whois2010 написав:аналітика в штабі не працює і ніхто не розумів що коїться і які будуть наслідки? це ж не за годину сталося. вчасно не відведені люди в оточені. вони не важливі, важливі руїни для потужної картинки? чергова "незламна фортеця" з кинутими на знищення воїнами зсу. треба більше мобілізованих. пачіму ви нє хатітє ваєвать?
цей злочин (інакше не скажеш) стався через те що нехотіли озвувати таку болючу "неперемогу" в тиждень зустрічей в США, тому тягнули до останного, і знов все проє..ли
Denik написав:І не забуваємо, що до кінця пмр залишилося 3 місяці та 5 днів разом із завершення постачання орківмького газу. https://t.me/c/1152810119/15989
budivelnik написав:Може краще про хороше? Як таке Вчителька напівсільської школи , четверо дітей Старший син в ЗСУ з початку війни , потрапив в полон , звільнили по обміну Дочка - не остання людина в госпітальєрах Середній син , 19 років , вже місяць як в ЗСУ, ясно що доброволець
"добре" коли чужі діти воюють, а мої нє... писати що це "про хороше" це якийсь треш. пля куди я попав...
Чи знає ця вчителька наскільки в неї життя хороше, чи справляється вона зі щастям що на неї звалилось? Інша справа тиловики з заброньованими синами, не живуть а мучаються
1 Це вчителька моєї молодшої 2 Я з нею і вона зі мною ( і моєю сімєю) -особисто знайомі 3 В неї до моєї сімї-претензій не має а в алярміста закарпатського котла - чомусь є.
То може це ти ведеш себе не коректно поширюючи зрадофілію і прикриваючись такими вчительками і такими як я ?
ПС Друга частина про тумбочки і знижки - так це також про мою сімю. Це моєму СТАРШОМУ сину надавав знижки працівник пошти за відправку гуманітарки.. І знову якась дивина Працівник пошти ВВАЖАЄ що робогта мого старшого настільки потрібна що робить знижки в рази а зрадофіліст з закарпаття чогосьвважає що він важливіший ніж моя сімя..
whois2010 написав:аналітика в штабі не працює і ніхто не розумів що коїться і які будуть наслідки? це ж не за годину сталося. вчасно не відведені люди в оточені. вони не важливі, важливі руїни для потужної картинки? чергова "незламна фортеця" з кинутими на знищення воїнами зсу. треба більше мобілізованих. пачіму ви нє хатітє ваєвать?
цей злочин (інакше не скажеш) стався через те що нехотіли озвувати таку болючу "неперемогу" в тиждень зустрічей в США, тому тягнули до останного, і знов все проє..ли
у вас немає ніякої інформації, хто що знав, хто не знав. якій план дій та таке інше.
тому не треба цю брехню писати. пишіть факти, а ваші провокаційні необґрунтовані звинувачення не треба
Прямо сейчас ударили баллистикой по аэродрому в старконе <script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="vanek_nikolaev/27084" data-width="80%"></script>