ждемс персональних моб розпоряджень з Генштабу по особам від 50-ти років
там така картина-намагаються задіяти молодих(25-), бо старі швидко псуються але офіційної заборони на моболізацію чоловіків 50+ немає (і не буде), кажуть у разі термінової потреби деяких дефіцітних вус-то можливо
за кордон не випустять однозначно, на фронт на 90% не візмуть
d44 написав:виявляється його ціна наблизилася до звичайної української ціни)))
там якість в рази програє, це вже обіда в квадраті.
якість завджи була гірша (працював 2005-2010 виключно з ленінградцями, +2(3) українця в екіпажі)-вони ще в ті роки заздрили, що у нас продукти краще (молочка вся, сири і тд), кому близько до Білорусії-намагались купувати молочку там
Востаннє редагувалось prodigy в Пон 28 жов, 2024 21:29, всього редагувалось 1 раз.
prodigy написав:прошу форумчан вибачити за таку офтопну відповідь, але бачу що ЛАД досі задрить морякам, а виявляється що немає чому заздрити.
насправді дуже цікаво
ще одна цікава річ -жінки за часи СССР всі в ЧМП з України, в БМП з Росії (на 99%)
декілька знайомих працюють в наші дні на великих лайнерах (Royal Caribbean International) 1800 членов екіпажа (70-80 національностей)на борту , питаю як жінками? якщо тобі потрібно -платиш долари десь 50 дол за 1,5 години і тебе ведуть в каюту, де на тебе чекає філіпінка.
detroytred написав:Новина від Безуглої: "Генштаб ЗСУ розпорядився перевести 1/5 медиків із військових госпіталів до піхотних бригад.
яких вам коментарів треба? Піхоти невистачає на донбасі. Всіх придатних вигрібають з тилів на фронт. І медиків і ремонтників і з авіації всяку охорону аеродромів.
Тоді виходить, що правду каже Мар'яна в якомусь ТГ, а не ГШ. А якже "довіряти лише офіційним джерелам інформації..."?
ЛАД написав:А вы закончили мореходку бесплатно и плавали по заграницам, живя лучше подавляющего большинства, вы были "1 сортом", а теперь обливаете всё чёрной краской. И рассуждаете о "колуарних домовленностях".
ходил в моря)) плавает дерьмо
Але чому тоді немає капітанів дальнього хождєнія?
звісно немає
подивився зараз: укр. ДИПЛОМ капітан далекого плавання, англ. Certificate of Competency Deep sea captain
Венс жжот: *Україна повинна відмовитися від своїх територій, щоб покласти край війні з Росією. Про це заявив кандидат у віцепрезиденти США від республіканської партії Дональда Трампа Джей Ді Венс в ефірі телеканалу News Nation. "Українцям доведеться прийняти це рішення... Вони вже занадто виснажені", - заявив Венс. https://varta1.com.ua/news/kandydat-u-v ... 87325.html
Більд піддає: Російська влада збирається затягнути війну щонайменше до 2026 року. Про це пише німецьке видання Bild з посиланням на свої джерела у розвідці. Кремль не збирається домовлятися з українським керівництвом і розробляє новий середньостроковий план війни: До кінця 2024 року повністю захопити Донецьку та Луганську області та дійти до річки Оскол у Харківській області. До кінця 2026 року дійти до Дніпра, захопивши значну частину Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей, у тому числі міста Харків, Дніпро та Запоріжжя. "Усі східні території ліворуч від Дніпра РФ планує захопити протягом 3 років. Після чого річка стане новою лінією фронту" - йдеться у повідомленні. https://varta1.com.ua/news/stalo-vidomo ... 87327.html
Чи це таке схиляння до перемовин? Через залякування планами. Так в України є свої Плани. І не один. І крутіше кремльовських!
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 28 жов, 2024 21:50, всього редагувалось 1 раз.
lapay написав:Вангую, що ніяких переговорів в Індії не буде, це чергова хатєлка Зе, і не більше. Переговори будуть в ООН, на китайській платформі, до якої, врешті-решт, приєднаються обидва Вови.
Дивлюся, що іноземні інвестиції в Україну знову зростають... в тому числі з США. Напрошується висновок - інвестори є Де Біли чи може щось знають? Соромлюсь запитати, чому перемовини мають бути "в ООН, на китайській платформі"? Це вам наснилося?)))
Здається хтось більше не хоче на філіпіни, дорого!! Хоча… якщо перерахувати на 3 хвилини, то це десь 1,5 дол.. можна викроїти з 140дол/місяць
десь у 2000му у мене на судні був зварювальник(сварщик), який раніше працював на пассажирському паромі (судно на 600у пассажирів і 200екіпаж) https://greekreporter.com/2024/09/15/ex ... e-renewal/ на той час у нього було 900дол на місяць зарплата (1998р) коли судно прийшло в Александрію -всі туристи на 15 годин поїхали до пірамід Гизи. В єкіпажі було багато обслуги з України, підходить до нього дівчина і питає ти з Одеси, і я теж. Сільки в рейсі-2 місяці, то ми можемо допогти один одному, у мене є вільна каюта на 15 годин (доки туристи не повернуться), якщо маєш бажання -приходь Хлопець молодий, неодружений (десь років 27-28), каже отце ти добре надумала, у вечері після роботи прийду, а вона-тільки 50дол не забудь... він каже мені -коли батько помер мені було 15, я став в сім"ї на чоловіка-пішлов в пту і з 16рків працював на СРЗ учнев зварювальника, а тепер заочно навчаюсь у водному і за сестру молодшу оплачую контракт також
як почув про 50 дол, кажу дівчині: дякую за пропозицію, может колись іншим разом
fler написав:Дивлюся, що іноземні інвестиції в Україну знову зростають... в тому числі з США. Напрошується висновок - інвестори є Де Біли чи може щось знають? Соромлюсь запитати, чому перемовини мають бути "в ООН, на китайській платформі"? Це вам наснилося?)))
Де Біли можуть не тільки за Вову голосувати, але і за Дональда. Що там у Зе зростає, мене мало цікавить, як і ваші висновки.