Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1046010461104621046310464 ... 14809>
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 18:17

M-Audio написав:
  ЛАД написав:Я неоднократно задавал вопрос поклонникам По, что изменилось бы, если бы в 2019 выбрали его.
Тільки не кажіть, що жодного разу ніхто не відповів, що, найбільш ймовірно, повномасштабного нападу б не сталося. Ну навіть якщо ні, то ось я кажу, і що? Ви ж все одно не повірите.

Что изменилось бы сегодня, если бы, например, По заменил Зе.
Це питання більш туманне, бо сьогоднішній стан виник не сам по собі, а в результаті певних дій і обставин, в яких така "заміна" просто виглядає інородною, неможливою. Це приблизно як прилетіли марсіани і постріляли всіх рашистів. Нема змісту в такому припущенні.

При всём уважении, вы правы, не поверю.
Попрошу серьёзные доказательства.
Так же, как не прошу верить в моё мнение viewtopic.php?p=5779189#p5779189.
Но я уже объяснил, чем моё мнение отличается от мнения поклонников По - viewtopic.php?p=5779278#p5779278. Только тем, что я его не пишу на каждой странице форума и не виню какой-то % людей за неправильный по моему (или чьему-то) личному мнению выбор.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 18:18

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:багато хто з форумчан тут закидає, що Європа не допомагає, як треба, мало, воють до останнього українця

А з якого дива стандарти мають бути одні і ті самі? Чи підходи? Нам що, хтось винен?

Поматросілі і бросілі (с) Про здачу ЯЗ і "меморандум" нехочеться і згадувати.
Для чого тоді було спонукати на західних шлях, якщо виявляється ні НАТО ні ЄС нам не світять? НАТО/ЄС/США хіба не здогадувалось чим може все закінчитись?
Нуланд посміхалась на Євромайдані а через пару місяців Україна лишилась без Криму.
Навіть зимою 2021/2022 ніхто пальцем не поворохнув щоб спробувати зупинити це.
А знамените "давайте просто будемо(те) воювати"?
Це як шериф підштовхує туриста в лісі показувати факери ведмедю і кидати в нього каміням, а як ведмідь прокинувся то дати туристу палицю а самому з рушницею сісти у джип і поїхати.
Можна погодитись що дійсно країна проводила всі ці роки "необеспеченную политику", як цитували пару сторінок вище
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 18:22

Letusrock написав:
  Shaman написав:багато хто з форумчан тут закидає, що Європа не допомагає, як треба, мало, воють до останнього українця

А з якого дива стандарти мають бути одні і ті самі? Чи підходи? Нам що, хтось винен?

Поматросілі і бросілі (с) Про здачу ЯЗ і "меморандум" нехочеться і згадувати.
Для чого тоді було спонукати на західних шлях, якщо виявляється ні НАТО ні ЄС нам не світять? НАТО/ЄС/США хіба не здогадувалось чим може все закінчитись?
Нуланд посміхалась на Євромайдані а через пару місяців Україна лишилась без Криму.
Навіть зимою 2021/2022 ніхто пальцем не поворохнув щоб спробувати зупинити це.

Ніхто ? Пальцем ? Не поворохнув ?

Коли казали - рийте окопи
А ти готувався до шашликів

Ще раз, знову і знову
Чому ти мовчишь про Путіна ? Ти пишешь про Україну, про НАТО, про ЄС
Про Путіна ти мовчишь.
А саме Путін розпочав війну
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 18:24

Shaman написав:
  Wirująświatła написав:противостояние сша/китай

https://dissidentvoice.org/2024/06/a-mo ... -in-china/

це що за ода Китаю? :lol:

уйгурці плачуть кровавими слізьми. чи уйгурці не китайці? :D

Офіційно в Китаї налічується 56 національностей. Оскільки ханьці становлять приблизно 92 % населення країни, інші народи зазвичай називають національними меншинами.
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 18:28

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:Ще раз, знову і знову
Про Путіна ти мовчишь.

а що ти хочеш з Путіним? Він почав війну бо європейські гроші і мягкотілість разом з українською вірою у все хороше створили йому такі умови. А далі що ти хочеш?
Він є, вважай його стихійним лихом на яке ми не здатні вплинути.
Це як постійно проклинати ураган замість того щоб просто переїхати з Флориди на Аляску (як варіант)
  pesikot написав:Коли казали - рийте окопи
А ти готувався до шашликів
А ти скільки метрів окопів вирив? Чи чекав щоб Успіх або я тобі викопав?
Я ж не звав тебе дамби підсилювати під час чергового паводку
Востаннє редагувалось Letusrock в Сер 16 жов, 2024 18:30, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 18:31

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:
  andrijk777 написав:...............
Цілком згідний. Нажаль у Заходу немає плану(зараз). Та й якщо б і був немає рішучості переконати(змусити) Зе його виконати. Я надіюсь що це зробить Трамп.

Думаю, у них не "немає рішучості переконати(змусити) Зе його виконати", а они не знают, как заставить Путина принять план на более-менее приемлемых для Украины условиях.

Ну скільки можна переливати з пустого в порожнє.
Зе приходить до Заходу і каже хочу "кордони 91" - давайте або багато зброї або примушуйте путіна. Що має робити Захід(не "по-вашому" а для себе)????? Очевидно послати Зе на**й, що він і робить. Ви як маленька дитина. Захід думає про себе а не про Україну.

Если бы просто хотели послать, то могли не помогать с самого начала или перестать помогать в любой момент. Или уменьшить помощь. Но ведь помогают. Для чего-то мы им нужны. А "Захід думає про себе" - согласен и всё время говорю об этом. Ясно, что речь не о благотворительности.
Вполне допускаю, что они хотят продолжения войны и текущая ситуация их устраивает.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 18:32

wild.tomcat написав:.............
ну ви нічого не хочете доводити, вам не хочуть. всі залишилися при своїх. але писати, що вам нібито не відповідають, це відверта ..ее.. неправда.

не відповідають аргументовано.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 18:33

Миките показали кузькіну мать

У Московській області було розстріляно заступника командира Центру підготовки Сил Спецоперацій Збройних сил РФ. Як пишуть роспабліки, загиблий - 44-річний офіцер ГРУ Микита Кленков близько тижня тому повернувся з війни в Україні.

Повідомляють, що його автомобіль розстріляли в селі Меленки Солнєчногорського округу. Невідомий розстріляв авто з Кленковим впритул, у лобове скло і скло з боку водія було випущено 8 куль.

За даними телеграм-каналу "ВЧК-ОГПУ", Кленков був заступником командира військової частини. Він служив в одному з підрозділів спецназу.
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 18:33

ЛАД написав:
  M-Audio написав:Тільки не кажіть, що жодного разу ніхто не відповів, що, найбільш ймовірно, повномасштабного нападу б не сталося. Ну навіть якщо ні, то ось я кажу, і що? Ви ж все одно не повірите.

При всём уважении, вы правы, не поверю.
Попрошу серьёзные доказательства.
Вимагати доказів гіпотетичних подій -- це вже якийсь дійсно новий рівень.
Але навіть якщо не так прискипливо ставитись.. Ну добре, в мене є певне обгрунтування, чому я так вважаю. Воно мені здається логічним і переконливим. В той же час я розумію, що до кожного слова з цього обгрунтування можна поставити сотню запитань, що будуть ставити його під сумнів. І саме це ви і зробите, замість щоб оцінити логісність і обгрунтованість висновків в цілому. Тому що в цілому вам висновки не подобаються. А перебити ваші аргументи в мене не буде чим. То який сенс?
Так же, как не прошу верить в моё мнение
Саме цього і просите, намагаючись довести, що будь-яка інша думка не є вірною. Позиція хибна навіть з точки зору формальної логики.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 18:37

Letusrock написав:
  pesikot написав:Ще раз, знову і знову
Про Путіна ти мовчишь.

а що ти хочеш з Путіним? Він почав війну бо європейські гроші і мягкотілість разом з українською вірою у все хороше створили йому такі умови. А далі що ти хочеш?
Він є, вважай його стихійним лихом на яке ми не здатні вплинути.

Чекай, чекай, то ти пропонуєшь домовлятись з ураганом ?
Це ж ти постійно пишешь про перемовини
І на які результати ти очікуєшь ? )
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 1046010461104621046310464 ... 14809>
Форум:
+ Додати
    тему