|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 21 вер, 2024 17:29
ЛАД написав:Я просто спросил, вы уверены как "Velz, что "даже если прорвут фронт-я буду быстрее"? Или вы уверены, что спокойно уживётесь с оккупационными властями?"
Я ни с кем уживаться не собираюсь. Я хочу, чтобы всем, а не избранным, дали возможность выехать из страны в безопасность. В страны, на которые россия не нападёт, которые готовились к возможной войне. Можно не ждать прорыва фронта, а позволить людям спастись сейчас. ЛАД написав: Рад, что вы исключили детей (интересно, до какого возраста) из числа обязанных защищать родину (в т.ч. и вас лично).
Я хочу, чтобы меня защищала армия. Люди, которые сознательно идут на риск за вознаграждение. Я не требую ничего от гражданских. ЛАД написав: Просто интересно, 90-летний старик или женщина весом килограммов 50 тоже должны вас защищать ("все, так все")? Или какие-то исключения вы всё же сделаете?
Треть моих коллег-женщин - выше и шире меня. Снесут меня одним ударом. Я должен их защищать? ЛАД написав: А воина из вас, конечно, уже не сделать. Время ушло. Надо было это делать лет 30 назад.
Зачем? Меня тошнит от гендерных стереотипов. Мой отец пытался сделать из меня «мальчика». Заставлял играть в футбол, ходить в какие-то спортивные секции, а я хотел играть на фортепиано, что для него было ужасом. Как и ужасом было то, что я говорил ему, что у моей мамы, его жены, жизнь не ограничена кухней, а он - никакой не «глава» семьи на основании своих половых органов. ЛАД написав: P.s. А то что вас не смутит моё мнение о том, что вы элементарный трус, я и не сомневался. Немного неожиданно было, что вы и не совсем мужчина. Не могу назвать мужчиной человека, который требует чуть ли не как условие своего участия в войне, чтобы рядом с ним воевали женщины и старики.
Не Вы ли тут пишите, что права есть только вместе с обязанностями? Почему у женщин нет обязанностей? Почему Вы мужчин записываете в расходный материал? Хотите быть рыцарем? Вперёд в ВСУ. Я - обыкновенный мужчина. Пока что ни один врач не сказал мне иного. Ваши гендерные стереотипы о мужчинах засуньте куда Вам удобно будет. Половина моего двора, которые были «настоящими пацанами», в земле из-за наркотиков или в тюрьме из-за воровства на эти наркотики. Я себе спокойно учился, ходил в музыкальную школу, а сейчас могу свою семью обеспечить всем, в том числе безопасностью. Но Вы расскажите мне о том, что я - не мужчина. ЛАД написав: И меня совсем не задевают ваши обвинения в "ноющем, трусливом совке". Они только доказывают, что у вас и с логикой очень плохо. Если бы я ныл или боялся, то давно не сидел бы в Харькове под регулярными обстрелами, а спокойно получал бы свои 500 евро как беженец в Германии и спокойно жил бы.
Я не знаю что там платят в Германии. Вопрос не в этом. Если Вы не хотите, чтобы Вас лишили Родины, почему Вы её не защищаете? Почему Вы сидите в Харькове под обстрелами, а не воюете? ЛАД написав: А вы можете ничего и никого не защищать. У вас ценностей нет. Никаких. Раве что как у Velz"а "с шестью нулями". Ваши с ним опусы - предел ухилянтского маразма.
Нет, даже с шестью нулями я бы в армию не пошёл. Не прыгал бы с парашютом, не полетел бы в космос. Много чего не сделал бы. Я просто понимаю, что всё, что я могу сделать, это упасть в обморок от вида оружия - вряд ли кто-то за это заплатит мне сумму с шестью нулями.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 17:43
АндрейМ написав:Зачем? Меня тошнит от гендерных стереотипов. а сейчас могу свою семью обеспечить всем, в том числе безопасностью.
Вибачте, до чого тут гендерні стереотипи? В мене комроти - 27 річна дівчина, яка важить до 50 кг. І вона забезпечує безпеку вашої сімї. Більшість о/с - це просто цивільні люди, які ніколи не служили, частина бусифіковані. Всі вони забезпечують безпеку вашої сімї. А ви просто боягузливий гандон, який н***я не забезпечує, просто ховається за неприйняттям гендерних стереотипів.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 17:50
АндрейМ написав:что всё, что я могу сделать, это упасть в обморок от вида оружия - вряд ли кто-то за это заплатит мне сумму с шестью нулями. ніхто вас не одпустить. Нема тих сознатєльних людей, які готові на ризик за вознаграждєніє. І те вознаграждєніє , як кажуть по телевізорі, скоро зменшать. Якщо впадете удачно, бо вас вбють, то обязатєльно заплатять. Рідним.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 21 вер, 2024 17:55
sashaqbl написав:А ви просто боягузливий гандон, який н***я не забезпечує, просто ховається за неприйняттям гендерних стереотипів.
А з якого біса я маю їх приймати? Ви самі доводите мою думку - готовність воювати не залежить від статі. Я ніколи не піду працювати в поліцію, а купа дівчат, які важать менше мене, там працюють, а це - теж ризик. Ви можете називати мене як завгодно, але я тверезо оцінюю і розумію свої можливості. Гандон, так гандон. Мабуть, природа забула, що вона створює різних гомо сапієнсів, а не під копірку зі сталим набором якостей.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:05
ЛАД написав:Если бы я ныл или боялся, то давно не сидел бы в Харькове под регулярными обстрелами, а спокойно получал бы свои 500 евро как беженец в Германии и спокойно жил бы.
А який сенс сидіти у Харкові під обстрілами? Чи ви вважаєте шо своїм сидінням ви допомагаєте країні?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:05
ЛАД написав: detroytred написав:.............. Ну і? Поліцейський з групи оповіщення яким чином встановлює, що відбувається адмінправопорушення? Яким чином? КУпАП так прописаний, що СПОЧАТКУ підготовка до розгляду справи -- де вивчаються докази правопорушення. Якщо їх нема, недостатньо, то справа і не починається. Потім розгляд справи. Розглядати справу має повноваження начтцк. І виносити постанову. А поліцейський буде що? На підставі чого проводити адмінзатримання?
Для "поліцейського з групи оповіщення" достаточно согласно Постанове 560 того, что документы не в порядке - "не оновлені". Всё. Больше ничего не требуется. Не пойму, о чём вы спорите.
Ви трошки відстали від подій у світі. "Доставляють" іноді)) подекуди)) бусіком в тцк осіб з порядком в документах (наявності ВОД і обновлення даних). Саме про це йде обговорення. Представник тцк "аргументує", що треба перевірити всі дані або пройти влк. Тому треба от прям зараз "пройти". І ніяк інакше. Якщо ні, то затримання і доставлення. Хоча він має повноваження тільки виписати повістку на прибуття для подальшого уточнення даних або проходження ВЛК. Як поліцейський визначить наявність адмінправопорушення? Варіант, який не розглядається: Якщо ж в базі Оберіг, до якої має доступ і поліція, є інфо про неоновлення даних або неприбуття по повістці, або визначення правопорушення, то да -- факт наявності адмінки є, поліцейський здійснює адмінзатримання та доставлення до центру. Такий варіант не розглядається. Хоча є нюанс -- раз дані не оновлено, то повинна бути адмінка. Тобто позначка про адмінку. Бо! Може з якихось поважних причин дані не оновлено і про це доведено до тцк. І саме тому нема постанови. Ключове -- поліцейський "здійснює адміністративне затримання та доставлення до цих центрів та органів призовників, військовозобов’язаних та резервістів, які вчинили адміністративні правопорушення, передбачені статтями 210, 210-1 Кодексу про адміністративні правопорушення (тобто, порушення правил військового обліку та мобілізації)." Тобто -- вчинили адмінку. _________________________ Коротше: після прийняття нового Закону для повної законності нічого складного --- начтцк виносить постанову, заносить в Оберіг. І вже на цій підставі -- перевірили, затримали і доставили. Чому таке просте діяння не робиться -- не важко здогадатися))))))
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 21 вер, 2024 18:07, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:06
АндрейМ написав: sashaqbl написав:А ви просто боягузливий гандон, який н***я не забезпечує, просто ховається за неприйняттям гендерних стереотипів.
А з якого біса я маю їх приймати? Ви самі доводите мою думку - готовність воювати не залежить від статі. Я ніколи не піду працювати в поліцію, а купа дівчат, які важать менше мене, там працюють, а це - теж ризик. Ви можете називати мене як завгодно, але я тверезо оцінюю і розумію свої можливості. Гандон, так гандон. Мабуть, природа забула, що вона створює різних гомо сапієнсів, а не під копірку зі сталим набором якостей.
Просто держитесь подальше от ТЦК. Если Сенса возьмёте адвокатом, оговаривайте, что если с Вами в ТЦК его не пустят. Он всё по прейскуранту, не будет оговорено - он вздохнет на несправедливость и пойдёт домой )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:08
Успіх написав:Встановив Армія+ Але там є рапорти на влк, на відпустку і т.п., а по догляду за котом/кицею - нема! 
Тому-що по догляду за котом відмінили вже мабуть більше року.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:23
Water написав: Успіх написав:Встановив Армія+ Але там є рапорти на влк, на відпустку і т.п., а по догляду за котом/кицею - нема! 
Тому-що по догляду за котом відмінили вже мабуть більше року.
За сімейними обставинами. Стаття 26 п.12 пп.2) все условия увольнения по семейным.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2024 18:26
detroytred написав:............ Представник тцк "аргументує", що треба перевірити всі дані або пройти влк. Тому треба от прям зараз "пройти". І ніяк інакше. ............
Насколько понимаю, "оновленні дані" включают в себя и пройденную ВЛК (не 20 дет назад).
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-