|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:27
Water написав:........... А який сенс сидіти у Харкові під обстрілами? Чи ви вважаєте шо своїм сидінням ви допомагаєте країні?
Как минимум, не мешаю.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:32
ЛАД написав: detroytred написав:............ Представник тцк "аргументує", що треба перевірити всі дані або пройти влк. Тому треба от прям зараз "пройти". І ніяк інакше. ............
Насколько понимаю, "оновленні дані" включают в себя и пройденную ВЛК (не 20 дет назад).
Ні. Що треба було обов'язково оновити до 18 червня чітко визначено -- паспортні дані, код, адреса проживання, тлф, ел. пошта (якщо є). На влк -- або сам, або виписується повістка. Сама відсутність діючого заключення влк (зараз на рік дається) не є порушенням. Бо кожен рік проганяти всіх!!! військовозобов'язаних через влк в обов'язковому порядку - )))
-
detroytred
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:32
Дай ссылку на этот пункт в правилах. Нет такого-подай петицию. Создадут-тогда требуй. А то привыкли своих хотелки навязывать. По закону нужно жить, а не по хотелкам.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:36
flyman написав:Чому ви відповідаєте на пост мовою язиком? У вас що кацапська ЛАДо-свідомість? хароша руска?
Перекладаю: Андрій, якщо у Вас немає відстрочки згідно статті 23 Закону, візьміть іншого АндріяМ до себе у підвал. Разом якось веселіше переживати пекельні муки(борошна) долі.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:39
АндрейМ написав: ЛАД написав:Я просто спросил, вы уверены как "Velz, что "даже если прорвут фронт-я буду быстрее"? Или вы уверены, что спокойно уживётесь с оккупационными властями?"
Я ни с кем уживаться не собираюсь. Я хочу, чтобы всем, а не избранным, дали возможность выехать из страны в безопасность. В страны, на которые россия не нападёт, которые готовились к возможной войне. Можно не ждать прорыва фронта, а позволить людям спастись сейчас.
Эти страны к войне тоже давно не готовились и не готовы. ЛАД написав: Рад, что вы исключили детей (интересно, до какого возраста) из числа обязанных защищать родину (в т.ч. и вас лично).
Я хочу, чтобы меня защищала армия. Люди, которые сознательно идут на риск за вознаграждение. Я не требую ничего от гражданских.
Так всё-таки, детей до какого возраста вы освобождаете от этой обязанности? ЛАД написав: Просто интересно, 90-летний старик или женщина весом килограммов 50 тоже должны вас защищать ("все, так все")? Или какие-то исключения вы всё же сделаете?
Треть моих коллег-женщин - выше и шире меня. Снесут меня одним ударом. Я должен их защищать?
Простите. не буду вам рассказывать о некоторых анатомических различиях и, соответственно, несколько разных требованиях. Напомню только, что несмотря на ваши взгляды о гендерном равенстве, рожать вы точно не будете, даже при большом желании. Я себе спокойно учился, ходил в музыкальную школу, а сейчас могу свою семью обеспечить всем, в том числе безопасностью.
Безопасностью сегодня вашу семью обеспечивает Успих и другие. Но не вы. Если Вы не хотите, чтобы Вас лишили Родины, почему Вы её не защищаете? Почему Вы сидите в Харькове под обстрелами, а не воюете?
Объяснять не буду. Надеюсь, сами поймёте, когда вам будет не 45, а 70+. ЛАД написав: А вы можете ничего и никого не защищать. У вас ценностей нет. Никаких. Раве что как у Velz"а "с шестью нулями". Ваши с ним опусы - предел ухилянтского маразма.
Нет, даже с шестью нулями я бы в армию не пошёл. Не прыгал бы с парашютом, не полетел бы в космос. Много чего не сделал бы. Я просто понимаю, что всё, что я могу сделать, это упасть в обморок от вида оружия - вряд ли кто-то за это заплатит мне сумму с шестью нулями.
Тяжёлый случай. Я в своей жизни таких людей не встречал. Это уже клиника.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:41
sens написав: ЛАД написав:Да всё понятно
далі можна Вас не читати , все зрозуміло .
Не читайте. Никто не заставляет. Если вам этих 3 слов достаточно...
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:42
flyman написав: stm написав: flyman написав:Чому ви відповідаєте на пост мовою язиком? У вас що кацапська ЛАДо-свідомість? хароша руска?
Перекладаю: Андрій, якщо у Вас немає відстрочки згідно статті 23 Закону, візьміть іншого АндріяМ до себе у підвал. Разом якось веселіше переживати пекельні муки(борошна) долі.
Вітаю, Іра Чучхе. Дякую, що хоча би після нагадування, згадали правила етикету, і як має себе поводити пані, яку не намистували з колгоспу ім. 100 років без урожаю в ПТУ ім. 2о з"їзду КПСС
Андрію, дякую що кожне слово у реченні вище видає високоосвічену людину і у вас. Дозвольте питання. Ви - містянин такий самий як і Промінчикисвітла мешканець Києва?
Востаннє редагувалось stm в Суб 21 вер, 2024 18:46, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:44
АндрейМ написав:А з якого біса я маю їх приймати? Ви самі доводите мою думку - готовність воювати не залежить від статі
Я мав на увазі що ви не йдете воювати тому що ви гандон, а не тому, що ви не приймаєте гендерні стереотипи. Я мож тоже люблю в спідниці прогулятисяі вечерком по центрі Львова... Щодо того, щдо ви тут платили податки фіг зна скільки років -я теж їх платив. Часом навіть з немаленької околоайтішної зарплати. Білої. Але крім платіння податків ви ще ходили на вибори(або не ходили), давали хабарі, закривали очі на хабарі інших. Одним словом, ви один з тих 52 мільйонів мудаків, живих і вже не дуже, які привели нас туди, де ми є. Тому відповідальність(і борг) на вас такий же як і на мені, чи на долярчику. Хоча нє, на Долярчику трохи більший - він за зеленського голосував. Але він це усвідомив і скоро буде тротил з нерозірваних ФАБів або ТМок виплавляти... Але то я трохи захопився. Чому я чи Долярчик мають забезпечувати безпеку ВАШОЇ сімї?
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:49
detroytred написав: ЛАД написав: detroytred написав:............ Представник тцк "аргументує", що треба перевірити всі дані або пройти влк. Тому треба от прям зараз "пройти". І ніяк інакше. ............
Насколько понимаю, "оновленні дані" включают в себя и пройденную ВЛК (не 20 дет назад).
Ні. Що треба було обов'язково оновити до 18 червня чітко визначено -- паспортні дані, код, адреса проживання, тлф, ел. пошта (якщо є). На влк -- або сам, або виписується повістка. Сама відсутність діючого заключення влк (зараз на рік дається) не є порушенням. Бо кожен рік проганяти всіх!!! військовозобов'язаних через влк в обов'язковому порядку - )))
Не буду спорить. Не проверял. Но если есть требование "кожен рік", а сомневаюсь, что это выполнено у многих, то по идее это нарушение.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:52
Water написав: Успіх написав:Встановив Армія+ Але там є рапорти на влк, на відпустку і т.п., а по догляду за котом/кицею - нема! 
Тому-що по догляду за котом відмінили вже мабуть більше року.
Якщо в кота немає інших близьких родичів, щоб доглянули - то можна і за котом)) А можна і за дружиною-кицею І не важливо, є в неї близькі родичі, чи немає... - бо чоловік для дружини на найвищому/найближчому до неї рівні! Тож питання далі актуальне - як за майже 2міс(чи скільки там?) не могли прикрутити до Армії+ всі основні рапорти?🤦🏻 Ну як так?©
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4