|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 16 вер, 2024 17:47
budivelnik написав: andrijk777 написав:Америка, Канада, Польща, Німеччина. Я не знаю де краще. Вам потрібно спитати у тих що втекли - вони вам скажуть де краще.
Трошки холодного душу на панікерів у яких за кордоном все буде малина.... 1 СОЦІАЛЬНИЙ статус вашої сімї до третього покоління - завжди буде нижчим ніж соціальний статус місцевих ..в порівнянні з статусом який у вас є в Україні. Тобто тільки внуки отримають права на рівні з місцевими 2 Ваші матеріальні здобутки будуть вищими від аналогічних в Україні в абсолюних цифрах...і нижчими в порівнянні з іншими мешканцями тієї Держави куди ви приїдете. Розшифрую - в доларах ви заробите більше Але якщо заробляючи в гривнях Ви входили в кінець списку з 10% найбагатших - то в еміграції в доларах ви потрапите в кращому випадку в кінець списку з 20% найбагатших
3. крах долара
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 16 вер, 2024 17:48
ЛАД написав: Bobua написав:.............. П -- означає “послідовність”? Коли я пишу про схід і південь -- воюйте за Україну, або йдіть куди хочете -- з`являється нізвідки слово “непотріб”. А минає кілька днів, ще хтось пише “втратили то втратили”, і тут вже погані інші особи. Оті “активісти”. Які, ніби-то, не пускають... То пущать чи не пущать? От в чому питання? 🤔
Л - означає “логіка”? Я не говорю, что жители ЛДНР "самі все це й викликали з пекла". И точно так же не обвиняю в этом жителей "за Збручем". Хотел было написать подробный ответ, но слишком много писать. Потянет, как минимум, на приличную статью. Остыньте и подумайте сами, может поймете. А население "ЗУНР" не раз пережило оккупацию и с запада, и с востока. Как бы они не "відстрілювались".
цього разу, буряти і все таке, ну ви знаєте, тому повторяти нема змісту
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 16 вер, 2024 17:49
detroytred написав:І навіть дозвіл на дальнобій є виставою. Бо до 300, 500 і навіть 700 км. це не дальнобій. І для ефективності удару його треба було спочатку надати, а не чекати поки рашики підготуються. Поки більше на виставу схоже... Матриця...
Може ця вистава для того і робиться щоб без ракет все ж відігнати від лінії фронту авіацію та інші цікаві речі, і ускладнити логістику, що все ж призводить до зменшення ефективності у русні.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 вер, 2024 17:50
ЛАД написав: budivelnik написав:............ За бугром перших 50 років ще гірше ніж дома... а потім просто міняється територія яка стає домом..і тоді нормально навіть в африці.
А вы пробовали?
Рідна сестра - 25 років живе в Польщі...якихось 70км від рідного Львова... а все одно за бугром... І хоча не плачеться, але чоловік по пів-року (поляк) в Німеччині на заробітках , дочка з двома внуками на заробітках в Голландії і сестра з сином і дочкою в Польщі... Мрієте про таке життя для своїх дітей внуків? я ні Тому я , моя дружина, мої четверо дітей і онук з невісткою -в Україні. Троє рідних братів/сестер Дружини , з їхніми 5 дітьми - в Україні.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 16 вер, 2024 17:52
ЛАД написав:"брехня і маніпуляція" - то, что вы сейчас написали. "Историю" можно вести от чего угодно, но Киевская Русь это не государство Украина. То, что Украина входила в перечисленные вами государства это не самостоятельные украинские образования.
Якраз історія державності так і будується. Включаючи і держави, що утворилися як об'єднання інших. Я ще не все перерахував, Будівельник додав вище. Це держави, що істували на території сучасної України, з населенням, що говорило українською (відповідно до того часу звісно), з владою з місцевого населення (принаймні переважно). Німці якось не цураються вести історію своєї державності від Священної Римської Імперії, хоча вона аж ніяк не була "самостоятєльним немєцкім образованієм". Період перших національних держав в Європі припав десь на 17ст, (і тут доречі Україна стала з Нідерландами однією з перших національних держав), то за вашою концепцією свою державність вони можуть вести тільки з того часу?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8230 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 16 вер, 2024 17:54
_Mykola_ написав: detroytred написав:І навіть дозвіл на дальнобій є виставою. Бо до 300, 500 і навіть 700 км. це не дальнобій. І для ефективності удару його треба було спочатку надати, а не чекати поки рашики підготуються. Поки більше на виставу схоже... Матриця...
Може ця вистава для того і робиться щоб без ракет все ж відігнати від лінії фронту авіацію та інші цікаві речі, і ускладнити логістику, що все ж призводить до зменшення ефективності у русні.
Слушна думка. Але інший рівень ефективності за умов, щоб були реальні дозволи і засоби ураження 300, 500 і 700+ км. До речі, розмін відбувся. Відігнати повинні були Ф-16. Ефективно відігнати. Щоб не кабили. Замість них відігнали ракети. По розташуванню ЛА. Тобто менш ефективно. Але ракетами можна по кп і т.д.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 вер, 2024 18:01
budivelnik написав: ЛАД написав: budivelnik написав:............ За бугром перших 50 років ще гірше ніж дома... а потім просто міняється територія яка стає домом..і тоді нормально навіть в африці.
А вы пробовали?
Рідна сестра - 25 років живе в Польщі...якихось 70км від рідного Львова... а все одно за бугром... І хоча не плачеться, але чоловік по пів-року (поляк) в Німеччині на заробітках , дочка з двома внуками на заробітках в Голландії і сестра з сином і дочкою в Польщі...
Глобализация. Тем более, в рамках ЕС. Там это даже не считается "на заробітках", просто работают в разных странах. Мрієте про таке життя для своїх дітей внуків? я ні Тому я , моя дружина, мої четверо дітей і онук з невісткою -в Україні. Троє рідних братів/сестер Дружини , з їхніми 5 дітьми - в Україні.
Я знаю семьи, где все живут в одном городе. но знаю и такие, которые живут в разных странах. Хотел бы я так жить? Нет. Но если бы дети сказали, что нашли хорошую работу в другой стране и уезжают, удерживать бы не стал. В конце концов, в скольких семьях дети вырастали и уезжали в другой город даже в советские времена? Достаточно частый случай. Чем это отличается?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 вер, 2024 18:01
budivelnik написав: ЛАД написав: budivelnik написав:............ За бугром перших 50 років ще гірше ніж дома... а потім просто міняється територія яка стає домом..і тоді нормально навіть в африці.
А вы пробовали?
Рідна сестра - 25 років живе в Польщі...якихось 70км від рідного Львова... а все одно за бугром... І хоча не плачеться, але чоловік по пів-року (поляк) в Німеччині на заробітках , дочка з двома внуками на заробітках в Голландії і сестра з сином і дочкою в Польщі... ... Тому я , моя дружина, мої четверо дітей і онук з невісткою -в Україні. Троє рідних братів/сестер Дружини , з їхніми 5 дітьми - в Україні.
И что -- за 25 лет таких пэкэльных борошон так на Родину никто и не вернулся? -- как вы это объясняете? Не допускаете, что это -- одно из немногих исключений: учитывая миграционный тренд последних где-то 30ти лет?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 16 вер, 2024 18:03
ЛАД написав: холява написав:.......... Боритесь до конца за свою жизнь и страну .
Бороться надо. И "сдаваться на милость напавшего" не нужно и нельзя. Но и "сражаться до конца"... Что считать концом? Вариант Парагвая? Может, попробовать найти какой-то выход из войны раньше? Украина практически не имела своей государственности до 1991 года. Но украинский народ существовал. Сейчас даже не стоит вопрос о потере государственности.
тут переконують, після "капітуалції" ЗСУ буде таке як 21.02.22
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 16 вер, 2024 18:23
sergey_stasyuk555 написав:не знаю звідки він знає і чи правда це. але до цього була заборона експорту дронів Китаєм, совпадєніє?
Ця "заборона" успішно обходиться через інші країни, і поштових операторів, все їде як і їхало, трішки довше, але їде. Тут інша проблема малюється зі сторони гетьманцева і Ко, закон про три колоски, оподаткування 30% податком поштових відправлень вище 45 евро, що зменшить автоматично кількість вироблених і куплених волонтерами. 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
|