Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Hotab написав:2 Бетон: Кінець епопеї «Хотаб і є-оселя». Забудовник «фізик», а в такому випадку лише 2 лями гривень. Мене таке не влаштовує. Якщо городити город, то щоб лимонів на 4-5 кредитуватися. Щоб якщо платити оті всі страховки, то хоч було заради чого.
Чому не той будинок на Кирилівський, 37/37а? Гарне місце і до офісу два кроки.
Hotab написав:2 Бетон: Кінець епопеї «Хотаб і є-оселя». Забудовник «фізик», а в такому випадку лише 2 лями гривень. Мене таке не влаштовує. Якщо городити город, то щоб лимонів на 4-5 кредитуватися. Щоб якщо платити оті всі страховки, то хоч було заради чого.
Успіх написав: Кажеш, що моя квіточка має всі шанси бути проданою так і не попробував себе в оренді?
Продавать будут, если обстоятельства. А продать и под подушку у.е - глупость.
Так отож. Немає нормальних інструментів для зберігання заощаджень...
В перший рік війни(коли нам ще платили "сотку"), то думав - "от прийду з війни, візьму в іпотеку/є-оселю ще одну квіточку для здачі в оренду..." І от прийшов... глянув на ті ціни... - щось не дуже хочеться брати іпотеку... Але основна перешкода - невизначеність кінця війни!
Я вже неодноразово іх вказував на цій гільці, найкраще це потроху виводити на IBKR і купувати стоки. Другий варіант це все ті ж ОВГЗ ) навіть зараз вважаю це по співвідношенню доходність/ризики/ліквідність найкращим інструментом в Україні. Або переконайте мене, шо я не правий )
Sidus написав:Другий варіант це все ті ж ОВГЗ ) навіть зараз вважаю це по співвідношенню доходність/ризики/ліквідність найкращим інструментом в Україні. Або переконайте мене, шо я не правий )
А как же фин? Конечно если играть на мелкие суммы, то ОВГЗ как раз хватит с трудом на буль..буль.. и ням...ням. А если вложиться в ОВГЗ как стоимость квартиры, то уж лучше подальше от гос-ва.
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Сер 27 лис, 2024 17:04, всього редагувалось 2 разів.