Люди говорят (с)
Экс-заместитель Резникова, который согласовывал «яйца по 17 грн», теперь будет закупать дроны для ВСУ на десятки миллиардов
-- или что вы понимаете под "решает"?

|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українузаява на стіл-так не працює (в армії тим паче), відработай контракт , а потім йди шукай іншу компанію (якщо візмуть , то добре, бо якщо компанія (скажимо з Гамбурга, або Глазго, то легко передзонять попередньому работодавцю і спитають, що ти і як ти) неадекватні вимоги-це дитячий лепет порівняно, з тим, з ким довелось працювати у 2010р ми разом з старшим механіком (росіянин з Клайпеди) приєднались до судна на рейді Лас-Пальмаса (за межами 12м зони, що уничнути плати за "портозаход"), 4 дні до Антверпену "приймали заведованіє", по факту на судні мали були зміна менеджменту, тому всі документи були знищені (фінансові і технічні репорти по машині і по палубі), но справа не в тому (той "стармех" розповів , що все життя він або контрабанда зброї, або трафік людей (жінок) з Африки до канарських островів-тобто "мав бизнес" окрім професії. Коли прийшли в Антверпен, стара команда уїхала-приїхала нова (4 офіцери з України і 10 філіпінцев), Українці були дуже низкого рівня (окрім 2 пом з Білгород-Днестровська), філіпінці теж (з 3 матросів руліти вмів тільки один, до того як зясувалось воні всі практиканти(19років). У порту Антверпен судно десь тиждень ремонтувало комінгси кришек трюмів, стармех почав бухати (напився так, що переплутав каюту і улягся в кровать у моїй каюті), на ранок -був blackout (закінчилась дізельне пальне у росходному танку, забули поповнити), 3 години блєкауту-сирена реве на весь порт. В ранці 2 супер приїхали з готелю-питають : чому сірена риве. Блекаут. Я кажу -стармех у моєму ліжку спав пьяний в доску (коли я з коучем встановлювали Windows і прогі компанії (бо від попереднього екіпажу компи обнулили геть під ноль,віндак, офіс, все видалили, хоч і компам було 8 років, краще було нові купити, але британці дуже жадібні). Вони кажуть, просто так звільнити не можна-треба аналіз крові, так робіть це. Якось не зручно, давайти всі 21 член здасть сечу, ок здали. Всі чисті, я стармеха 1,5 промілі і це на 1200 дня, а бухой він був десь о 2200. Супера мені, капітан дайте хлопцю другий шанс. Кажу зовіть його і спитайте про те, які недоліки він знайшов за майже 10 днів на судні (англійського майже не знає, каже inlet ok/outlet problem-я пояснив їм-це він про клапана ГД), поставив питання руба-знімайте цього уй*пка, або мені білет в Одесу (я з ним в Африку не пійду), зняли. Прислали з С.Пітербурга ще одного довбо*оба 58років, перший раз ст.мех -зробив розлив палива на 1й хвилині бункеровки в Лісабоні. З трудом доїхали до Африки(загробив котел, топливо не грілось, накачав важкого палива у танк з дізелькой (каже в часи Сталіна капітан мав право мене застрелити), кажу їти нах*р дибил, прийшли в Африку-він попросився до лікаря і на судно повернувся -що він типа "мікро інфакт". Судно чекало на рейді Поинт Нуара 10 днів щоб далі третього стармеха. Електромеханик з Херсону (закінчив чи купив диплом середухі), все життя до моря грав у футбол (за Херсонський Кристал) в порту він поломав вантажний кран МсГрегор, стрілу крана загнав за ліміт світч. Коли приїхав 4 стармех (класний спец), я його знав заочно раніше. він сказав, що наш електромеханік це типу Василь(Молочний), а він стармех(типу продюсер Валентин, Притула) як у Файна Юкрайна. Це було дійно так-приходить "Василь" на мостик і каже зупиніть антену радара я лізу на машту -поміняти лапочку но топовому вогні, я питаю :де форма підписана стармехом "Permit work aloft", той навіщо зя паперова фігня? де твоя каска і страховий пояс і safety шузи (я в селі на дерево босими нога нізу). от з такими кадрами доводилось працювати і не раз, а ви "заяву на стіл" а в ЗСУ все гараздо веселіше, спитайте у людей на гілці Востаннє редагувалось prodigy в Суб 30 лис, 2024 14:23, всього редагувалось 2 разів.
![]() видать тех кто в серой зоне выковырять не так и просто как они думали когда закон принимали. не даром они изменили правила бронирования недавно. до официалов проще дотянуться.
![]()
В армии -- то понятно, но разговор-то не про нее. Контракт? -- а в контракте в должностных обязанностях или в вакансии что-то про практикующих магов было? >>> передзонять попередньому работодавцю і спитають, що ти і як ти вы же понимаете, что это типичная отмазка штрейкбрехеров? ![]() ![]() в Україну приїжджає все більше "воєнних туристів"
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українупоясніть, що ви вкладаєте в слово штрейкбрехер і до чого тут воно Востаннє редагувалось prodigy в Суб 30 лис, 2024 14:50, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПолітичні партії які відстоювали інтереси буржуазії... Тому завжди було Спочатку виникало якесь нове формування - і як тільки кількість членів цього суспільного формування переходило через якусь критичну межу - зявлялась політична партія яка відстоювала інтереси цього суспільного формування. Ваша помилка полягає в тому що ви вважаєте що сьогодні в Україні вже є критична маса капіталістично настроєних Насправді реалії трошки інші І олігархи і мілкі буржуа - є капіталістали Але партія створена олігархом для забезпечення його політичних цілей - не буде напрягатись для того щоб допомогти мілким буржуа, бо ці мілкі у випадку збільшення кількості створять для доходів олігарха проблеми..тупо заберуть їх собі З іншого боку - бажаючих халяви завжди багато тому завжди будуть популістично спрямовані партії. Ці також не будуть допомагати тим хто не потребує перерозподілу заробленого.. Цар ніколи не створював буржуазну партію Імператор міг розігнати республіку а не створити республіку... Тепер про результат мого впливу Я в 4 рази більше від середньостатистичного сплачую податків, за ці податки можновладці допомагають люмпенам не померти, а повинні були дати можливість тому хто не хоче працювати жити в картонні коробці під мостом... І чим довше МОЇ податки будуть витрачатись на підтримку бідних - тим краще буде бідним, а значить в бідних НЕ БУДЕ стимулу напрягатись З іншого боку В лінивих бідних також є діти і от тут питання-як поведуть себе діти бідних коли побачать що є інша можливість Якась частина піде в картонну коробку як і батьки а от інші? Друга ваша помилка Ви берете сьогоднішню Швецію яка бореться щоб різниця між багатими і бідними мала коефіцієнт менше 12.. В Україні сьогодні більше 50... Але є нюанс.. Жоден з українських олігархів топ-10 не входить в топ-100 швецьких олігархів Тому швецька ситуація обмеження багатих зверху не потрібна в Україні. В Україні навпаки потрібні закони які МАКСИМАЛЬНО розширюють ініціативу і мінімально втручаються в бізнес, бо в нас що багаті олігархи - бідося в порівнянні з шведами , що середня буржуазія - бідося, що бідні бідося. Швеція також була в положенні в якому ми зараз , але це було не 10 і навіть не 100 років тому. Це було 150 років тому... Таким чином нам сьогодні потрібні закони Швеції 1870 року випуску.. Тобто - дикий капіталізм який накопичує первинний капітал. До речі , в Бальцеровича основним була ШОКОВА терапія.. тобто відмова від підтримки всіх бідних.. і цей шок , коли ВСЕ населення зрозуміло що ніхто йому допомагати не буде - змусив це населення на протязі 10 років відмовитись від патерналізму Держави і почати покладатись на власні сили.. Україна так і не проводила цих шокових перетворень , а тому те що Польща пройшла 10 років ми будемо проходити 50...
|
|