ЛАД написав:Вы правы. Но всё же совместная работа, тем более, в тяжёлых и опасных условиях должна бы накладывать отпечаток и хотя бы частично менять менталитет.
Це ви мабуть про злагодження. Його треба наробляти, а якщо стрибати між підрозділами то зробити складно
Ну, якщо стрибати між підрозділами(а я копав/будував бліндажі) з різними, то навпаки, - декілька тижнів, поки один одного мало знають - то майже все пучком!
А я кажу про свою батарею, з якою я вже понад 2,5роки!
То вас дрони вивчати направили без переведення кудись, ви на тій ж посаді що й були?
detroytred написав:"План перемоги" – слова, які у вересні 2024-го напередодні та під час візиту Володимира Зеленського до США регулярно лунали в інформпросторі. The Economist пропонує свій погляд на те, яким має бути цей план, і що мають зробити Україна і Захід, щоб переломити хід війни.
З дозволу редакції The Economist пропонуємо читачам УП переклад статті.
УП під Соросом. Під ким Економіст хз. Але розміщує саме цей план.
під демами, статтю вже розібрали, короче "завувальована тема плану поразки яку треба подати як перемогу"
Ну я теж тут спостерігаю, як періодично(переважно раніше контужені) деякі звіріють, а то і лайтова білочка хапає, або просто їх "кидає" до землі. І от я серед таких живу! Днюю і ночую))
Faceless написав:То вас дрони вивчати направили без переведення кудись, ви на тій ж посаді що й були?
Так.
Я вже думав, що мене по приїзду з навчання - перевели. Але ні, я вияснив в начальства, що по документах все по-старому! А по факту, нас забрали в ліс, щоб робити "нову групу дронщиків". Хоч, як я вже писав - наразі рубаємо дрова, ходимо на нічні чергування, допомагаємо будувати бліндажі... - напевно так треба по-справжньому тренувати дронщиків!😁😁😁