Під час свого виступу на передвиборчому мітингу в Північній Кароліні Трамп зробив одну з найбільш різких заяв на адресу Зеленського.
«Ми продовжуємо давати мільярди доларів людині, яка відмовляється укладати угоду — Зеленському. Він не міг укласти угоди, яка була б кращою, ніж ситуація, яка є у вас зараз. У вас є країна, яку знищили», — стверджує експрезидент США.
FT пише, що Трампа могли розлютити заяви президента України, в яких він поставив під сумнів здатність республіканця швидко укласти угоду з Росією.
«Президент України перебуває в нашій країні. Він робить брудні маленькі випади в бік вашого улюбленого президента — мене», — сказав він.
погано, коли владу отримує людина, яка приймає важливі рішення під впливом емоцій... важкувато Україні буде у випадку обрання Трампа. хоча може позиція після виборів трохи скоригується.
Shaman написав:зауваження вашого стасюка було в сенсі, що він почав глузувати з родини, де декілька людей воюють в ЗСУ - це нормально? не побачили? шкода.
це ви зробили вигляд що не розумієме в чому справа, і перекинули стрілки. Нижче вже пояснили:
tester7336 написав:
Shaman написав:питання не в моїх історіях, а в тому, що дехто собі дозволяє зневажливо ставитися до таких історій про війну та фронт. незрозуміло звідки пишучи - чи з України, чи з-за кордону, чи взагалі з Раші...
я розумію що вам хочеться перекрутити на свою користь, але там і поряд не було зневаги до самої історії. претензія була до розкажчика.
Banderlog написав:Дозвольте продовжити, чисто гіпотетично можливо комусь це фінансово вигідно. І є країни типу наших союзників які будуьь підтримувати цю війну безкінечно.
Звичайно що вигідно. Акції Rainmetall, BAE SYStems, Nortrop та інших ростуть. Це поставило Трампа в дуже цікаву розтяжку, адже виробники зброї - спонсори республіканців. Але поїздка Зелі в пенсильванію все зіпсувала і Трамп псіханув..
Shaman написав:питання не в моїх історіях, а в тому, що дехто собі дозволяє зневажливо ставитися до таких історій про війну та фронт. незрозуміло звідки пишучи - чи з України, чи з-за кордону, чи взагалі з Раші...
я розумію що вам хочеться перекрутити на свою користь, але там і поряд не було зневаги до самої історії. претензія була до розкажчика.
хто перекручує - нехай читачі розбираються
sergey_stasyuk555 написав:
budivelnik написав:Може краще про хороше? Як таке Вчителька напівсільської школи , четверо дітей Старший син в ЗСУ з початку війни , потрапив в полон , звільнили по обміну Дочка - не остання людина в госпітальєрах Середній син , 19 років , вже місяць як в ЗСУ, ясно що доброволець
"добре" коли чужі діти воюють, а мої нє... писати що це "про хороше" це якийсь треш. пля куди я попав...
бо чогось ви всі побігли про мене щось розповідати. а завдяки таким родинам у всіх нас є можливість писати тут на форумі - тому так, це позитивний приклад.
бо чим менше буде таких родин, то більше таких трагедій, як у Базилевича...
Shaman написав:бо чогось ви всі побігли про мене щось розповідати. а завдяки таким родинам у всіх нас є можливість писати тут на форумі - тому так, це позитивний приклад. бо чим менше буде таких родин, то більше таких трагедій, як у Базилевича...
скабєєва та гебельс могли б в тебе повчитись мистецтву "наводити нерозібравшихся на путь істінний".
Shaman написав:завдяки таким родинам у всіх нас є можливість писати тут на форумі - тому так, це позитивний приклад.
так в тому й була суть претензії повідомлення що розкажщик писав не на своєму прикладі та своїх родичів. а писати як інші герої - таких мастаків вагон з прицепом.
Shaman написав:завдяки таким родинам у всіх нас є можливість писати тут на форумі - тому так, це позитивний приклад.
так в тому й була суть претензії повідомлення що розкажщик писав не на своєму прикладі та своїх родичів. а писати як інші герої - таких мастаків вагон з прицепом.
все що пишеш ти та твої колеги - це якийсь треш - все погано, а буде ще гірше. взагалі не бачите прикладів, які дозволяють країні триматися проти такої навали.
й тільки - треба здаватися, треба здаватися...
чому не можна писати про інших? та й власне Будівельник гадаю для перемоги зробив більше, ніж всі його критики разом узяті.
Нарешті хороша новина для нас і не дуже - для сусідів. Особливо приємно, на фоні "успіхів" нашого Верховного в США.
Saudi Arabia is ready to abandon its unofficial price target of $100 a barrel for crude as it prepares to increase output, in a sign that the kingdom is resigned to a period of lower oil prices, according to people familiar with the country’s thinking.
The world’s largest oil exporter and seven other members of the Opec+ producer group had been due to unwind long-standing production cuts from the start of October. But a two-month delay sparked speculation over whether the group would ever be able to raise output, with the price of Brent crude, the international benchmark, briefly dropping below $70 this month to its lowest since December 2021.