sergey_stasyuk555 написав:"добре" коли чужі діти воюють, а мої нє... писати що це "про хороше" це якийсь треш. пля куди я попав...
потрапляй в ЗСУ - та буде багато історій про героїзм та самопожертву... але це ж не про тебе. тому твої історії суцільний треш - як й життя напевне...
впевнений, шановне панство залюбки послухало б ваші історії про ваш героїзм та самопожертву в зсу. а, нема про що розповісти? шкода... ну хочаб світлину свого бойового дивана покажіть "все с тобой понятно" (с) Шаман
Востаннє редагувалось whois2010 в Чет 26 вер, 2024 09:03, всього редагувалось 1 раз.
А потужнисть выступления в ООН самого потужного президента в мире уже обсуждали? Особенно заполненность зала: https://zbruc.eu/sites/default/files/im ... 3a214i.jpg Особенно если с израильскими выступлениями сравнивать...
budivelnik написав:Може краще про хороше? Як таке Вчителька напівсільської школи , четверо дітей Старший син в ЗСУ з початку війни , потрапив в полон , звільнили по обміну Дочка - не остання людина в госпітальєрах Середній син , 19 років , вже місяць як в ЗСУ, ясно що доброволець
"добре" коли чужі діти воюють, а мої нє... писати що це "про хороше" це якийсь треш. пля куди я попав...
Чи знає ця вчителька наскільки в неї життя хороше, чи справляється вона зі щастям що на неї звалилось? Інша справа тиловики з заброньованими синами, не живуть а мучаються
Shaman написав:пердак разорвало? все с тобой понятно
так, трохи бісить коли ухилянти щось чешуть про героїзм та самопожертву.
ти переплутав - ухилянти пишуть про то, як лячно, як вони бояться вийти й про злобних хлопців з ТЦК.
самопожертва та ухилянти - це хіба в репортажах з Тиси...
https://dou.ua/forums/topic/50394/#2880052 Вірите чи ні — але після початку війни майже усю зарплату (за винятком на їжу та комуналку) — я витрачав на донати. Усі гроші, які були на рахунку з попередніх років — купив військові облігації. Я чудово розумію що за часів війни маю робити усе що можу задля перемоги. Тим більше мешкаючи у Харкові: нема сенсу накопичувати гроші якщо завтра тебе може вбити ракетою. Є сенс робити усе аби війна швидше закінчилася. Якби держава також грала за правилами — то я був би обмежено придатний або взагалі заброньований і міг досить заробляти валюту для перемоги в Україні. Але ТЦК хоче бачити мене в окопах — тільки аби виконувати план. Так само як мій молодий і сильний родич з військовим досвідом загинув тільки тому, що командиру треба було відрапортувати «наступ» до 24 Серпня. У цьому різниця: влада не питає громадян «що ви готові зробити задля перемоги» — думка «гарматного м’яса» державу не цікавить.
Жахлива ситуація: у Вугледарі ЗСУ опинилися майже в оточенні, – OSTIN
❗️ На мапі, що показує розташування військ, зеленим позначені дві останні ґрунтові дороги, якими можна вийти з міста, але обидві проходять через сіру зону – територію між позиціями ворога і українських військ
Бетон написав:Жахлива ситуація: у Вугледарі ЗСУ опинилися майже в оточенні, – OSTIN
❗️ На мапі, що показує розташування військ, зеленим позначені дві останні ґрунтові дороги, якими можна вийти з міста, але обидві проходять через сіру зону – територію між позиціями ворога і українських військ
аналітика в штабі не працює і ніхто не розумів що коїться і які будуть наслідки? це ж не за годину сталося. вчасно не відведені люди в оточені. вони не важливі, важливі руїни для потужної картинки? чергова "незламна фортеця" з кинутими на знищення воїнами зсу. треба більше мобілізованих. пачіму ви нє хатітє ваєвать?
Shaman написав:пердак разорвало? все с тобой понятно
так, трохи бісить коли ухилянти щось чешуть про героїзм та самопожертву.
ти переплутав - ухилянти пишуть про то, як лячно, як вони бояться вийти й про злобних хлопців з ТЦК. самопожертва та ухилянти - це хіба в репортажах з Тиси...
Ви проігнорували зауваження Сергія, перекрутивши тему в іншу сторону. Якщо абстрагуватись то "ухилянти що бояться" хоча б чесні самі з собою та оточуючими, а "ухилянти що порішали/непридатні/заброньовані" брехливі дволикі створіння, які співають тут пісеньки про героїзм в окопах, "ни шагу назад", і т.д. знаючи що їх це жодним чином не стосується. По аналогії це як чоловікам писати до Флер "ти шо ухилянтка, до цих пір не народила 10 призовників? Я б запросто, тільки бронь/відстрочка заважає"