|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Вів 17 гру, 2024 19:56
Готівковий курс долара проігнорував сьогодяшнє зростання долара на МБ. І це не в перший раз. Як думаєте, з яких причин? Немає попиту на нікомунепотрібного (с)?
-
Yuri_61
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 474 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 17 гру, 2024 21:52
Дюрі-бачі написав:flyman ФРС, НБУ, ЄЦБ та інші постійно знецінюють труд народу друкуючи нові гроші і розганяють інфляцію
я ж питав - а чого друкують? щоб оплатити різний соціал на малозабезпечених? тому так, соціальну допомогу під ніж, й друкувати гроші не доведеться  й викладачів на самозабезпечення 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 17 гру, 2024 22:45
Shaman написав:я ж питав - а чого друкують? щоб оплатити різний соціал на малозабезпечених? тому так, соціальну допомогу під ніж, й друкувати гроші не доведеться й викладачів на самозабезпечення
Це Ваша точка зору, а моя полягає в тому, що друкують, щоб через штучну інфляцію забрати гроші у бідних (тих, хто не може без кредиту задовольнити базові потреби) і віддати їх багатим (тих, чий пасивний дохід від інвестицій перевищує витрати на базові потреби). Ну і щоб переграти інші держави в грі "хто швидше пограбує свій народ".
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 17 гру, 2024 22:49
НБУ не перестає дивувати. Скоро НР,а скачка $ немає. Буде мільярд НБУ викидувати за тиждень страждущим, а курс піднімати не буде. А чому так? Бо непередбачуваність - його друге ім"я
-
Yuri_61
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 474 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 17 гру, 2024 22:57
Yuri_61 написав:Скоро НР,а скачка $ немає.
Наступного тижня бюджетникам дадуть премії, тому все ще попереду...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 17 гру, 2024 23:20
Дюрі-бачі написав:Це Ваша точка зору, а моя полягає в тому, що друкують, щоб через штучну інфляцію забрати гроші у бідних (тих, хто не може без кредиту задовольнити базові потреби) і віддати їх багатим (тих, чий пасивний дохід від інвестицій перевищує витрати на базові потреби). Ну і щоб переграти інші держави в грі "хто швидше пограбує свій народ".
Немножко наоборот. У тех, кто накапливает излишки, обесцениваются активы, а тех кто не может, или не считает разумным, жить без кредита, обесцениваются пассивы. Грабят не бедных. Грабят средний класс. Тем, кто может эффективно работать, такая система не даёт перейти в статус рантье. Если этого не делать, начнется упадок, связанный с дефицитом квалифицированных специалистов.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6467 раз.
- Подякували: 21603 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 17 гру, 2024 23:20
Shaman написав: Дюрі-бачі написав:flyman ФРС, НБУ, ЄЦБ та інші постійно знецінюють труд народу друкуючи нові гроші і розганяють інфляцію
я ж питав - а чого друкують? щоб оплатити різний соціал на малозабезпечених? тому так, соціальну допомогу під ніж, й друкувати гроші не доведеться  й викладачів на самозабезпечення 
Або експлуататорів під ніж. І соціалка непотрібна:lol: ЇІ - Чого не на фронті, десантничку?)
-
Навуходоносор
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1022 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 18 гру, 2024 00:29
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:я ж питав - а чого друкують? щоб оплатити різний соціал на малозабезпечених? тому так, соціальну допомогу під ніж, й друкувати гроші не доведеться й викладачів на самозабезпечення
Це Ваша точка зору, а моя полягає в тому, що друкують, щоб через штучну інфляцію забрати гроші у бідних (тих, хто не може без кредиту задовольнити базові потреби) і віддати їх багатим (тих, чий пасивний дохід від інвестицій перевищує витрати на базові потреби). Ну і щоб переграти інші держави в грі "хто швидше пограбує свій народ".
малозабезпечені можуть купляти активи, які не інфлюють, ті ж сатоші, напр.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 18 гру, 2024 01:14
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:я ж питав - а чого друкують? щоб оплатити різний соціал на малозабезпечених? тому так, соціальну допомогу під ніж, й друкувати гроші не доведеться й викладачів на самозабезпечення
Поржав А нашо так складно? простіше одразу друкувати і віддавати багатим.
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 630 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 18 гру, 2024 08:49
дуже свіжа точка зору, частині лівацької аудиторії має зайти 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-