Чи може мені хтось пояснити чим відрізняється ПЛАН від СПИСКУ БАЖАНЬ?
Можна звісно сміятися з Зе, але краще було б задати йому (або собі) отаке питання: - а чому ти, наш президент, не вимагаєш від партнерів фундаментального: партнери, дорогі наші, давайте сідайте за стіл і вирішуйте з Китаєм і Ко нову систему глобальної безпеки в світі і в Європі (раз стара вже не діє). З гарантіями всім...
А вот на это ему точно ответят: "Мальчик, не суйся, куда не просят. Это не твоего ума дело. Не дорос ещё".
Він спочатку сує цей план Перемоги (де по суті все роблять партнери), а про план Перемовин (де так само - по суті все роблять партнери) і овсі мовчить.
А, може, і не мовчить. Просто про таке вголос не говорять, то ми й не знаємо.
flysoulfly написав:Теперь пытаться бомбить будут всегда.
"Всегда", "никогда", максимализм какой-то. Немцы вон когда-то бомбили Лондон, американцы Хиросиму а англичане Дрезден и - о Боже - Одессу, и что? Сейчас не бомбят же.
У США заявили, що Україну не планують запрошувати в НАТО "в короткостроковій перспективі"
НАТО "у короткостроковій перспективі" не планує запрошувати Україну, хоча це і вказано першим пунктом представленого Володимиром Зеленським "плану перемоги".
Игорь Алексеевич написав:У США заявили, що Україну не планують запрошувати в НАТО "в короткостроковій перспективі"
09 окт, 2024 20:10 (неделю назад) я писал такое
Wirująświatła написав:я уже оглашал все 4 пп 1.принять нас в нато ес 2. разрешить удары по рф 3. увеличение поставок оружия 4. восстановление Украины после победы за деньги Запада
предварительный ответ 1. идите в ж. 2. подумаем 3. подумаем 4. идите в ж.
Bobua написав:Отже, хай хоч проводять референдум, хай хоч федералізують (з відповідними змінами в Конституції), хай хоч вводять офіційно узкій їзик у півд.східних областях -- от кого це має хоч якось гребти? Навіть в Україні. Там і так море того їзика. То й начхати. Хай навіть і від`єднуються. Але цей сюр, коли воюють беззмінно частки одного % населення, навіть і проти своєї волі -- це треба кінчати.
Вірогідність припинення війни в Україні за короткий час дуже висока. Я очікую, що завтра можна щось натякнути, тому що раптово з'являється тема запрошення України до НАТО. Проте не думаю, що це запрошення буде "безкоштовним", - сказав прем'єр-міністр Словаччини.
Bobua написав:А для кого не згодиться? 😳🙀😱 Ви подались в максималісти?
Для тих пересічних, хто також, як і можновладці, до "... звільнення останньої верби".
Для мене. Але з іншої причини. З причини, що для мене отакий мінімум не годиться, бо він повинен бути з ярличком ціни на порядки меншою, ніж заплатили. Тобто досягнути збереження суверенітету та більшості території з суттєво меншими втратами та руйнуваннями. Отак підготуватися. Отака підготовка була б дійсно "гідною відсіччю". __________________________ Стосовно ж другої частини вашого повідомлення -- я це формулюю коротше: навіть в скрутному становищі хочуть Феррарі...
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 16 жов, 2024 23:54, всього редагувалось 2 разів.