Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets написав:як гарячі пиріжки зараз відлітає совкошлак в центрі з свіжими ремонтами, газом і на нижніх поверхах, під оренду гребуть аж вогонь і ціни 2+ к$
Нема таких цін Гребуть все що дешеве - навіть нахалбуди, все що дорожче 100 тисяч стоіть і не рухається
У этих же Revolution в телеграм за 6 ноября рекламка : Цена 88куе за 43.5 метра с ремонтом Приймаченко 7 . Там 3 минуты метро Зверинец, но уродский внешне панельный хрущ. Квартира на 5м этаже, думаю из 2ком сделали студию, в аренду сдана за 25.000 грн. И главное - без комиссии ) . Наверно 85куе хозяину и 3куе мзда агенции.
Хіба сама агенція іі взяла в оренду - таких цін і до війни там не було) Ну а комісія там я думаю тисяч 5)
_Mykola_ написав:В ніч, ні одна притомна керуюча компанія, чи ОСББ опалення не запускає. Тим більше що перекрити крани у теплопункті на поверсі можуть і мешканці, це не складно. Після 2000, дуже багато новобудов, це мільйони квадратних метрів житла.
В теории то так, а на практике три этажа затоплено в хлам.Строители сняли батарею, подачу перекрыли, а обратку нет.Так там тупо бассейн был.Этажем ниже никого не было - рабочий день.Еще этажем ниже перекрыть то перекрыли верхний, но сами ж понимаете толку от этого ноль .Пока раздуплились у кого это ещё два этажа залило.
Ну и даже после перекрытия такого бассейна оно всё равно всё это стекает ещё часа два при том что ведрами выгребали.
Востаннє редагувалось посетитель в Чет 07 лис, 2024 15:10, всього редагувалось 1 раз.
cherchiltank написав:Хіба сама агенція іі взяла в оренду - таких цін і до війни там не було) Ну а комісія там я думаю тисяч 5)
ти дивився ролик з той хати? якби ти в себе на Малевича зробив би таке наповнення як там - здав би як мінімум не дешевше
ще раз, для пригальмовуючих - гарні ремонти, навіть у відвертому совкошлаці, а особливо «перші здачі» дають дуже велику рентабельність, чим користуються рили, розповідаючи про «орендні бізнеси»
навіть в нахалбудах свіжакові ремонти можна за пристойні гроші в оренду втюхати, поки свіже і невбите
а для власників бабушатників, аеродромів та ремонтів 10+ років дійсно нічого веселого зараз нема і там орендарі вже виставляють умови
зи: в комерції якщо шо теж зараз невесело мʼяко кажучі, але якщо правильний стріт рітейл ще якось та дихає, то наприклад трц та офісні центри і взагалі офісна нерухомість зараз тупо на підсосі
Воно все було б так - і квартири за 32місяці повномасштабки мали б знизитись хоча б на половину(а то і більше) Але це з погляду простого народу/пересічних, в яких грошей не додалось... + багато виїхало... Але!!! Але незбагненного масштабу хабарі лікарям-влк, тцкашникам, військовим командирам і т. д. + виплати військовим, які на нулі/близько нуля, + виплати родичам загиблих... - це все разом взяте, значно підігрівають ціни на РН!
Один лише пазл не складається в моїй голові - якщо це все☝️ так(а воно - так), то чому й далі більшість незавершених новобудів і далі продовжують стояти замороженими? І це таке, навіть, у Львові(!!!) Де, війни "майже немає/майже не відчувається"!
Ну те что хабари берут,они не идиоты. Правильный путь-накрасти и втекти,а не сдуру накупить недвиги,которую потом заберут. Далеко ходить не нужно-одиозный Борисов. Вроде и в Испании достали его виллу. Думаю,переводят в крипту и потом вынырнут там,откуда выдачи нет. Выплаты за погибшего-знаю одних таких.Купили квартиру в Болгарии.Решение ортодоксальное,риск отсутствует, в отличии от перегретой недвиги в Польше+ всегда можно там жить самому+ относительно схожий менталитет. Людям с Востока Украины проще ужиться в условных Болгариях/Сербиях/Молдовах чем на Западе Украины или в Польше.
Объекты бросают конторы, которые соскамились или обанкротились. Как и кто будет достраивать если себестоимость космическая и проблемы с набором рабочих ?
Востаннє редагувалось vladimir07 в Чет 07 лис, 2024 15:26, всього редагувалось 1 раз.
cherchiltank написав:Хіба сама агенція іі взяла в оренду - таких цін і до війни там не було) Ну а комісія там я думаю тисяч 5)
ти дивився ролик з той хати? якби ти в себе на Малевича зробив би таке наповнення як там - здав би як мінімум не дешевше
ще раз, для пригальмовуючих - гарні ремонти, навіть у відвертому совкошлаці, а особливо «перші здачі» дають дуже велику рентабельність, чим користуються рили, розповідаючи про «орендні бізнеси»
навіть в нахалбудах свіжакові ремонти можна за пристойні гроші в оренду втюхати, поки свіже і невбите
а для власників бабушатників, аеродромів та ремонтів 10+ років дійсно нічого веселого зараз нема і там орендарі вже виставляють умови
зи: в комерції якщо шо теж зараз невесело мʼяко кажучі, але якщо правильний стріт рітейл ще якось та дихає, то наприклад трц та офісні центри і взагалі офісна нерухомість зараз тупо на підсосі
Яка різниця який ремонт в квартирі якщо підізд засцяний чи в ньому дивуть алкаші?)
А сейчас многие делают в совкофонде приличные ремонты чтоб продать/сдать(ну кроме моих любимых локаций)??? Сколько ж тот ремонт потянет на моменте и кто его руками вджобывать то будет??? Или по 2куе/метр идут сталинки на Бессарабке?