Дюрі-бачі написав: бо були ветерани, які не пускали.
Про неминучість переходу кількості в нову якість (наслідки від цього) зверталась увага тут десь ще рік тому.
От на що вдовгу розраховують управлінці?
Сподобався виступ Фурси Єгора у Пінчука нещодавно. Де були Мадяр, комбриги та ін. Велика конференція якась. Він вказав, що основне ураження наносять вони, дронщики. Але... без піхоти в окопах їх робота була б неможлива. Неможлива. Без піхоти в окопах.
Мадяр про це наче не казав. Вказував, що втрати в нього менш 1%, пораненими 3-4%. Що вражають 800-1000 цілей в місяць. А от про те, що втрати замість них несе ота піхота в окопах, забув.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 19 вер, 2024 10:16, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі написав:Ну і дзвонить всім знайомим в ЗСУ і теж рекламує, що треба йти додому, бо "якщо нас буде багато, то нічого нам не зроблять"
Їм нічого й не роблять. Я ж кажу, успіх вас вводить в оману - ми не на марсі) Війна онлайн. Відійшов 10 км і поїхав маршруткою на київ. Сзчшника скоріше вдома по другому кругу бусифікують ніж зупинять тут. І ніхто не шукає , хіба зі зброєю піде.
Свого часу в нас комчастини для офіц.складу саме в такий спосіб вирішував проблему стримування. Заборонив приймати зброю. Навіть в баню йшли з ак, пм та набором гранат. Єдина можливість була -- заступаєш черговим по частині і при зміні сам в себе приймаєш, в зброярню. Потім змінщику з усим здаєш.
Польща запропонувала передати Крим ООН для проведення референдуму
На думку очільника польського МЗС Радослава Сікорського, якби українці воювали в Криму — Володимир Путін не наважився б розпочинати бої за Донбас. "Ми могли б передати його під мандат ООН із місією з підготовки чесного референдуму після перевірки того, хто є законними жителями, і таке інше… І ми могли б відкласти це на 20 років", — запропонував глава польського МЗС.
На момент публікації матеріалу Офіс президента та МЗС України не коментували пропозицію Сікорського.
ЛАД написав:Навряд чи хоч якийсь суд визнає викраденням доставку чоловіка до ТЦК.
бо політично нецелесообразно. а по факту тцк немає повноважень когось затримувати навіть, не те що доставляти
Не має. Но суд не визнає не по политической нецелесообразности, а просто по закону. Я не юрист, но чисто по-хлопські я не представляю себе, что можно назвать викраденням доставку чоловіка до ТЦК, для чего его посадили в машину и 15-20 мин. провезли до ТЦК.
Моделюємо ситуацію... Біля Вас на вулиці, зупиняється бус/автівка, Вас скручують, затягують до автівки, відбирають засоби зв'язку, везуть 15-20 хв, тримають до того поки Ви не підпишете необхідні папери, далі везуть на ферму працювати під наглядом, на строк від 2,5 років і далі. Це Ви як кваліфікуєте?
Свого часу в нас комчастини для офіц.складу саме в такий спосіб вирішував проблему стримування. Заборонив приймати зброю.
Не працює. В нас і нема куди здавати. Зброя на руках. Ідеш в отпуск лишаєш в рюкзаку. Напевно ніхто не хоче проблем в частині з пошуками тієї зброї. Про фіктивну подачу в сзч відмовників я чув. Но про фіктивну подачу в сзч зі зброєю не було такого. Часто уходять не повернувшись з отпуску чи з лікування.