якість завджи була гірша (працював 2005-2010 виключно з ленінградцями, +2(3) українця в екіпажі)-вони ще в ті роки заздрили, що у нас продукти краще (молочка вся, сири і тд),
кому близько до Білорусії-намагались купувати молочку там
|
|
![]() якість завджи була гірша (працював 2005-2010 виключно з ленінградцями, +2(3) українця в екіпажі)-вони ще в ті роки заздрили, що у нас продукти краще (молочка вся, сири і тд), кому близько до Білорусії-намагались купувати молочку там Востаннє редагувалось prodigy в Пон 28 жов, 2024 21:29, всього редагувалось 1 раз.
![]() ще одна цікава річ -жінки за часи СССР всі в ЧМП з України, в БМП з Росії (на 99%) декілька знайомих працюють в наші дні на великих лайнерах (Royal Caribbean International) 1800 членов екіпажа (70-80 національностей)на борту , питаю як жінками? якщо тобі потрібно -платиш долари десь 50 дол за 1,5 години і тебе ведуть в каюту, де на тебе чекає філіпінка. ![]()
![]() Венс жжот:
*Україна повинна відмовитися від своїх територій, щоб покласти край війні з Росією. Про це заявив кандидат у віцепрезиденти США від республіканської партії Дональда Трампа Джей Ді Венс в ефірі телеканалу News Nation. "Українцям доведеться прийняти це рішення... Вони вже занадто виснажені", - заявив Венс. Більд піддає: Російська влада збирається затягнути війну щонайменше до 2026 року. Про це пише німецьке видання Bild з посиланням на свої джерела у розвідці. Кремль не збирається домовлятися з українським керівництвом і розробляє новий середньостроковий план війни: До кінця 2024 року повністю захопити Донецьку та Луганську області та дійти до річки Оскол у Харківській області. До кінця 2026 року дійти до Дніпра, захопивши значну частину Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей, у тому числі міста Харків, Дніпро та Запоріжжя. "Усі східні території ліворуч від Дніпра РФ планує захопити протягом 3 років. Після чого річка стане новою лінією фронту" - йдеться у повідомленні. Чи це таке схиляння до перемовин? Через залякування планами. Так в України є свої Плани. І не один. І крутіше кремльовських! Востаннє редагувалось detroytred в Пон 28 жов, 2024 21:50, всього редагувалось 1 раз.
![]() десь у 2000му у мене на судні був зварювальник(сварщик), який раніше працював на пассажирському паромі (судно на 600у пассажирів і 200екіпаж) коли судно прийшло в Александрію -всі туристи на 15 годин поїхали до пірамід Гизи. В єкіпажі було багато обслуги з України, підходить до нього дівчина і питає ти з Одеси, і я теж. Сільки в рейсі-2 місяці, то ми можемо допогти один одному, у мене є вільна каюта на 15 годин (доки туристи не повернуться), якщо маєш бажання -приходь Хлопець молодий, неодружений (десь років 27-28), каже отце ти добре надумала, у вечері після роботи прийду, а вона-тільки 50дол не забудь... він каже мені -коли батько помер мені було 15, я став в сім"ї на чоловіка-пішлов в пту і з 16рків працював на СРЗ учнев зварювальника, а тепер заочно навчаюсь у водному і за сестру молодшу оплачую контракт також як почув про 50 дол, кажу дівчині: дякую за пропозицію, может колись іншим разом а за часи ссср було даром (за амбаром) ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДе Біли можуть не тільки за Вову голосувати, але і за Дональда. Що там у Зе зростає, мене мало цікавить, як і ваші висновки. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуБюджетний комітет Ради підтримав збільшення зарплат прокурорів на 3 млрд
Комітет Верховної Ради з питань бюджету відхилив поправки до законопроєкту “Про державний бюджет України на 2025 рік”, якими пропонувалося відмовитися від збільшення видатків на виплату заробітних плат працівникам прокуратури на 3 мільярди гривень. Про це повідомив у Telegram народний депутат Ярослав Железняк. Він уточнив, що таке рішення підтримали 14 членів комітету, 4 – утрималися, ще один проголосував проти. “За наполяганням депутатів з профільного комітету та першого заступника генпрокурора пана Хоменко та голови Ради прокурорів. Бюджетний комітет все ж таки ВІДХИЛИВ поправку, яка прибирає збільшення прокурорам зарплат на майже 3 млрд грн. Це підвищення на 37%… По факту, Комітет погодив збільшити в бюджеті прокурорам зарплати у 2025 році”, – написав Железняк.
Зараз переглядають цей форум: M-Audio і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|