budivelnik написав:Wirująświatła Податки -фігня, більше розмов ніж втрат...додаткових 3,5% від військового збору до існуючих 41,5% - ні про що Нові правила економічного бронювання - тільки для ДУЖЕ великих 60млн грн податки або 1,3млрд грн оборот..
Так що як спроба отримати шерсть від свині шуму багато -шерсті мало...
А як же це? >>>
Бетон написав:3.5% не від доходу а обороту. Ти хоч уявляєш різницю чи ні?
Фактично мені підняли податок на 30%. Третину доходу
Бетон написав:
kingkongovets написав:
Бетон написав:[quote="Бетон"Сегодня умер ещё один вид бизнеса: ремонты квартир на продажу. Потужно
якщо бізнес може вбити підвищення податків на пару відсотків - то це не бізнес, а куйня собача
ще й оренду обовʼязково обкладуть нарешті податками і рилів у стойло поставлять - аякжеж
за нормальну державу треба платити і іноді навіть воювати, а не тільки меншовартісно пиздіти про загальну недолугість і при цьому ухилятись і від податків і від служби 3.5% не від доходу а обороту. Ти хоч уявляєш різницю чи ні?
я то уявляю, а ти мабуть вирішив що попав в казку де не треба платити податки, 130 оренд як з куста і всі мають розуміти що на полі гройсмейстер?)
спробуй так же в Польщі, до речі наскільки мені відомо там теж прогресивні податкі в цій сфері
Мені підняли податок на 30% від доходу в Україні.
В Польщі мій податок від доходу, різниці витрат і доходу 18.5%. Зараз моя квартира в Варшаві коштує 200 куе. Купівля 100 куе. Витрати на ремонт 40 куе. Податків мені нарахували 11200$. В Україні було б 22 куе.
Я консультувався з юристами, при відкритті юридичної особи, мої податки будуть ще менше
І я повністю згоден. За нормальну державу я плачу податок з оренди в Варшаві. І повоював би. Бо вона вже дала мені і дітям більше[/quote]
ЛАД написав:Что вы предлагаете? Промышленность закрыть, назад в пещеры?
Пропоную забути за радянську промисловість. Сучасне виробництво це верстати з ЧПУ, а зараз вже є 3D принтери для металу. Металообробка це не тільки токарі, або фрезерувальники, ще є ковалі та інші оцинковувачі.
Согласен забыть "за радянську промисловість", если мне покажут, что вместо неё создали "сучасну з верстатами ЧПУ" или с "3D принтерами для металу". Но, простите, не вижу. Пока что 30 лет видел планомерное уничтожение промышленности. Этим, естественно, занималась российская агентура, но почему-то под бурные оплески любителей "вишневого садочка біля хати". Чи це теж були російські агенти?
Пропоную забути за радянську промисловість. Сучасне виробництво це верстати з ЧПУ, а зараз вже є 3D принтери для металу. Металообробка це не тільки токарі, або фрезерувальники, ще є ковалі та інші оцинковувачі.
Согласен забыть "за радянську промисловість", если мне покажут, что вместо неё создали "сучасну з верстатами ЧПУ" или с "3D принтерами для металу". Но, простите, не вижу. Пока что 30 лет видел планомерное уничтожение промышленности. Этим, естественно, занималась российская агентура, но почему-то под бурные оплески любителей "вишневого садочка біля хати". Чи це теж були російські агенти?
Щелін Шелєсту ж на пальцях пояснив що все просто як оранж: або урбанізація, або хуторянщина (тру ненька), впєрде або до часів Руїни, або-або. Нація поки що вибирає друге. Тому вкотре прошу перейти на мову, інакше "тримайте мене семеро, за себе не ручаюсь, в мене справка, засиплю єдрьоними арєшками по центрам рішень".
Water написав:............. Звісно обстеження для пацієнтів повинна сплачувать медична страховка, за яку також потрібно сплачувать.
Кстати, зарплаты при накопительной пенсии должны быть выше и для всех работников. Человек, которому хватает зарплаты только на текущие расходы, не сумеет накопить пенсию.
Дуже слушне зауваження. А як так взять і підвищити умовним вчителям зарплату до 4 кілобаксів особисто я не знаю. Точніше знаю, це всі державні навчальні заклади передать у приватну власність. ..........
Ну да. И эти приватні власники установят такую цену, что родители или откажутся заводить детей или скажут "мені не потрібні письменні внуки". В результате имеем - надо поднять зарплату всем, чтобы имели возможность учить детей, откладывать на накопительную пенсию и платить за хорошую медстраховку. Но поднять зарплату всем = не поднимать никому, это просто изменит масштаб цен, потом можно будет провести деноминацию и убрать несколько нулей. Единственный реальный путь - поднимать ВВП и построить богатую державу. А пока что - по одёжке протягивай ножки. При нашем ВВП на душу высокие зарплаты учителям, накопительные пенсии, нормальные медстраховки это благие пожелания. Кстати, в Германии школы государственные и учёба в вузах, по-моему, бесплатная, но зарплаты учителей вполне приличные:
Общий диапазон заработной платы €40 тыс. - €56 тыс. / год €48 тыс. / год Средняя общая заработная плата
Пора отвыкнуть от розовых мечтаний - не могут люди в бедной стране богато жить. Это, конечно, не исключает наличие какого-то количества богатых и даже супербогатых людей.
Взагалі чим східніше - тим більше був вплив проросійських ригів і Ахметова - ну і більша кількість знищеної промисловості. Демографічя чогось туди ж. Чим східніше - тим гірша. Але напевно всі ці заводи на Донбасі знищив Тягнибок з Фаріон.
ЛАД написав:Единственный реальный путь - поднимать ВВП и построить богатую державу.
Чому всі забувають про другий, значно кращий для нас шлях: зовнішні джерела фінансування. Для цього можна експортувати сировину, можна зичити гроші і не повертати, можна забирати контрибуцію...