|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 23 вер, 2024 15:02
АндрейМ написав: stm написав:Если не хватает женских рук разнорабочих, можно и филипинок упростить въезд на рабочую визу.
То есть, сначала отпускаем миллионы рабочих рук в ЕС, а потом выписываем филиппинок? Как-то нелогично получается. Я даже не говорю о том, что украинки могли бы поучаствовать в обороне страны хотя бы трудом, но условных филиппинок нам же необходимо будет чем-то привлекать приехать? Может, надо всё-таки привлекать (даже финансово) вернуться украинок?
Якщо питання в логіці,допустимо. Чому саме філіпінки ? Чи немає більш дешевої робочої сили з реальним процесом реалізації??
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 23 вер, 2024 15:03
Banderlog написав:Треба було вчасно інтенсифікувати бусифікацію і відподальність за сзч та робити ротації.
ви хочете руйнації держави та новобільшовицького терору, побачити на смереці улюбленого попа ? ви офіцер, та ще й експортер генофонду я експортую інтелектуальну працю і рядовий якщо ви спробуєте мене бусифікувати - я вб'ю вас і ваших кумирів
-
fox767676
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 вер, 2024 15:04
fox767676 написав: Banderlog написав:Треба було вчасно інтенсифікувати бусифікацію і відподальність за сзч та робити ротації.
ви хочете руйнації держави та новобільшовицького терору, побачити на смереці улюбленого попа ? ви офіцер, та ще й експортер генофонду я експортую інтелектуальну працю і рядовий якщо ви спробуєте мене бусифікувати - я вб'ю вас і ваших кумирів
О_о давайте поговоримо як треба було робити,це дуже важливо і доречно напередодні плану Перемоги
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 23 вер, 2024 15:04
fox767676 написав:........... чим раніше інтенсефікувати мирні процеси, тим раніше можно буде розпочинати поступову демобілізацію, починаючи з втомлених 40+ рядових успіхів. Важливо не прогаяти час коли процеси самодемобілізації зможуть прийняти масовий характер. я пропоную більш рівномірне навантаження на усі верстви і групи українських громадян, уникаючи кейсів, коли одним бронь та звичайне життя за красиві очі чи геолокацію дупи, а іншим - самовідрікання з похмурими перспективами.
С первой частью полностью согласен. Бронь всё же должна быть, но, естественно, не за "красиві очі", а нужным специалистам. Что касается "геолокації дупи", то, если вы имеете ввиду тех, кто выехал из Украины тут сделать мы ничего не сможем. как бы кому-то не хотелось. Тут, как видите, проблема даже с теми, кто в Украине, но прячется от ТЦК. Их вытащить из схронов не можем. А мирные переговоры давно назрели и, похоже, в каком-то виде уже ведутся. Как бы ещё убедить лицемеров, которые хотят границы 91, но при этом не хотят за них воевать лично.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 23 вер, 2024 15:09
ЛАД написав: fox767676 написав:........... чим раніше інтенсефікувати мирні процеси, тим раніше можно буде розпочинати поступову демобілізацію, починаючи з втомлених 40+ рядових успіхів. Важливо не прогаяти час коли процеси самодемобілізації зможуть прийняти масовий характер. я пропоную більш рівномірне навантаження на усі верстви і групи українських громадян, уникаючи кейсів, коли одним бронь та звичайне життя за красиві очі чи геолокацію дупи, а іншим - самовідрікання з похмурими перспективами.
С первой частью полностью согласен. Бронь всё же должна быть, но, естественно, не за "красиві очі", а нужным специалистам. Что касается "геолокації дупи", то, если вы имеете ввиду тех, кто выехал из Украины тут сделать мы ничего не сможем. как бы кому-то не хотелось. Тут, как видите, проблема даже с теми, кто в Украине, но прячется от ТЦК. Их вытащить из схронов не можем. А мирные переговоры давно назрели и, похоже, в каком-то виде уже ведутся. Как бы ещё убедить лицемеров, которые хотят границы 91, но при этом не хотят за них воевать лично. Бронювання вже має наслідки у суспільстві. Чи є критичні дані щодо зняття броні задля перемоги ? Щоб почати направляти повістки офіційно працюючим і офіційно заброньованим ?
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 23 вер, 2024 15:11
Hennady написав: АндрейМ написав:Для цього наша країна має стати економічно привабливою, але якщо вона стане економічно привабливою, то і українці не будуть масово залишати країну в пошуках кращої долі (це якщо ми момент війни упустимо).
Якби країна була б економічно привабливою (а над цим мала б працювати влада вже 30+ років, як це зробили в Польщі, Прибалтиці і т.д.), то і східні регіони не хотіли б до росії, і росіяни би емігрували б сюди і т.д. і т.п. і ніякої війни і близько б не було. І заводи б були (а вони були і їх не стало), як тут пишуть за снаряди і т.д. і т.п. Все профукали заради вигоди тут і зараз.
Вірне твердження, дуже швидкої пигулки для вирішення проблеми немає і не може бути.
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
sens написав: fox767676 написав: Banderlog написав:Треба було вчасно інтенсифікувати бусифікацію і відподальність за сзч та робити ротації.
О_о давайте поговоримо як треба було робити,це дуже важливо і доречно напередодні плану Перемоги
Згадайте осінь 2022 Облаяного переможно-незламною шпаною Кісінджера за пропозицію НАТО при умові заморозки Світові концептуали такої хуцпи не пробачають Хтось з наших покаявся ?
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 23 вер, 2024 15:30, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
stm написав:Мы можем привлечь рабочие руки (с семьями по желанию) из Узбекистана, Таджикистана.
Так, а чем Вы собираетесь их привлекать, простите? Тем более, семьями. Кто в воюющую страну повезёт детей? А самое главное - зачем кого-то привлекать, если есть свой «ресурс»? Почему украинские женщины решили, что они своей стране ничего не должны? Допустим, наше общество не готово к тому, что женщины тоже могут воевать, но работать-то они точно могут. Не могу понять смысла отпускать одних, чтобы заменять ими другими.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 вер, 2024 15:12
Успіх написав: sashaqbl написав: Успіх написав:Наступного місяця кидаю на стіл план Б - і, якщо раптом щось піде не за планом - використовую план "С"!
Успіх, роби третю дитину. Варіант верняковий!
На жаль, для моєї дружини це не варіант/не можливо... вже не дозволяє її здоров'я...
1. Є інші жінки. 2. Дитину можна усиновити/удочерити.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 вер, 2024 15:14
АндрейМ написав: stm написав:Мы можем привлечь рабочие руки (с семьями по желанию) из Узбекистана, Таджикистана.
Так, а чем Вы собираетесь их привлекать, простите? Тем более, семьями. Кто в воюющую страну повезёт детей? А самое главное - зачем кого-то привлекать, если есть свой «ресурс»? Почему украинские женщины решили, что они своей стране ничего не должны? Допустим, наше общество не готово к тому, что женщины тоже могут воевать, но работать-то они точно могут. Не могу понять смысла отпускать одних, чтобы заменять ими другими.
В теорії можливо. Проте зараз нам всім намагаються вбити в голову - працювати на Перемогу повинні всі. З цим важко не погодитися. Проте як реалізувати? Найкраще у нас під час війни будують дороги і ремонтують укриття.
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3