detroytred написав:1. В яких документах. Це, по-вашому, " журналі оперативної обстановки якогось прикордонного підрозділу"???
Аж цікаво стало, пройшовся по ссилках. Якщо ви перечитаєте оригінал, то там побачите отаке: "The documents mostly come from units of Russia’s 488th Guards Motorised Rifle Regiment, and in particular the second company of its 17th Battalion." 2 рота 17 батальйону 488 мехбату. Цікаво, які там такі документи вів ротний і як далеко вони зайшли...
Президент заявив, що з представниками РФ відбулися зустрічі в онлайн форматі, "ще будуть зустрічі офлайн і онлайн".
"І, як ми сказали на початку листопада, весь план буде готовий. Це буде старт і фундамент для того, щоб говорити в будь-якому форматі з Росією. У будь-якому форматі, з будь-якими її представниками, тому що буде план і є що показати. Якщо їм не подобається, буде зрозуміла їхня реакція на конкретику, а не просто взагалі - ми нічого не хочемо і будемо продовжувати війну", - додав Зеленський. https://varta1.com.ua/news/zelenskyy-za ... 85889.html
ЛАД написав:Но на вопрос о детях вы так и не ответили. А было интересно.
Гендерное равенство предполагает равные права и обязанности. Запреты и обязанности, которые распространяются на тех, кому от 18 до 60 лет, должны касаться граждан обоих полов в нормальном, демократическом, цивилизованном обществе. Причём тут дети я понять не могу. По-моему, парней, младше 18, наше государство не трогает.
ЛАД написав:Но на вопрос о детях вы так и не ответили. А было интересно.
Гендерное равенство предполагает равные права и обязанности. Запреты и обязанности, которые распространяются на тех, кому от 18 до 60 лет, должны касаться граждан обоих полов в нормальном, демократическом, цивилизованном обществе. Причём тут дети я понять не могу. По-моему, парней, младше 18, наше государство не трогает.
Вы говорили об освобождении от армии детей. Как по мне, 18 лет это уже не совсем ребёнок. А государство пока не трогает младше 25 лет.
Добавлю, я даже не настаиваю на том, чтобы именно вы служили в армии. Допускаю, что вы по физическим параметрам можете не подходить для этого. Но уж точно не надо доказывать, что это не обязанность гражданина и служить должны только те кто хочет. Большинство (и, думаю, подавляющее) воевать не хочет, но понимает, что надо.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 21 вер, 2024 19:48, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Ми з вами різний текст читаємо)) Я оцей: "Уже в середині червня російським військовим надали конкретне попередження про українські плани в напрямку міста Суджі, що таки здійснилися в серпні. У документі також йшлося про плани ЗСУ знищити всі мости через річку Сейм, аби перебити лінії постачання для російської армії, що теж зрештою сталося. "
Тут не все так просто. Получить информацию мало, нужно ещё оценить степень её достоверности. Когда речь идёт о разведданных, с этим всегда большие проблемы. Такая информация вполне могла быть расценена как деза с целью отвлечь силы. Такие операции наверняка проводились и проводятся обеими сторонами. Мы не знаем, сколько там было ещё разных предупреждений. Если информация утекла, но осталась без железобетонного подтверждения, в современном мире это можно считать отличным уровнем секретности.
ЛАД написав:А государство пока не трогает младше 25 лет.
И это хорошо - у нас есть отличный резерв. История знала попытки отбиться стариками, когда заканчивались молодые, но слишком удачными они обычно не были. А вот сначала отбиваться стариками, оставив молодых в резерве, кажется, ещё никто не пытался Не уверен, что так задумано, но если получится, историки напишут об этом как о гениальной стратегии.
detroytred написав:Ми з вами різний текст читаємо)) Я оцей: "Уже в середині червня російським військовим надали конкретне попередження про українські плани в напрямку міста Суджі, що таки здійснилися в серпні. У документі також йшлося про плани ЗСУ знищити всі мости через річку Сейм, аби перебити лінії постачання для російської армії, що теж зрештою сталося. "
Тут не все так просто. Получить информацию мало, нужно ещё оценить степень её достоверности. Когда речь идёт о разведданных, с этим всегда большие проблемы. Такая информация вполне могла быть расценена как деза с целью отвлечь силы. Такие операции наверняка проводились и проводятся обеими сторонами. Мы не знаем, сколько там было ещё разных предупреждений. Если информация утекла, но осталась без железобетонного подтверждения, в современном мире это можно считать отличным уровнем секретности.
Мова про що? Нежданчиком для усіх було що? Сама можливість операції на рашоземлі отакого масштабу. Не місце, а сама можливість. Місць не так вже й багато. Сумніваюся, що вкидувалося про операцію ЗСУ на сахалін.
Ну і щоб остаточно аргументувати -- звиняйте, але про концентрацію наших бригад з наміром атакувати (елітних бригад, номери бригад, а не загонів рдк) на саме тому напрямку прямо і відкрито писали рашоблогери. Рашоблохери рівня -- присутності на виступі путла в кремлі (який раз на рік), де в залі декілька сотен - тільки "обрані з обраних" зі 150 млн. орків. Тобто працюючих на башні крмеля.
І тут на цьому фоні -- нежданчик для усього світу. І строковики..
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 21 вер, 2024 20:03, всього редагувалось 2 разів.
"Ми повинні усвідомити, що якщо Україна програє цю війну через те, що ми або Захід в цілому перестанемо підтримувати її, то завтра України вже не буде. І так, підтримка України коштує дорого, але поразка українців обійдеться нам набагато дорожче. Не тільки з точки зору військової загрози з боку Путіна, але й через потік біженців з України, який це спровокує", - підкреслив Пісторіус.
Окремо очільник оборонного відомства ФРН вказав на те, що своєю війною проти України Путін "розтоптує заснований на правилах міжнародний порядок". І якщо дозволити йому досягти своїх цілей, то кремлівський диктатор вирішить, що Захід є слабким і він може робити, що хоче. "Я вважаю, що нам варто продовжувати надавати українцям усю можливу підтримку, щоб вони змогли опинитися в ситуації, з якої вони зможуть досягти цієї мети. І водночас я вважаю, що ми повинні бути ще більш жорсткими в наших санкціях проти Росії. Все ще існує занадто багато лазівок", - зазначив очільник оборонного відомства ФРН. https://varta1.com.ua/news/pidtrymuvaty ... 85897.html Але Тауруси досі не дали...