапекліші бої на передовій – проте ці бійці ніколи не стануть штурмовиками.
В гонитві за кількістю ми забуваємо про якість. Сотні людей номінально формують штатний розпис бойових підрозділів. Ті змушені витрачати ресурси свої та навколишніх закладів охорони здоров'я, щоби повернути цих людей назад і позбутися тягаря. https://www.pravda.com.ua/columns/2024/08/5/7468956/
fox767676 написав:[*]flyman шарікови зараз по лондонам, перетворюються з розпальцованих сільпошників на високорозвинених особистей, проходять ініціації і взяагалі не плутайте в тисі ухилянти-бігунці, хай це буде провідний іт-розробник залишавшийся в Україні заради літніх батьків, чи сзч добровільно повернувшийся в Україну на почтаку повномаштабного , і втративший будь-які надії. А в Лондоні - то еліта, повернуться - збираються керувати. Так дестройтед пророкує але ми їм їх гнилий сценарій поламаємо з божою помічю
Валерій Залужний is at Oxford University; Oxford, England. · London, United Kingdom · Неймовірні відчуття переповнюють тебе, коли вперше потрапляєш в Оксфорд. Дійсно, головний храм не тільки освіти а й науки. Перехоплює подих, коли розумієш, що саме тут вчилися люди, які своїми діями писали і продовжують писати світову історію. Відчуття гордості за нашу країну не полишають мене, бо тут вчаться й кращі українські студенти. Зовсім скоро, отримавши фундаментальні знання, вони повернуться додому. Величезне задоволення отримав поспілкувавшись з майбутніми українськими Президентами, премʼєрами та міністрами. У них попереду важка праця, але їх серця сповнені енергії та надії. Україна чекає на Вас, молодих, амбітних, освічених і щиро люблячих свою Батьківщину.
так смачно плюнути в обличчя тих хто залишився, ще треба постаратись
detroytred написав:Хитрі, пронири -- це той же різновид сильних.
+100500 Это умные люди, чей ум мыслит нетривиально. Не путать их с казнокрадами, сидящих на откатах и коррупционерами. С виду одно и то же, но придумывать и тырить это разные вещи.
хотабо-детройди напишуть що перші це злочинний елемент, а других захищає Закон і це поважні люди
Вже двічі ти злився, відмовчуючись.
Давай втретє? Нагадай де і коли Детройт визначав кого злочинним.
Це якась секта ... будівельників на вигадках. Згенерив вигадку і висунув. ... А потім злився. Відсидівся, але натура взяла своє - і згенерив нову (або стару по колу витягнув). На одну строчічку, не парячись.
Добре. Поясни хоча б навіщо ти це отак робиш.
З.и. вибачаюсь! В тебе про майбутнє - напишуть. О як))) Але суть та ж. Одразу тебе заперечую -- не напишу. І підстав для такого не було. Не вигадуй.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 05 сер, 2024 09:54, всього редагувалось 1 раз.
Я даю 100% що більшість скаже що то все брехня, та так не можливо, то все знято для реклами. А хтось скаже - молодці юнаки... Ось і все.
Не можу я спокійно пройти повз такі відосики, так як я колишній підприємець і в мене є ота жилка "підприємницького азарту"! Тому кину я це відео "картинкою" - може ще хтось гляне)) Але в голові виникло купа різних думок: - відео віддає позитивом, але корисної інформації не несе. Лише мотивацію трохи піднімає))
- за 3 чи 4 роки - це досить крутий ріст: і дві автівки, і великих будинок в Києві, і ще квартиру(-и) здають в оренду!
- але хочеться цифри! Максимум цифрів! А не те, скільки йде коштів на упакування цих труселів))
- де саме купують, яка маржа, на яких сайтах продають, що такі великі об'єми продають труселів?
- ну і звичайно: дівчина з батьками нехай займається бізнесом, а ти молодий бику - на фронт! Бо одні Успіхи по окопах сидять, а інші під час війни #рубаютьбаблонєпадєцкі Я розумію, що донатите - але вже пора і мінятись Я ж теж бажаю пожити цивільним життям з своєю родиною/сім'єю!
там основний бізнес не на упакуванні труселів, а так би сказати "під їх прикриттям", точніше без нього, з чим борються наші інтеледжент сервіси, тому інтимних деталей тобі не покажуть публічно, хіба що в приватному чаті, з рейтом х100 ЛБЗ за онлайн перебування "на гарячому передку"... як варіант "японський бізнес", де в АТМ можна купити не тільки банояку кокаколи, але труселя школярки із не тільки запахом вчорашньої мохнатки
Востаннє редагувалось flyman в Пон 05 сер, 2024 10:02, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:там основний бізнес не на упакуванні труселів, а так би сказати "під їх прикриттям", точніше без нього, з чим борються наші інтеледжент сервіси, тому інтимних деталей тобі не покажуть публічно, хіба що в приватному чаті, з рейтом х100 ЛБЗ за онлайн перебування "на гарячому передку"
Так ржачно это читать от чувака, который выгорел на голере и писал про это на ДОУ ))) Помойму песикот ссылки кидал.
Ок, накину еще экспертам, что тут не так и не то. 2 видоса, один предприниматель. Разница почти год.
Успіх написав:Тобто, ти вважаєш, що вона труселями мало що заробляє, а насправді гладить свої груди(і не тільки їх) перед камерою онлайн?
Він же прихильнік ФАІР. То вони живуть як бомжі, звучи це мінімалізмом ))) Звісно що суми для нього дикі. Він навіть веде десь блог, як самотужки щось там робе дома, купив дачу, та там все самотужки ремонтує... як жеве на 2-4тис\місяць )))
detroytred написав:От і з Україною це попереду... Але до цього вітка глобаліації ще далеченько. Поки це майданчик для стіни. Фортеці.
Як втримати людей? Вже всім ясно, що земна куля не така й вже велика, доступ до знань не обмежений, місць для життя багато, людина, яка працює у всьому цивільному світі може забезпечити собі існування краще ніж тут. Фортеця пенсіонерів жінок за 65?
Успіх написав:Тобто, ти вважаєш, що вона труселями мало що заробляє, а насправді гладить свої груди(і не тільки їх) перед камерою онлайн?
Він же прихильнік ФАІР. То вони живуть як бомжі, звучи це мінімалізмом ))) Звісно що суми для нього дикі. Він навіть веде десь блог, як самотужки щось там робе дома, купив дачу, та там все самотужки ремонтує... як жеве на 2-4тис\місяць )))
дімон, камон, які 2-4 тис.міс., відстав ти від життя, наразі не 2010 рік