Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 97579758975997609761 ... 14778>
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 11:29

detroytred написав:
28хв - 31хв.
Якщо не зупинять...

Портніков зранку перепідзарядився: "таке буде страшне, що аж страшно сказати, вжжжуххх..."
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 11:31

Игорь Алексеевич написав:Нет 50 и вспоминать как было хорошо при совке?
совок мешал детям общаться? Я не фанат совка, но вы перегибаете. К 12ти летним детям совок был никаким боком, ну кроме красной тряпки на шее.
  Игорь Алексеевич написав:Но тогда вы одинокий чел. и мало путешествовавли. Иногда разговариваю с людьми и они вспоминают совок с радостью Обычно это люди с больших предприятий или заводов.
и что вам дали ваши путешествия в плане общения, у вас появились новые друзья которым на вас не пофигу? Обычно про путешествия вспоминают когда сказать нечего. Большой завод я впервые увидел в 30 лет в г.Днепр. тут вы снова мимо.
  Игорь Алексеевич написав:Анализировал среди родственников, кто проработал большую часть жизни на заваодах, то сегодня ему трудно жить в ритме прогресса. А те кто работал на себя, то за день осватвает новые технологии.
как раз с 2016 работаю на большом заводе. Как в воду смотрите))) простите продолжать разговор нет смысла. Вы ошиблись вообще во всем. Совок я не хвалил но и плохо лично мне не было, знаю многих кому было плохо . С 2016 у меня свой бизнес.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 09 вер, 2024 11:38, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 11:36

flyman написав:
  detroytred написав:
28хв - 31хв.
Якщо не зупинять...

Портніков зранку перепідзарядився: "таке буде страшне, що аж страшно сказати, вжжжуххх..."

Аби не було страшно, ловіть тоді Дикого.
Достатньо першу хвилину послухати:
https://m.youtube.com/watch?v=v0C8gLNXKvY
Де lapay про перемовини чув - ?
Перемога після Курська замаячила в повний зріст.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 11:37

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Wirująświatła написав:что вам дали ваши путешествия
Путешествия дают развитие и образ жизни в др. странах. Если вы этого не видели культуру др. народа, то про какой Запад и его ценности жизни можно говорить в Украине.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 11:40

Игорь Алексеевич написав:
  Wirująświatła написав:что вам дали ваши путешествия
Путешествия дают развитие и образ жизни в др. странах. Если вы этого не видели культуру др. народа, то про какой Запад и его ценности жизни можно говорить в Украине.

Список чего вы не видели огромный. Или вы видели всё? Кроме того, глупо делать выводы о других странах по короткому визиту.

Поедьте поживите, выручите язык, влейтесь в их культуру, тогда хвалитесь. А сейчас вы как ребенок хвалитесь прочитанной книжкой.

Миллионы людей где то были и что. Как это изменило Украину? У нас исчезла коррупция или перестали красть?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 09 вер, 2024 11:43, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 11:42

холява написав:
  Wirująświatła написав:
  detroytred написав:Як на мене, питання треба починати з ранішого -- на що розраховували Світлоносні, коли самі піднімали з калєн гітлерів, путлерів, китайців, вчили-готуаали моджахедів і т.д.?
Самі ж своїми руками робили їх потужними...
Так на що розраховували-то?
имхо запад не однородный и пророссийских настроений там хватает, сейчас их не высказывают вслух (кроме орбана), но решения каким то чудом принимаются с учётом интересов рф. И Венгрию не изгоняют из НАТО за открытую пророссийскую позицию. Соответственно война закончится когда удовлетворятся хотелки путина или когда на рф/в Украине сменится власть.

То есть победа Украины вами не рассматривается вообще .

........ "патриоты ".....

К сожалению, победа Украины слишком сильно зависит от помощи Запада.
А он, похоже, не особо хочет именно победы.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 11:46

_hunter написав:
  ЛАД написав:
  _hunter написав:..........
>>> О каких деньгах вы говорите?
на подготовку к блекауту. Мы же о нем говорим?

>>> Откуда ещё надо было обеспечить?
А сейчас вы откуда хотите что бы вам ее обеспечили?

Hotab был прав.

Не хотете видеть, что это звенья одной цепи - ваше право :)

Вы не способны понять короткий и достаточно ясный текст - ваши проблемы.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 11:50

Wirująświatła написав:какая ценность нашего онлайн общения? я ничего не знаю про вас, про вашу семью, про ваши ценности. Вы ничего не знаете про меня. Пропадете вы с форума кто про вас вспомнит?

В каждом поезде и поликлинике такого общения навалом.

Та ладно вам не нагнітайте , це ж не чат рулетка. ) тут одні і ті ж самі люди. Я декого з форуму помню ще з року 2012) ви цікавились чим там підлітки займаються в інтернеті? ) мож вони там при ігрі в доту соціально взаємодіють побільше ніж коли ви грали в футбол?
І нащот знання про лічне так про когось і знаю)
знаю що флер чоловіка пряче під спідницею... :lol: і т.д. і т.п. :lol: збатькам щодня відписуюсь по фб. Зранку і ввечір. Часом по відео.
Управління бригадою іде по ватсапу і сігналу))))
Потом в мене дружина по інтернет знайомству на бджолярському форумі. Кращий друг виїхав в америку в 2014 , звязок підтримуєм лиш онлайн, коли я йшов на війну вислав мені 2т доларів. Чисто так про всяк випадок вдруг мені понадобиться.
Корочє ви хірнею занімаєтесь, не лізьте з своїм уставом в чужий монастир, або перед тим як залізти хочаб попросіться спочатку в гості хай діти розкажуть і покажуть, що в них там і де :wink: ми мамонти, вони будуть жити в новому світі
І взаємодіяти там по свому.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 12:02

Шольц готує «мирний план», що включає передачу рф наших територій, – La Repubblica

https://www.repubblica.it/esteri/2024/0 ... -P12-S1-T1
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 09 вер, 2024 12:03

Banderlog написав:
  Wirująświatła написав:какая ценность нашего онлайн общения? я ничего не знаю про вас, про вашу семью, про ваши ценности. Вы ничего не знаете про меня. Пропадете вы с форума кто про вас вспомнит?

В каждом поезде и поликлинике такого общения навалом.

Та ладно вам не нагнітайте , це ж не чат рулетка. ) тут одні і ті ж самі люди. Я декого з форуму помню ще з року 2012) ви цікавились чим там підлітки займаються в інтернеті? ) мож вони там при ігрі в доту соціально взаємодіють побільше ніж коли ви грали в футбол?
І нащот знання про лічне так про когось і знаю)
знаю що флер чоловіка пряче під спідницею... :lol: і т.д. і т.п. :lol: збатькам щодня відписуюсь по фб. Зранку і ввечір. Часом по відео.
Управління бригадою іде по ватсапу і сігналу))))
Потом в мене дружина по інтернет знайомству на бджолярському форумі. Кращий друг виїхав в америку в 2014 , звязок підтримуєм лиш онлайн, коли я йшов на війну вислав мені 2т доларів. Чисто так про всяк випадок вдруг мені понадобиться.
Корочє ви хірнею занімаєтесь, не лізьте з своїм уставом в чужий монастир, або перед тим як залізти хочаб попросіться спочатку в гості хай діти розкажуть і покажуть, що в них там і де :wink: ми мамонти, вони будуть жити в новому світі
І взаємодіяти там по свому.

з "кращим другом" познайомилися в інтернеті і весь там з ним?
по моєму, дитинство і юність, час коли ти встановлюєш легко зв"язки та знаходиш друзів, потім все менше і менше, але не думаю, що онлайн це саме те, що для встановлення, особливо в молодості
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 97579758975997609761 ... 14778>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему