Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1113611137111381113911140 ... 14684>
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 14:01

инфляция 6%

Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 14:10

budivelnik написав:Wirująświatła
Податки -фігня, більше розмов ніж втрат...додаткових 3,5% від військового збору до існуючих 41,5% - ні про що
Нові правила економічного бронювання - тільки для ДУЖЕ великих 60млн грн податки або 1,3млрд грн оборот..

Так що як спроба отримати шерсть від свині
шуму багато -шерсті мало...
А як же це? >>>
  Бетон написав:3.5% не від доходу а обороту. Ти хоч уявляєш різницю чи ні?

Фактично мені підняли податок на 30%. Третину доходу

Бетон написав:
  kingkongovets написав:
Бетон написав:[quote="Бетон"Сегодня умер ещё один вид бизнеса: ремонты квартир на продажу.
Потужно
якщо бізнес може вбити підвищення податків на пару відсотків - то це не бізнес, а куйня собача

ще й оренду обовʼязково обкладуть нарешті податками і рилів у стойло поставлять - аякжеж

за нормальну державу треба платити і іноді навіть воювати, а не тільки меншовартісно пиздіти про загальну недолугість і при цьому ухилятись і від податків і від служби
3.5% не від доходу а обороту. Ти хоч уявляєш різницю чи ні?
я то уявляю, а ти мабуть вирішив що попав в казку де не треба платити податки, 130 оренд як з куста і всі мають розуміти що на полі гройсмейстер?)

спробуй так же в Польщі, до речі наскільки мені відомо там теж прогресивні податкі в цій сфері

Мені підняли податок на 30% від доходу в Україні.

В Польщі мій податок від доходу, різниці витрат і доходу 18.5%. Зараз моя квартира в Варшаві коштує 200 куе. Купівля 100 куе. Витрати на ремонт 40 куе. Податків мені нарахували 11200$.
В Україні було б 22 куе.

Я консультувався з юристами, при відкритті юридичної особи, мої податки будуть ще менше

І я повністю згоден. За нормальну державу я плачу податок з оренди в Варшаві. І повоював би. Бо вона вже дала мені і дітям більше[/quote]
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 14:20

Water написав:
  ЛАД написав:Что вы предлагаете?
Промышленность закрыть, назад в пещеры?

Пропоную забути за радянську промисловість.
Сучасне виробництво це верстати з ЧПУ, а зараз вже є 3D принтери для металу.
Металообробка це не тільки токарі, або фрезерувальники, ще є ковалі та інші оцинковувачі.

Согласен забыть "за радянську промисловість", если мне покажут, что вместо неё создали "сучасну з верстатами ЧПУ" или с "3D принтерами для металу". Но, простите, не вижу. Пока что 30 лет видел планомерное уничтожение промышленности.
Этим, естественно, занималась российская агентура, но почему-то под бурные оплески любителей "вишневого садочка біля хати". Чи це теж були російські агенти?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 14:33

ЛАД написав:
  Water написав:

Металообробка це не тільки токарі, або фрезерувальники, ще є ковалі та інші оцинковувачі.

Согласен забыть "за радянську промисловість", если мне покажут, что вместо неё создали "сучасну з верстатами ЧПУ" или с "3D принтерами для металу". Но, простите, не вижу. Пока что 30 лет видел планомерное уничтожение промышленности.
Этим, естественно, занималась российская агентура, но почему-то под бурные оплески любителей "вишневого садочка біля хати". Чи це теж були російські агенти?

Щелін Шелєсту ж на пальцях пояснив що все просто як оранж: або урбанізація, або хуторянщина (тру ненька), впєрде або до часів Руїни, або-або. Нація поки що вибирає друге. Тому вкотре прошу перейти на мову, інакше "тримайте мене семеро, за себе не ручаюсь, в мене справка, засиплю єдрьоними арєшками по центрам рішень".
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 14:43

Wirująświatła написав:В 2х словах нате вам тысячу и валите в Будапешт или Братиславу.

Тільки цієї тисячі на залізничні квитки може і не вистачити. :mrgreen:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 14:44

_Mykola_ написав:
  Wirująświatła написав:В 2х словах нате вам тысячу и валите в Будапешт или Братиславу.

Тільки цієї тисячі на залізничні квитки може і не вистачити. :mrgreen:

А електричками?
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 14:45

Re: Напад росії і білорусі на Україну

герої, про яких ЛАД воліє не знати
Вбив понад 500 радянських солдатів: у річницю "зимової війни" у мережі згадали легендарного снайпера
"Я робив те, що мені казали, як міг. Не було б ніякої Фінляндії, якби всі не робили те саме".

нам би таких побільше...
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 01 гру, 2024 14:47, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 14:46

Water написав:.............
Звісно обстеження для пацієнтів повинна сплачувать медична страховка, за яку також потрібно сплачувать.
Кстати, зарплаты при накопительной пенсии должны быть выше и для всех работников. Человек, которому хватает зарплаты только на текущие расходы, не сумеет накопить пенсию.

Дуже слушне зауваження. А як так взять і підвищити умовним вчителям зарплату до 4 кілобаксів особисто я не знаю. Точніше знаю, це всі державні навчальні заклади передать у приватну власність.
..........

Ну да. И эти приватні власники установят такую цену, что родители или откажутся заводить детей или скажут "мені не потрібні письменні внуки".
В результате имеем - надо поднять зарплату всем, чтобы имели возможность учить детей, откладывать на накопительную пенсию и платить за хорошую медстраховку.
Но поднять зарплату всем = не поднимать никому, это просто изменит масштаб цен, потом можно будет провести деноминацию и убрать несколько нулей.
Единственный реальный путь - поднимать ВВП и построить богатую державу. А пока что - по одёжке протягивай ножки. При нашем ВВП на душу высокие зарплаты учителям, накопительные пенсии, нормальные медстраховки это благие пожелания.
Кстати, в Германии школы государственные и учёба в вузах, по-моему, бесплатная, но зарплаты учителей вполне приличные:
Общий диапазон заработной платы
€40 тыс. - €56 тыс. / год
€48 тыс. / год Средняя общая заработная плата
https://www.glassdoor.com/Salaries/germany-teacher-salary-SRCH_IL.0,7_IN96_KO8,15.htm

Пора отвыкнуть от розовых мечтаний - не могут люди в бедной стране богато жить. Это, конечно, не исключает наличие какого-то количества богатых и даже супербогатых людей.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 14:47

ЛАД написав:
  Water написав:

Проросійський ЛАД щось кумекає проти українців.
Оце може україномовні знищили? Чи твої регіонали?
https://www.6262.com.ua/news/2827817/hi ... irobnictva

Взагалі чим східніше - тим більше був вплив проросійських ригів і Ахметова - ну і більша кількість знищеної промисловості. Демографічя чогось туди ж. Чим східніше - тим гірша. Але напевно всі ці заводи на Донбасі знищив Тягнибок з Фаріон. :mrgreen:
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1862 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 14:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Единственный реальный путь - поднимать ВВП и построить богатую державу.

Чому всі забувають про другий, значно кращий для нас шлях: зовнішні джерела фінансування.
Для цього можна експортувати сировину, можна зичити гроші і не повертати, можна забирати контрибуцію...
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1113611137111381113911140 ... 14684>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість