кредитування у нас дуже нерозвинене. вирішення питання страхування нічого радикально не змінить. ВСЬОГО за всі роки виданих і працюючих зараз кредитів бізнесу близько 300 млрд грн. (ще 200 непрацюючого мусора на балансах переважно держ. банків). для порівняння - очікуваний дефіцит бюджету на цей рік - 2 трильйони грн.
detroytred В Полтаве, похоже, ещё и про.б ПВО. Пишут о малом времени между сигналом возд. тривоги и прилётом. Но Полтава всё же не Харьков, который практически на границе. От Полтавы до границы минимум где-то около 200 км. Время на эвакуацию должно бы быть побольше 2 мин.
budivelnik написав:.. Погано нас знають педераційники.... від ударів по Львову - тільки зростуть донати і ненависть.
Будуть енергетику добивати не рахуючись з вартістю ракет.
У цю гру можна грати удвох. Чула, що в ХМАО вже бувають заморозки вночі -5, а вдень температура +11 ...
Щоб грати вдвох, треба ракети на 3000+ км, крилаті, балістика, виробництво всього цього в товарних кількостях хоча б 100+ штук в місяць. Дрони з малим зарядом, не дадуть того довгострокового ефекту в енергетичній сфері. Енергоблок зарядом в 5-10 кг не розбити, так на поточний, максимум середній ремонт, якщо дуже вдало попасти в машзалі в працюючу турбіну\генератор, але для цього треба пробити бетонні конструкції... Щоб зробити те що було на Трипільській, треба не кілограми, а тонни вибухівки.
flyman написав:Кому не подобається неправильний Соскін, ось вам правильний Любарський:
Я так зрозумів, що Камала, якщо не буде лебедів, вже перемогла? А Любарський офігєваїть з недолугих дій деяких респів. І не розуміє чому так відбувається.
Шукайте в гуглі по словах: громадянин зеленський вкотре хрипло погрожує небритістю, а в цей самий час будує дороги в прифронтових зонах (для подвоза снарядов (с)ЛАД)
_Mykola_ написав:Вам підвищили звання на одну ступінь, без вашої участі, типу "за службу в запасі" і без зборів?
а что вас так удивляет? у меня на работе пиджаки за 45 стали капитанами
Правильно розумію, що були максимум лейтенантами, після військової кафедри цивільного ВУЗу, не служили, не були на зборах, і підвищення були заочними до старшого лейтенанта, а потім капітана?
все вірно. мало того - це було досить для них неочікувано і виявлено під час оновлення даних.
Denik написав:Мілов прогнозує кризу у банківській системі рф навесні або взимку. Я думаю, що криза станеться, але навесні-влітку 2025.
Причични - прининення експорту газу з росії через Україну. Крах пмр, приток біженців (пенсіонерів з російськими паспортами) паспортами з пмр до рашки. Думаю, просядуть нафтові ціни в кінці осені - взимку. Річний видубуток нафти в рф буде менше 500 млн.т. У 2025 рік рф зайде з найменшими показниками видобутку нафти за останні років 20. І видубуток надалі буде лише падати. Рашці хз як доведеться фінансувати ВПК та війну та фоні вичерпаних запасів бронетехніки та арти. Гроші з виплат по 2 млн за контракт та масові виплати по 5 млн за 200-х від Авдіївки до Покровська потраплять на рахунки і стимулююьб попит на все, що завгодно. Через неврожай багато чого в рашці прискориться інфляція. Ну й будуть нові удари по НПЗ та базам зберігання. Можливо і по експортним нафтовим терміналам чи нафтоперекачувальним станціям. Держборг рашки збільшиться. Досить багато факторів збігаються на 2025 рік.
https://www.kommersant.ru/doc/6933906 Ціна на Brent вже впала нижче 73. Це означає ціну російської нафти FOB Чорне море або Балтійське море - менше обмеження 60 доларів за барель. В бюджет-2024 орків закладена ціна 71.3 при набагато більшому прогнозному видобутку. https://www.kommersant.ru/doc/6687478 Це означає лише те, що в 4-ому кварталі 2024 р орки збираються воювати з голою дупою й дефіцитом бюджета, який можна покрити лише заощадженнями під 16-18% річних. Капец фінансам орків вже близько.
Denik написав:Мілов прогнозує кризу у банківській системі рф навесні або взимку. Я думаю, що криза станеться, але навесні-влітку 2025.
Причични - прининення експорту газу з росії через Україну. Крах пмр, приток біженців (пенсіонерів з російськими паспортами) паспортами з пмр до рашки. Думаю, просядуть нафтові ціни в кінці осені - взимку. Річний видубуток нафти в рф буде менше 500 млн.т. У 2025 рік рф зайде з найменшими показниками видобутку нафти за останні років 20. І видубуток надалі буде лише падати. Рашці хз як доведеться фінансувати ВПК та війну та фоні вичерпаних запасів бронетехніки та арти. Гроші з виплат по 2 млн за контракт та масові виплати по 5 млн за 200-х від Авдіївки до Покровська потраплять на рахунки і стимулююьб попит на все, що завгодно. Через неврожай багато чого в рашці прискориться інфляція. Ну й будуть нові удари по НПЗ та базам зберігання. Можливо і по експортним нафтовим терміналам чи нафтоперекачувальним станціям. Держборг рашки збільшиться. Досить багато факторів збігаються на 2025 рік.
https://www.kommersant.ru/doc/6933906 Ціна на Brent вже впала нижче 73. Це означає ціну російської нафти FOB Чорне море або Балтійське море - менше обмеження 60 доларів за барель. В бюджет-2024 орків закладена ціна 71.3 при набагато більшому прогнозному видобутку. https://www.kommersant.ru/doc/6687478 Це означає лише те, що в 4-ому кварталі 2024 р орки збираються воювати з голою дупою й дефіцитом бюджета, який можна покрити лише заощадженнями під 16-18% річних. Капец фінансам орків вже близько.
Худий вже без води 7 днів , та 14 без їжі. Інтенсивність обстрілів за останні три тижні орками наскільки впливає на ціни на нафту?(