Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
tester7336 написав:Я завжди дивився після 12-00 щоб відбулися всі допроводки.
Проводки можуть бути і в 17:45!!
ПС. І зараз ви ще можете отримати потрібну вам інфу в ССА.
та суть не в тому щоб підказали суму а в тому що раніше воно після 9 ранку писало красним (забогованність минулого РД)+(витрати поточного місяця)
Це ж було півроку або і рік тому. Алка підвищила ДРС!! Хоча я вже давно туди не заглядаю, бо керуюся ДомБух ))
ПС. Сьогодні ранком у Алки було задвоєння приходу... От у мене зайві 20К на рахунку... Весь день на них дивлюся... Було б +20 лімонів, то вже б шкурнув у Канаду шолі... а так чекаю коли саппорт раздуплиться ))
Amethyst написав:ПС. Сьогодні ранком у Алки було задвоєння приходу... От у мене зайві 20К на рахунку... Весь день на них дивлюся... Було б +20 лімонів, то вже б шкурнув у Канаду шолі... а так чекаю коли саппорт раздуплиться ))
Вітаю! А можете, будь ласка, більш детально уточнити? Зараз у вас спостерігається ця проблема? Якщо так, тоді вже поспішаю до вас у пп
Друзі, при користуванням картки РЕД виникло таке гипотетичне питання - якщо по картці є вільний КЛ у розмірі 5 тис,інші гроші в розстрочці і тепер якщо я поповню картку на 10 тис і зроблю нею оплату в 10 тис, то які гроші спишуться в першу чергу - свої, чи кредитні ?
1finanсier написав:Друзі, при користуванням картки РЕД виникло таке гипотетичне питання - якщо по картці є вільний КЛ у розмірі 5 тис,інші гроші в розстрочці і тепер якщо я поповню картку на 10 тис і зроблю нею оплату в 10 тис, то які гроші спишуться в першу чергу - свої, чи кредитні ?
1finanсier написав:Друзі, при користуванням картки РЕД виникло таке гипотетичне питання - якщо по картці є вільний КЛ у розмірі 5 тис,інші гроші в розстрочці і тепер якщо я поповню картку на 10 тис і зроблю нею оплату в 10 тис, то які гроші спишуться в першу чергу - свої, чи кредитні ?
якщо свої встигнуть розподілитися раніше покупки то звісно що перші спишуться свої. а якшо не встигнуть розподілитися то тут цікаво.
Доброго вечора, якщо вже кошти на рахунку, то спочатку списуються власні кошти, а вже потім кредитні. Але якщо покупка буде умовно за 9 000 грн, то це буде як покупка за власні кошти і у разі чого, розстрочку оформити не можна буде.
Доброго вечора, якщо вже кошти на рахунку, то спочатку списуються власні кошти, а вже потім кредитні. Але якщо покупка буде умовно за 9 000 грн, то це буде як покупка за власні кошти і у разі чого, розстрочку оформити не можна буде.
Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
так а якщо покупка розподілиться раніше своїх коштів?
tester7336 написав:так а якщо покупка розподілиться раніше своїх коштів?
А такого вже не може бути у Алки за РіХламінТом. Десь з середини 22го всі приходи розподіляються початком опердня, а витрати наступним (+1) і далі днем... іноді (комуналка із ССА) може бути поточним після 19:00.