|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 15 гру, 2024 22:50
Banderlog получается инфа что русские сформировали под Запорожьем большую ударную группировку ипсо? инфофон последних недель очень негативный. не знаю чему верить.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 15 гру, 2024 23:05
Wirująświatła написав:Banderlog получается инфа что русские сформировали под Запорожьем большую ударную группировку ипсо? инфофон последних недель очень негативный. не знаю чему верить.
допустим, що далі, форсування Великого Луга?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2846 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 15 гру, 2024 23:11
flyman написав: Wirująświatła написав:Banderlog получается инфа что русские сформировали под Запорожьем большую ударную группировку ипсо? инфофон последних недель очень негативный. не знаю чему верить.
допустим, що далі, форсування Великого Луга?
Российские войска готовятся к мощным штурмовым действиям в Запорожской области и пробиваются на границу Днепропетровской области.
Об этом рассказал спикер Сил обороны Юга Украины Владислав Волошин.
По его словам, армия РФ уже несколько недель готовится к ведению штурмовых действий.
"Уже в течение двух недель противник очень активизировал именно штурмовые действия малыми группами на Времовском направлении. Ежедневно там происходит 25, а то и 30 штурмовых действий. Противник применяет и танки, и боевые бронированные машины" , – сказал Волошин.
По данным украинской разведки, подобная подготовка сейчас ведется и на Ореховском направлении. Там российская армия будет пытаться вернуть под свой контроль то, что потеряла во время украинского контрнаступления в 2023 году – Работино – и выйти в Орехово, чтобы перерезать логистические пути украинской группировке войск, которая сейчас находится на востоке Запорожской области.
"А также противник начинает подготовку подобных штурмовых групп с привлечением техники для подобных штурмовых действий и на Гуляйпольском направлении. На Ореховском направлении уже идет перебрасывание личного состава на передовые позиции. То есть совсем скоро он начнет там также подобные действия. По данным разведки, противник перебрасывает достаточно значительное количество таких штурмовых групп пехоты – до ста" , – добавил Волошин.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 15 гру, 2024 23:23
холява написав: Shaman написав:як написати десять повідомлення ні про що? звертайтесь - tester7336 вміє за формальною ознакою жувати одне й теж без ніякого змісту 
.... пане Шаман , я так не думаю . ....я вже декілько раз помічав що у людини дуже добре поставлени логічні зв'язки та самокритика , і саме головне -він безпомилково вказує на основні риси поведінки опонента. (респект) До того ще треба доплюсовати , що тестер єдина людина яка заставила чоловіа поміняти і ім'я і аватар
логічний зв'язок є - але використовується за формальною ознакою й загалом дискусія швидко втрачає сенс, декілька повідомлень ні про що загалом. й це я помічав не з одним форумчанином. навіщо? може людина троль й розважається. гарні тролі можуть дуже якісно спілкуватися... а що сталося з mimohod?
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 15 гру, 2024 23:25
Shaman Он испугался и правильно сделал 
-
fox767676
-
-
- Подякував: 409 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 гру, 2024 23:25
Banderlog написав:Піхота) і свіжак і почистили зсу од медиків ремонтників шоферів авіаторів молодших 45 і відносно здорових. Схоже вже явної кризи в піхоті нема. наступними піде таки поліція. Но думаю на весну. З тцк і сп тільки ті шо завалють показники , думаю менше четверті попаде на весну. А так... риби море.
Тобто піхота вся старша за 45, та точно з нездорових?
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2340 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 15 гру, 2024 23:30
UA написав: Banderlog написав:Піхота) і свіжак і почистили зсу од медиків ремонтників шоферів авіаторів молодших 45 і відносно здорових. Схоже вже явної кризи в піхоті нема. наступними піде таки поліція. Но думаю на весну. З тцк і сп тільки ті шо завалють показники , думаю менше четверті попаде на весну. А так... риби море.
Banderlog это запорожское направление. "Почистили" означает "перебросили под Покровск".
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 15 гру, 2024 23:32
Hotab написав:І починати читати не треба було.
если ты не прочитаешь плохую книгу, не сможешь узнавать какие хорошие. Почему я тебе объясняю простые элементарные вещи?
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 15 гру, 2024 23:34
Wirująświatła написав: UA написав: Banderlog написав:Піхота) і свіжак і почистили зсу од медиків ремонтників шоферів авіаторів молодших 45 і відносно здорових. Схоже вже явної кризи в піхоті нема. наступними піде таки поліція. Но думаю на весну. З тцк і сп тільки ті шо завалють показники , думаю менше четверті попаде на весну. А так... риби море.
Banderlog это запорожское направление. "Почистили" означает "перебросили под Покровск".
Я не понимаю, как можно так превратно истолковать совершенно прозрачный текст. Расшифровываю: относительно молодых и относительно здоровых перевели с небоевых должностей в пехоту.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6460 раз.
- Подякували: 21600 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Нед 15 гру, 2024 23:35
Wirująświatła Почему я тебе объясняю простые элементарные вещи?
Ти думаєш , що інші, як і ти, взнали про них вчора. Або ще не встигли Нічого, повторение - мать учения». Там тобі Сибаріт пояснив твої вміння розуміти прочитане.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3