Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Sense Bank написав:Искатель Чарівних пенделів, я ще не роздавала, але спробую😁 Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
Другий день поспіль не працює веб-сервіс My Sense Bank. Якщо вирішили завчасно його вимкнути - так і скажіть, не морочте голову людям. Якщо ні - ремонтуйте!
Искатель написав:Другий день поспіль не працює веб-сервіс My Sense Bank. Якщо вирішили завчасно його вимкнути - так і скажіть, не морочте голову людям. Якщо ні - ремонтуйте!
Ми не відключали веб-версію🥺 Вона працює, особисто перевірила, зайшла без проблем🤔 Спробуйте або ж відкрити в іншому браузері, або ж почистіть кеш, і перевірте повторно. Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
Искатель написав:Другий день поспіль не працює веб-сервіс My Sense Bank. Якщо вирішили завчасно його вимкнути - так і скажіть, не морочте голову людям. Якщо ні - ремонтуйте!
Ми не відключали веб-версію🥺 Вона працює, особисто перевірила, зайшла без проблем🤔 Спробуйте або ж відкрити в іншому браузері, або ж почистіть кеш, і перевірте повторно. Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
1. Ви перевірили, що заходить. Але вона не працює. Я теж заходжу без проблем, а от далі... Подивіться, наприклад, чи показує у веб-версії залишок по картці. Це щоб зрозуміти, про що я. Далі вже навіть не намагаюсь...
2. Вчора у телеграм-чаті Денис Курдиш підтвердив іншому клієнту, що вона дійсно не працює. Так що кеш тут ні до чого. Будь ласка, спочатку розберіться у проблемі, а потім вже відповідайте. Бо несолідно виглядає
1. Ви перевірили, що заходить. Але вона не працює. Я теж заходжу без проблем, а от далі... Подивіться, наприклад, чи показує у веб-версії залишок по картці. Це щоб зрозуміти, про що я. Далі вже навіть не намагаюсь...
2. Вчора у телеграм-чаті Денис Курдиш підтвердив іншому клієнту, що вона дійсно не працює. Так що кеш тут ні до чого. Будь ласка, спочатку розберіться у проблемі, а потім вже відповідайте. Бо несолідно виглядає
Проблему спостерігаємо по всім клієнтам, зараз взяли в роботу її, очікуємо на виправлення. Конкретного терміну не підкажу, але як тільки все полагодимо - то відпишемо тут 😊
rollo написав:Sense Bank , скажить, будь ласка, коли я отримаю свій кешбек за купівлю авіаквитків на сайті Тікетс.уа ще 11 вересня? Сказали чекати. Скільки ще?
Доброго дня! Поспішаю до вас у приватні повідомлення, щоб уточнити ваші дані та розібратися в цій ситуації.
Arien написав:Владимир и Ольга, так будет ответ по iherb или как?
Підкажіть, будь ласка, сума в кошику становить більш як 60 доларів? І уточніть яка помилка виникає при вказуванні промокоду?
З повагою, Володимир 💎
Та просто , он не срабатывал. Давал 5% как при вознаграждении. Я пробовала до 100 баксов увеличить - тоже раз через раз. В общем, меня утомило, и я забила на эту затею.
Всім привіт, знову я) Чи то чарівні пенделі, чи просто гарна робота наших ІТ, але веб-версія вже працює, все завантажується Дякуємо що помітили та повідомили нас💙 Ваша помічниця, Оля🧚♀️