|
Олімпіади та освіта форумчан |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум Освіта в Україні та світі. Обговорюються питання освіти: куди піти вчитися на фінансові спеціальності, ліцеї, коледжі, вузи, а також обговорення тренінгів, семінарів та курсів, навчання, MBA, друга фінансова освіта.
Додано: Сер 11 гру, 2024 18:45
Hotab
Всім Привіт . Здоров'я !
Хоттабич , в мне жінка викладач математики . (углубленка )
Я такого не пам'ятаю , щоб вона колись скаржилась на невідповідні оцінки знань на олімпіадах . Кожного року приймає участь в оцінюванні знань на областних олімпіадах . Там неможливо щось підробити . Так що не звертай увагу . Діточок здібних до математики невелика кількість . З повагою .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 11 гру, 2024 18:45
andrijk777 написав: Wirująświatła написав: ЛАД написав:Просто "звезды сложились", а спортсмены никакого труда не прикладывали?
мы кажется про школу говорим? Так нравится ваша манера подменять тему разговора. Про всемирную олимпиаду спрашивайте у тех кто там участвовал.
Я, як переможець республіканської олімпіади(90-ті) можу вам розказати. Міський рівень - повна профанація. Не знаю навіть хто там перемагає. Я не отримав ніякого місця. Обласний рівень - профанація, але часткова. Я взяв 3 місце майже випадково. Республіканський рівень - все гранично чесно. Тільки абсолютний переможець був по-блату. Тому що на відборі до міжнародної олімпіади(місяць ми готувались) він взяв останнє місце(15 людей всього), нижче ніж я, хоч я був 9 клас, а він 10. Усі решта були дуже толкові. Але мій обласний центр досить провінційний, думаю на обласному рівні Києва чи Харкова все набагато серйозніше і чесніше.
Не понял. Как вы попали на областную, если "не отримали ніякого місця"? Какое-то, всё же заняли, пусть не первые три.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 11 гру, 2024 18:48
Wirująświatła написав: Hotab написав:Після виграних Олімпіад рівня «область» мене брали в більшість ВУЗів на «бюджет» навіть без екзаменів (умова - там ключові вступні екзамени мали бути фізика або математика) .
Чтобы меня послали на олимпиаду? я бы им дулю скрутил, я же не собака на поводке по выставкам ездить. Адекватные были в оппозиции к большинству учителей, не разделяли гордость пионерским галстуком (носили конечно, но после школы сразу снимали). Хвалебных песен Ленину/Сталину никогда не пел. Ветеранов которых всегда приглашали на 9 мая я постоянно спрашивал почему победители живут хуже побеждённых и почему евреям лучше в Германии /Израиле чем в ссср. Реакция была унылая типа Сталина на вас нет.
ты из тех "адекватных оппозиционеров" что за сараем грушки-яблочки с горла давили? ты потом "скрутил дулю" и поступил на коммерцию в районный пед уникум)))
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 гру, 2024 18:51
Прохожий ты потом "скрутил дулю" и поступил на коммерцию в районный пед уникум)))
Він міг би в престижний і безкоштовно, але «бунтарь». Всім на зло зробив.  Обидно наверное олимпиада по математике всем нужна ты её выиграл а тут такое пишут.
Не всім «нужна»)) Хто математики не знає, а хоче в темноті плівку проявляти - їм не нужна. Вони потім в пед платно йдуть. «Такоє пішут» хто?) Двієчники? Та хай пишуть, вони потім в одному реченні 5 помилок (не опічаток) роблять. )) Та і потім роботу знайти не можуть навіть в державну школу, де всіх брали,
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 11 гру, 2024 19:00
Hotab написав:andrijk777 Обласний рівень - профанація, але часткова. Я взяв 3 місце майже випадково.
Ви його не заслужили, але вам дали третє місце? За що? В чому профанація?
По-чесному я мав мати перше місце, напевно. Коли оголосили результати, я ніякого місця не отримав. Але ніякого місця не отримав і мій однокласник(ми були з ліцею). А в нього батя професор, і не просто професор а відомий. Він пішов і порішав. Але ми з тим однокласником рішали задачі "на пару", тобто у нас були "подібні" роботи. Він порішав за нього і відповідно "порішав за мене". Після "рішання" перше місце взяли дівчинка, напевно "своя", повний нуль в математиці. Друге взяв син професора, ну а третє я  . На республіку мало їхати двоє, але напевно організатори "змилостивились" і взяли мене. Було б напевно нечесно якби мене не взяли. На республіці я взяв 1 диплом(всього було 5 перших дипломів), син професора - 3 диплом(було десь 15 3 дипломів), дівчинка нічого не взяла, вона була більше "по мальчиках".
Востаннє редагувалось andrijk777 в Сер 11 гру, 2024 19:06, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 гру, 2024 19:02
Hotab написав:........ Когда только Хотаб говорил об олимпиадах, он терпел. А когда и Фейслес, и Тестер вспомнили, стало обидно оказаться не очень умным)) Ну и начался маразм)
Не так. Там с самого начала разговора было абсолютное неуважение к знаниям. И на работе "выпускники вузов" ему попадаются какие-то совсем уж калечные - не умеют даже "смывать за собой в туалете". Какие-то неизжитые школьные комплексы. Тяжёлое детство. Видимо, в школе с учёбой было совсем плохо.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 11 гру, 2024 19:07
andrijk777 Зрозумів. «Простого хлопця» без звʼязків можуть задвинути. Буває. Тим цінніше, коли «простий хлопець без звʼязків» виявляється призером))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 11 гру, 2024 19:09
andrijk777 написав:.......... Але ми з тим однокласником рішали задачі "на пару", тобто у нас були "подібні" роботи......
А так можно было? В моё время следили очень строго.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 11 гру, 2024 19:15
Hotab написав:Де ти побачив «согласен»?)) Я нічого не знаю про твої кружки, чим ви там займались, і за що вас там закрили)
извини расценил твою фразу именно так. Сути она не меняет. Фотокружка не было в планах поэтому его и закрыли. Нужен/не нужен решал директор. Или кто то ещё выше. Поскольку он был создан иницииативой снизу его решили закрыть. Потому что инициатива должна идти строго сверху вниз. А если наоборот это вольнодумство и революция.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2521 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 11 гру, 2024 19:17
ЛАД написав:Там с самого начала разговора было абсолютное неуважение к знаниям
когда вы называете психологию не наукой это глубокое уважение к знаниям. А тут неуважение к плановым олимпиадам = неуважению к знаниям. Я вам говорил что вы двуличный? Ваше мнение легко меняется на противоположное когда вам это выгодно. Знания вы уважаете но психология и медицина не наука. Так собрался кружок самозванцев и нафантазировал протоколы. И На мой вопрос (почему в совке все было хорошо с наукой, в школах проводились олимпиады, раздавались красные дипломы, а в итоге конце 80х жрать стало нечего) вы не ответили. Неудобные вопросы пропускаем?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 11 гру, 2024 19:25, всього редагувалось 3 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2521 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2