detroytred В Полтаве, похоже, ещё и про.б ПВО. Пишут о малом времени между сигналом возд. тривоги и прилётом. Но Полтава всё же не Харьков, который практически на границе. От Полтавы до границы минимум где-то около 200 км. Время на эвакуацию должно бы быть побольше 2 мин.
budivelnik написав:.. Погано нас знають педераційники.... від ударів по Львову - тільки зростуть донати і ненависть.
Будуть енергетику добивати не рахуючись з вартістю ракет.
У цю гру можна грати удвох. Чула, що в ХМАО вже бувають заморозки вночі -5, а вдень температура +11 ...
Щоб грати вдвох, треба ракети на 3000+ км, крилаті, балістика, виробництво всього цього в товарних кількостях хоча б 100+ штук в місяць. Дрони з малим зарядом, не дадуть того довгострокового ефекту в енергетичній сфері. Енергоблок зарядом в 5-10 кг не розбити, так на поточний, максимум середній ремонт, якщо дуже вдало попасти в машзалі в працюючу турбіну\генератор, але для цього треба пробити бетонні конструкції... Щоб зробити те що було на Трипільській, треба не кілограми, а тонни вибухівки.
flyman написав:Кому не подобається неправильний Соскін, ось вам правильний Любарський:
Я так зрозумів, що Камала, якщо не буде лебедів, вже перемогла? А Любарський офігєваїть з недолугих дій деяких респів. І не розуміє чому так відбувається.
Шукайте в гуглі по словах: громадянин зеленський вкотре хрипло погрожує небритістю, а в цей самий час будує дороги в прифронтових зонах (для подвоза снарядов (с)ЛАД)
_Mykola_ написав:Вам підвищили звання на одну ступінь, без вашої участі, типу "за службу в запасі" і без зборів?
а что вас так удивляет? у меня на работе пиджаки за 45 стали капитанами
Правильно розумію, що були максимум лейтенантами, після військової кафедри цивільного ВУЗу, не служили, не були на зборах, і підвищення були заочними до старшого лейтенанта, а потім капітана?
все вірно. мало того - це було досить для них неочікувано і виявлено під час оновлення даних.
Denik написав:Мілов прогнозує кризу у банківській системі рф навесні або взимку. Я думаю, що криза станеться, але навесні-влітку 2025.
Причични - прининення експорту газу з росії через Україну. Крах пмр, приток біженців (пенсіонерів з російськими паспортами) паспортами з пмр до рашки. Думаю, просядуть нафтові ціни в кінці осені - взимку. Річний видубуток нафти в рф буде менше 500 млн.т. У 2025 рік рф зайде з найменшими показниками видобутку нафти за останні років 20. І видубуток надалі буде лише падати. Рашці хз як доведеться фінансувати ВПК та війну та фоні вичерпаних запасів бронетехніки та арти. Гроші з виплат по 2 млн за контракт та масові виплати по 5 млн за 200-х від Авдіївки до Покровська потраплять на рахунки і стимулююьб попит на все, що завгодно. Через неврожай багато чого в рашці прискориться інфляція. Ну й будуть нові удари по НПЗ та базам зберігання. Можливо і по експортним нафтовим терміналам чи нафтоперекачувальним станціям. Держборг рашки збільшиться. Досить багато факторів збігаються на 2025 рік.
https://www.kommersant.ru/doc/6933906 Ціна на Brent вже впала нижче 73. Це означає ціну російської нафти FOB Чорне море або Балтійське море - менше обмеження 60 доларів за барель. В бюджет-2024 орків закладена ціна 71.3 при набагато більшому прогнозному видобутку. https://www.kommersant.ru/doc/6687478 Це означає лише те, що в 4-ому кварталі 2024 р орки збираються воювати з голою дупою й дефіцитом бюджета, який можна покрити лише заощадженнями під 16-18% річних. Капец фінансам орків вже близько.
Denik написав:Мілов прогнозує кризу у банківській системі рф навесні або взимку. Я думаю, що криза станеться, але навесні-влітку 2025.
Причични - прининення експорту газу з росії через Україну. Крах пмр, приток біженців (пенсіонерів з російськими паспортами) паспортами з пмр до рашки. Думаю, просядуть нафтові ціни в кінці осені - взимку. Річний видубуток нафти в рф буде менше 500 млн.т. У 2025 рік рф зайде з найменшими показниками видобутку нафти за останні років 20. І видубуток надалі буде лише падати. Рашці хз як доведеться фінансувати ВПК та війну та фоні вичерпаних запасів бронетехніки та арти. Гроші з виплат по 2 млн за контракт та масові виплати по 5 млн за 200-х від Авдіївки до Покровська потраплять на рахунки і стимулююьб попит на все, що завгодно. Через неврожай багато чого в рашці прискориться інфляція. Ну й будуть нові удари по НПЗ та базам зберігання. Можливо і по експортним нафтовим терміналам чи нафтоперекачувальним станціям. Держборг рашки збільшиться. Досить багато факторів збігаються на 2025 рік.
https://www.kommersant.ru/doc/6933906 Ціна на Brent вже впала нижче 73. Це означає ціну російської нафти FOB Чорне море або Балтійське море - менше обмеження 60 доларів за барель. В бюджет-2024 орків закладена ціна 71.3 при набагато більшому прогнозному видобутку. https://www.kommersant.ru/doc/6687478 Це означає лише те, що в 4-ому кварталі 2024 р орки збираються воювати з голою дупою й дефіцитом бюджета, який можна покрити лише заощадженнями під 16-18% річних. Капец фінансам орків вже близько.
Худий вже без води 7 днів , та 14 без їжі. Інтенсивність обстрілів за останні три тижні орками наскільки впливає на ціни на нафту?(
sens написав:Інтенсивність обстрілів за останні три тижні орками наскільки впливає на ціни на нафту?(
Прямопропорційно. Чим більше обстрілюватимуть Україну, тим частіше горітимуть їх нафтобази, тим швидше рф на міжнародному ринку замінять партнери з ОПЕК, тим більше Китай та Індія тиснутимуть на рф щодо знижок і отримають їх, бо вести бізнес з рф і нарватись на санкції збоку інших країн чи втратити гарні стосунки з ними ніхто не хоче.