|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 16 сер, 2024 01:25
kingkongovets написав:UA написав:Это ж Ренат. Он создавать не умеет. Только приватизация гос. имущества за 1/10 цены.
ніколи не був прихильником Ахметова, але це - дуже примітивний штамп одне другому абсолютно не суперечить, навіть навпаки його структури максимально ефективні та професійні і не визнавати це нерозумно його проект ЦУМ мені дуже подобається, вважаю його від початку еталонним
На відміну від тебе, я з азметовим знайомий) і повір він не відрізняється нічим від будь якого українського олігарха, хіба що в гірший бік - бо чурка і освіти не має)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2024 07:11
cherchiltank Какой же он чурка, если папка йоный парторгом был на крупнейшем космопредприятии галактики? То что в 80е учиться не хотел, а хотел сразу стать учёным(учу-верчу-выиграть хочу) - факт Не один он не стал вулканологом или историком
-
барабашов
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2024 08:57
не Деміївці засипають котлован, тунель вже готовий, скоро тестові прогони поїздів
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2723 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 16 сер, 2024 09:24
kingkongovets написав:UA написав:Это ж Ренат. Он создавать не умеет. Только приватизация гос. имущества за 1/10 цены.
ніколи не був прихильником Ахметова, але це - дуже примітивний штамп одне другому абсолютно не суперечить, навіть навпаки його структури максимально ефективні та професійні і не визнавати це нерозумно його проект ЦУМ мені дуже подобається, вважаю його від початку еталонним
РЛА приватизував контрольний пакет акцій ЦУМ за мутних обставин У віджимі держмайна дійсно максимально ефективні Професійність там ще від Аліка Грека передалась.
-
UA
-
-
- Подякував: 1883 раз.
- Подякували: 2331 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 16 сер, 2024 09:31
UA написав: kingkongovets написав:UA написав:Это ж Ренат. Он создавать не умеет. Только приватизация гос. имущества за 1/10 цены.
РЛА приватизував контрольний пакет акцій ЦУМ за мутних обставин У віджимі держмайна дійсно максимально ефективні Професійність там ще від Аліка Грека передалась.
мова ж не про це була ви написали що Ахметов не здатен нічого створити, я вважаю це штампом для не дуже розумних на цьому й зупинимся, немає сенсу генерувати флуд
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2723 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 16 сер, 2024 09:47
Frant написав:І навпаки: розумна людина без грошей не викликає у тебе поваги.
If You're So Smart, Why Aren't You Rich?
-
foxluck
-
-
- Подякував: 1744 раз.
- Подякували: 142 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2024 10:05
Да-да, надзвичайно ефективний Рінатік так розбудував монополістів Укртелеком і Утел, що не міг їх нікому впарити.
-
Кочевник
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 189 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2024 11:30
Кочевник
Укртелеком покупался ради гигантских месторождений меди и драгоценных металлов, которые кстати были успешно освоены во время запредельных цен на палладий особенно.
ну и недвижимость по всей стране.
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 16 сер, 2024 13:22
smdtranz написав:Кочевник Укртелеком покупался ради гигантских месторождений меди и драгоценных металлов, которые кстати были успешно освоены во время запредельных цен на палладий особенно. ну и недвижимость по всей стране.
Совершенно верно. Мне нравились айтишники рассуждающие мол РЛА лох, купил проводную телефонию. ха, ха Добавите сюда монополию на туннели для кабелей За ярд отжал имущества на 6-8 ярдов.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 16 сер, 2024 13:29
kingkongovets написав:мова ж не про це була ви написали що Ахметов не здатен нічого створити, я вважаю це штампом для не дуже розумних на цьому й зупинимся, немає сенсу генерувати флуд
КК таки прав. РЛА создал с нуля и щедро финансировал холдинг "Сегодня Мультимедиа" Когда в Киеве сирена воздушной тревоги, в этом огромная заслуга менеджеров и владельца этой организации.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1