|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 18 гру, 2024 19:53
andrijk777 написав:ЦЕ СЛОВА ІСТИНИ! Саме така є зараз ситуація. І це слова не Орбана, це слова Трампа(Заходу). Take it or leave it - я на 100% впевнений що саме так зараз стоїть питання миру. Сильно боюсь що Зе і Ко виберуть "leave it" і це буде катастрофа для України.
"лів іт", в селах ЗУ кажуть "ступісі", а поляки "вицофуйсь"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:00
Letusrock написав:Надо делать Украину сильнее и оказывать давление на Путина", – отметил Джон Хили.
Які точні формулювання! Не каже, що треба робити, щоб Україна, як мога швидше здобула перемогу і закінчилась ця війна, а каже про потужніше.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:02
Успіх написав:Повертаючись до 211ї бригади і до того відео зі знущанням/побиттям солдата... Але ж в кожного є зброя!!! Навіть, якщо її відібрали/чи якась тимчасова заборона діє на зброю для того, чи іншого солдата, то... - то ЗАВЖДИ є доступ до чужої зброї/зброї побратимів! До чого я веду? В нас, не один брався за зброю, якщо навіть тільки його "булили", а не те щоб побили! Тож питання відкрите - чому він своїм обідчиками/кривдникам, як мінімум, не пустив чергу по колінах?(наступного дня, або при слушній нагоді)
это понтонные войска. сомневаюсь что у них есть на руках оружие. но топор должен быть и желательно научиться его метко кидать. Я тебе давал коротенькую книжку про буллинг? в 2х словах когда булят у агрессора есть уверенность что жертва никуда не пойдёт и обратку не включит.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 18 гру, 2024 20:05, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:04
detroytred написав:Мова була не про документ, а про принцип --- наявності зон впливу. Про принцип. Ще раз - про принцип.
Ви прям Америку відкрили. Зони впливу існують 3000 років, а може й більше. Вся політика Вікторіанської епохи була побудована на зонах впливу. Саме тоді і придумали цю доктрину. Сьогодні світ не побудований на зонах впливу, це по великому рахунку анархізм. Всі ці "зони впливу" це російський наратив і не більше.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:07
Vadim_ написав: Успіх написав:Повертаючись до 211ї бригади і до того відео зі знущанням/побиттям солдата... Але ж в кожного є зброя!!! Навіть, якщо її відібрали/чи якась тимчасова заборона діє на зброю для того, чи іншого солдата, то... - то ЗАВЖДИ є доступ до чужої зброї/зброї побратимів! До чого я веду? В нас, не один брався за зброю, якщо навіть тільки його "булили", а не те щоб побили! Тож питання відкрите - чому він своїм обідчиками/кривдникам, як мінімум, не пустив чергу по колінах?(наступного дня, або при слушній нагоді)
Чьому наслідного а не одразу або на випереднення?
Движок форума уже давно тупит, ві в курсе? подставляет автоматически всякую хрень
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:12
Vadim_ написав:Чьому наслідного а не одразу або на випереднення?
Не завжди є можливість.... - напали двоє-троє... відібрали зброю... побили... може зв'язали... Але ж хіба б Ви пізніше не наказали отих нелюдів? Якщо б фізично були слабші за них... - але доступ до зброї є ЗАВЖДИ! Wirująświatła написав:это понтонные войска. сомневаюсь что у них есть на руках оружие. но топор должен быть и желательно научиться его метко кидать.
Як на мене, то всім в/с видають зброю(не важливо, чи ти в тилу з хотабом аеродром підмітаєш, чи з песікотом в теплік відсвічуєш на передку) - хіба нє? Коротше, для мене отакі всякі знущання/побиття (особливо, якщо вони регулярні) - загадка природи: чому постраждалі не провчать своїх кривдників?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 279 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:14
Відремонтуйте движок ФОРУМа, астанавитесь
Востаннє редагувалось Vadim_ в Сер 18 гру, 2024 20:32, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:15
andrijk777 написав: detroytred написав:Мова була не про документ, а про принцип --- наявності зон впливу. Про принцип. Ще раз - про принцип.
Ви прям Америку відкрили. Зони впливу існують 3000 років, а може й більше. Вся політика Вікторіанської епохи була побудована на зонах впливу. Саме тоді і придумали цю доктрину. Сьогодні світ не побудований на зонах впливу, це по великому рахунку анархізм. Всі ці "зони впливу" це російський наратив і не більше.
Існував і існує принцип. А оте оформлення його на папері або неоформлення ніяким чином не відміняє оного. Рфяне про цей принцип голосять лише тому, що програють. Є менш впливовими. Сильні гравці не голосять, а діють)) Без наративів. Те, що чітких і визначених кордонів зон впливу нема і вони можуть змінюватися і змінюються, дає вам підстави для заперечення їх існування. Заперечуйте. Але пояснень чому абсолютно суверенна Куба не може запросити розташувати на свої території бази рфії або Китаю (навіть без будь-якої ядрьонки зброї чи ракет, літаків. Просто базу по проще))), я від вас так і не дочекався.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:17
Успіх написав:Коротше, для мене отакі всякі знущання/побиття (особливо, якщо вони регулярні) - загалка природи: чому помстраждалі не провчать своїх кривдників?
я думаю их запугивали физической расправой (убийством). Нам же не все говорят, слили 1% информации.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:21
Wirująświatła написав: Успіх написав:Коротше, для мене отакі всякі знущання/побиття (особливо, якщо вони регулярні) - загалка природи: чому помстраждалі не провчать своїх кривдників?
я думаю их запугивали физической расправой (убийством). Нам же не все говорят, слили 1% информации.
Так тим більше!!! Якщо булінг виходить за межі(йде регулярне побиття/знущання/катування + погрожують фіз.розправою) - так тим більше, що у відчаї жертва мала б взяти до рук зброю!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 279 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4