pesikot написав:Твоя матрица видит единичные случаи, которые ты раздуваешь до размеров стада слонов
где такие случаи про казнокрадов? найди и раздуй до стада слонов. что бы когда он вышел с кабмина - его тут же побили, спаковали в бусик и вывезли в ТЦК и через неделю он на нуле.
Востаннє редагувалось tester7336 в Вів 17 вер, 2024 20:45, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав:А потім виявилось, що це не "план Трампа", а план самого Венса "це ж вже було..."(с) Аналогії з цього плану у мене ... У тебе є два сусіда, перший хоче просто з тобою спілкуватись, другий хоче набити тобі пику, відлюбити твою дружину, забрати частину твоєї квартири
А в мене інша аналогія: у паціента гангрена. доктор Харріс пропонує давати морфій і всіляко пітримувати до кінця, а доктор Трамп пропонує хірургічно вирішити питання тут і зараз, і дає можливість паціенту жити без ступні (без юридичного оформлення її втрати) а не помирати, зате зі ступнею
Колись я вже це чув ,,,,,, а давайте все віддамо і в закарпатті не будуть стріляти ....
Британія не дозволить Україні завдавати ударів по РФ без згоди США, - Times
Як пише The Times, Британія не діятиме сама, оскільки американські системи наведення вважаються вирішальними, щоб ракети потрапляли в ціль (мова йде про крилаті ракети великої дальності Storm Shadow).
Не зрозуміло, чого б своїми сапсанами, ольхами та нептунами не стріляти. Зеленський, де ракети?
уже писали где. бабки закончились. Сколько нам обещали в 2024 и сколько налили?[/quote]
Letusrock написав:загуглив нарешті за магістратуру, чи ще не розібрався? Експерт, вважає він)) Дуже зручно прикрившись потрібною бумажкою, з дивана корчити з себе потужного та незламного, а воюють хай інші, хоч і 20 років Може тебе просто жаба давить що комусь є куди бігти а тобі крім чернігова нічого не світить)).
Як з тебе поперло гімно ) А з приводу дивану Так я А ти
а я, а ти, а він.. Коли замість теми гілки переходимо на персоналії.
По-перше, ти процитував далеко не все. По-друге, ти сам перейшов на персоналії, а зараз стаєшь в третю позицію ) Типу, не можна переходити на твої персоналії, коли твої персоналії отримали по мармизі за твою брехню
Letusrock написав:Невже не зрозуміло що чим довже буде йти війна, тим гірше буде у всіх сенсах (крім військового сектору). Навіть несправедливий, поганий мир зараз, може бути в рази кращий ніж "перемога через 20 років" Чи є іллюзії що десь так у 2040 війна закінчиться і бац в Україні від завтра все по європейські : демократія, свободи і 40млн населення, силовий апарат розсмокчеться і інфраструктуру за ніч відбудують? Не кажучи про вічних депутатів з президентом. Чув такий вислів "піррова непоразка"?
А хтось нам такий мир пропонує ? Ти ж, дупою крутишь, але по факту не пишешь )
pesikot написав:А потім виявилось, що це не "план Трампа", а план самого Венса "це ж вже було..."(с) Аналогії з цього плану у мене ... У тебе є два сусіда, перший хоче просто з тобою спілкуватись, другий хоче набити тобі пику, відлюбити твою дружину, забрати частину твоєї квартири
А в мене інша аналогія: у паціента гангрена. доктор Харріс пропонує давати морфій і всіляко пітримувати до кінця, а доктор Трамп пропонує хірургічно вирішити питання тут і зараз, і дає можливість паціенту жити без ступні (без юридичного оформлення її втрати) а не помирати, зате зі ступнею
Колись я вже це чув ,,,,,, а давайте все віддамо і в закарпатті не будуть стріляти ....
Так часто мiстики доведені до краю Шуканням чорта думають, що раз його нема, То нема i бога. А пiсля цього сруть у алтарi i дароносицю. Аж тут приходить чорт у синiх галiфе. І саме час задуматись, що раз вiн появивсь, То й бог десь рядом ходить.
stm написав:Потому что по повесткам есть сроки указанные в повестке. По фин.преступлениям есть сроки на сбор данных и передачу их в суд.
сроки на что? бить-хватать в бусик и в ТЦК? по неявке по повестке тоже должны собирать данные и через суд.
Почему вы не опереруете фактажем. Почему у вас не возникает желания нормально помочь жертве, что бы жертва написала в полицию и прокуратуру на обидчика? Смотрите: я сделаю как Вы. Бухие мужики дубасят баб. Что за несправедливость? Почему?! Все мужики - козлы, а государство - женоненавистники, всех уволить, всех наказать, мир несправедлив!!! Так не работает. Ну вот эмоция и? Могу эмоционировать на любом форуме прям, выступаю с концертами, плата по согласованию ))) даже с моих слов tester7336 меня побил бухим. НАКАЗАТЬ!
Востаннє редагувалось stm в Вів 17 вер, 2024 21:05, всього редагувалось 1 раз.
Якщо коротко -- в Україні вже виробляють купу 120мм мін. А міноборони не закуповує. І мінометникам на фронті нічим стріляти.
Дивовижне свинство.
І знову схоже на саботаж... 😒
Там вище пролунало -- кому треба, той нехай і бореться за (підставою хоч) права, хоч міни, хоч будь-що. І пофіг, що є держава і визначені для цього цілі інституції...
Тобто: кому міни оті треба або термін служби і т.д., то й добивайтеся. Ніхто за вас цього не зробить.