|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 13 вер, 2024 16:37
ЛАД написав: wild.tomcat написав: ЛАД написав:............. А теперь вопрос к вам. Не о 2019, и не о 2022. О сегодняшнем дне. Хорошо, "час втрачено", что надо делать сегодня? Хоча б коротко.
я вже теж писав про це, коли ще freeze тут бував і писав свої думки. повністю переводити країну на військові рейки, як би це ким не сприймалося. щоб всі впряглися. хто воює, хто працює (навіть місцями ішачить як папа карло, а шо поробиш?), щоб від всіх була користь. тільки в такому випадку можна на щось розраховувати. але зе на це не піде, падіння кількості лайків від вільнолюду не дозволить. тому маємо так як є.
Простите, но это не ответ, а благие пожелания. Хотя я согласен с вашими предложениями. Но практика показывает, что власть не может добиться даже мобилизации, хотя идёт на непопулярные решения и методы. Уже давно речь не о "лайках", тут уже "прокльони" от очень многих, в т.ч. на форуме. Добиться того, о чём вы пишете было бы ещё сложнее.
Так а чому влада не може досягти-то? Бо спирається на обивателів... Яких і пропонується нахилити, примусити. Фронтовики з задоволенням допоможуть... А флери, песікоти і Ко рукоплесканням забезпечать підтримку та красиву обгортку. Але нюанс: якщо Україна отак переведе, то несумнівно теж саме зробить рфія. І поки не робить цього лише тому, що не робимо ми, а хід війни їх влаштовує. З.и. до лампочки хто на кого напав... І те, що ми праві на всі 100% (бо напали саме на нас). Бійка вже почалася. Велика бійка. Причини вже не мають значення.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 16:41
detroytredТрохи не так. В силу своєї некомпетентності Зе думав що можна приїхати і послати пу на**й. Він так і зробив. Він вважав що ПАП просто лох і йде на поступки. Зе не лох і на поступки не пішов. Він не очікував(знову в силу своєї некомпетентності) що може початись велика війна. Ось і все. detroytred написав:Продовження того ж, що робив ПАП.
Зе повна протилежність того що робив ПАП. ПАП грав так що війни не допустив! Зе допустив! Зе і не грав, бо грати він не вміє.
Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 13 вер, 2024 16:42, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 16:41
ЛАД написав: wild.tomcat написав:........... чим вам це не відповідь? якої відповіді ви тоді хочете? що там кому складно, а що не складно, і як того добитися, то вже інше питання, питання профпридатності і відповідальності конкретних людей.
Это всё слова. "і як того добитися, то вже не інше питання", а основное. Дьявол кроется в деталях. Сузим вопрос. Как добиться успешной мобилизации? Только, пожалуйста, конкретные предложения, а не общие слова о "профпридатності і відповідальності". Именно "як того добитися". Я этот вопрос задавал уже несколько раз. Ответа ни от кого не услышал.
запятнавшие себя власти - уходят. После чего появляются толпы добровольцев пол тцк.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 13 вер, 2024 16:43
ЛАД написав:Именно "як того добитися". Я этот вопрос задавал уже несколько раз. Ответа ни от кого не услышал.
І не почуєте)) Бо одна справа на форумі вести мову про примус одного-двух форумчан, а інша практично піти шляхом недемократичним))) Нахиляти маси, отримати відповідну їх реакцію, посилювати примус по спіралі далі (бо без цього буде вже ніяк) і дивитись на масові перегіби на місцях. Тут он з м'яким примусом он отаке в суспільстві шкварчить...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 16:45
flyman написав:успішний Успіх, то добавили від"ємно?
1. Нічого нового там(за посиланням) не побачив. Як з кінця весни "порізали" премію, так до сьогодні не покращується! 2. На фото спецом "молодого/бадьорого" воїна виклали)) А ми ж сьогодні тільки казали про це - коли їхали на МАРСІ на полігон, вздовж дороги йшли солдати(піхота, з автоматами і деякі солдати несли "муху" на плечах)... - так от, всі якісь сумні/не веселі, підстаркуваті... - ну зовсім не з американських фільмів про війну, де всі вишколені, бадьорі, молоді і фізично виглядають на всі 100! Добре, що то все лише на Марсі!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 13 вер, 2024 16:49
andrijk777 написав:detroytredТрохи не так. В силу своєї некомпетентності Зе думав що можна приїхати і послати пу на**й. Він так і зробив. Він вважав
Власне про це і була мова. А причини і те, що він вважав, -- да яка різниця)) Все ж таки я гадаю, що і ПАП не зміг би відтерміновувати або йти на дрібні поступки безкінечно. Власне путло і приймав це відтермінування лише тому, що розраховував на нову владу, яка вже піде на принципові значні поступки -- а саме на формулу Штайнмаера. Або хоч яку хформулу, хоч кого, хоч що, головне -- реалізацію Мінських угод. Не відтермінування, а вже реалізацію.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 13 вер, 2024 16:56, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 16:49
ЛАД написав: wild.tomcat написав:........... чим вам це не відповідь? якої відповіді ви тоді хочете? що там кому складно, а що не складно, і як того добитися, то вже інше питання, питання профпридатності і відповідальності конкретних людей.
Это всё слова. "і як того добитися, то вже не інше питання", а основное. Дьявол кроется в деталях. Сузим вопрос. Как добиться успешной мобилизации? Только, пожалуйста, конкретные предложения, а не общие слова о "профпридатності і відповідальності". Именно "як того добитися". Я этот вопрос задавал уже несколько раз. Ответа ни от кого не услышал.
ну ви якось теж не написало нічого конкретного, як добитися "миру як до 2014", теж без деталей. чому ви вважаєте, що я винен вам більше ніж ви мені? і чому ви взагалі вважаєте, що саме я маю знати як провести успішну мобілізацію і тим більше нести за це відповідальність? я щось не пригадую, щоб в моїх посадових обовязках таке було написано.а от в чиїх є, я знаю, ну то нехай думають як.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 16:50
ЛАД написав:вы прочитали только 1-й абзац? Дальше сил не хватило? П.3 не увидели? Где я писал о "поверненні Криму і Донбасу"? Перечитайте. И тот же вопрос к вам, что и к wild.tomcat - "что надо делать сегодня? Хоча б коротко."
Ну я якось оце прочитав, і зрозумів: ЛАД написав:Но если вкратце, то 1. в 2019-21 должен был добиться примерно такого мира как до 2014;
До 14 Крим і Донбас був українським. І пункт 3 я ПРОЧИТАВ. Тому й питаю, які на вашу думку поступки мали бути? Щодо моєї думки - я недавно підписав контракт на 2 роки. Оце мій прогноз і очікування. Якщо виберуть Трампа - то нас злиють і все буде пофіг. А якщо Харіс продовжить політику Байдена - то ще кілька років протримаємось. Можливо навіть на день довше, ніж РФ. Щодо держави: я готовий поступитися частиною територій. В обмін на гарантії існування держави: вступ в НАТО. Іншого шансу на виживання для нас я не бачу...
Востаннє редагувалось sashaqbl в П'ят 13 вер, 2024 16:58, всього редагувалось 3 разів.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 16:51
detroytred написав:Путло вимагав втілення формули Штайнмаера...
да нет никакой "формулы Штайнмаера", есть набор тезисов это уже и сам Штайнмаер давно сказал
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 13 вер, 2024 16:54
detroytred написав:........... Тобто Зе не виправдав очікувань оркостану (умовно кинув орків). Але чомусь одразу не почав активно готуватися до великої війни. Загадка лише в цьому. Можна лише припустити, що вже його хтось нахлобучив... голослівними обіцянками, гарантіями, що великої війни не буде. Зе схоже іскрєннє вірив в це...
Уже писал - к большой войне не готовятся за год-два (кроме случаев, когда страна и армия, в общем, готовы и надо только провести какие-то мобмероприятия в промышленности и армии). Активизация подготовки к войне, по-моему, была невозможна - народ бы не понял и не согласился бы "затянуть пояса", голосовали за Зеленского не поэтому. Кроме того, такая активизация могла бы спровоцировать активизацию РФ и война могла бы начаться раньше. Во что верил Зеленский, обсуждать бессмысленно. Верить он мог во многое. Например, что Путин не решится на войну - в конце концов не начинал же он полномасштабную и открытую войну с 2014 по 2021. Или даже по 2019, несмотря на лозунги и политику Порошенко - "армовир" и запись в Конституции о стремлении в НАТО. И наверняка президент обладает большей информацией и хорошо понимал, что армия и государство значительно слабее РФ. Вспомните, что в начале войны все западные эксперты считали, что больше недели Украина не выдержит.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-