|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:22
Успіх написав:чому постраждалі не провчать своїх кривдників?
Ти ж тут сам на рахунок аватарів пописував. Чи у вас вони інші були?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:22
Wirująświatła написав: Успіх написав:Коротше, для мене отакі всякі знущання/побиття (особливо, якщо вони регулярні) - загалка природи: чому помстраждалі не провчать своїх кривдників?
я думаю их запугивали физической расправой (убийством). Нам же не все говорят, слили 1% информации.
Припиняють знущатися над тим, хто після знущань хоча якось покаже, що здатний дати опір. Якщо жертва цього не демонструє, то отримує чергу порцію. А там і звикає. Звикають обидві сторони: одні знущатися, другі отримувати. Одної демонстрації дати опір може бути недостатньо, бо агресори можуть і скоріше за все спробують зламати жертву. Тоді, якщо той не хоче продовження, залишається тільки йти на екстраординарні кроки. Людей, які не здатні на опір кривдникам, чимала частка. Їм хоч яку зброю дай, вони не будуть опиратися. Над такими і знущаються. Тому в суспільстві поріцаються кривдники, а не жертви, які не чинять опір.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:30
detroytred сразу видно морячок опытный  detroytred написав:Тому в суспільстві поріцаються кривдники, а не жертви, які не чинять опір.
либо эту фразу не понял, либо не согласен с ней. Я уверен про ситуацию в 211 знали десятки людей, такое невозможно скрыть. Но молчали. Я бы с интересом их допросил, с агрессором и жертвой всё понятно.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 18 гру, 2024 20:33, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:32
Vadim_ написав: Vadim_ написав: Успіх написав:Повертаючись до 211ї бригади і до того відео зі знущанням/побиттям солдата... Але ж в кожного є зброя!!! Навіть, якщо її відібрали/чи якась тимчасова заборона діє на зброю для того, чи іншого солдата, то... - то ЗАВЖДИ є доступ до чужої зброї/зброї побратимів! До чого я веду? В нас, не один брався за зброю, якщо навіть тільки його "булили", а не те щоб побили! Тож питання відкрите - чому він своїм обідчиками/кривдникам, як мінімум, не пустив чергу по колінах?(наступного дня, або при слушній нагоді)
Чьому наслідного а не одразу або на випереднення?
Движок форума уже давно тупит, ві в курсе? подставляет автоматически всякую хрень
Та ні , то діє настойка на пральному порошку ....
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:34
Wirująświatła написав:detroytred сразу видно морячок опытный 
А що тут досвіду-то? В очі дивишся і там вже видно буде опір чи ні. Армія побудована на примусі. Хоч і в межах закону!!! Але все той же примус. Принцип той же... І отой курс молодого бійця - це той же самий злам непокірних. Незгодних служити (по закону звісно))) Як мінімум, у варті всі всл зі зброєю... і різними своїми думками.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 18 гру, 2024 20:36, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:36
detroytred написав:Армія побудована на примусі. Хоч і в межах закону!!! Але все той же примус. Принцип той же... І отой курс молодого бійця - це той же самий злам непокірних. Незгодних служити (по закону звісно)))
кстати мне интересно, армия строится на принуждении, получается что и буллинг разрешен? где граница между принуждением и буллингом? еслишо я буллингом никогда в жизни не сталкивался, всё что знаю из книжек.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 18 гру, 2024 20:39, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:37
ЛАД написав: tester7336 написав:....... вот видите - и вы уже потихоньку пишете факторы почему сейчас мобилизация это не то что 200 лет назад. раньше так запросто нельзя было смыться.
Интересно, откуда такой вывод?
на вскидку - произошла глобализация и поездку в другую страну уже не считают чем то заоблачным. изменились технические средства для перемещения. большая гибкость с финансами. тот же социум изменился в котором требуют толерантность к окружающим - уезжают же не к людоедам. если вы не видите всех этих нюансов которые упростили миграцию населения то я не могу вам вложить в голову свое восприятие. тогда просто смотрите сколько лямов украинцев выехало и за какой срок. такое раньше было?
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:38
Wirująświatła написав: detroytred написав:Армія побудована на примусі. Хоч і в межах закону!!! Але все той же примус. Принцип той же... І отой курс молодого бійця - це той же самий злам непокірних. Незгодних служити (по закону звісно)))
кстати мне интересно, армия строится на принуждении, получается что и буллинг разрешен? где граница?
Закон. Статутні відносини. Визначають межі. В законі ні натяку на булінг тощо, а суто про взаємоповагу та інші високі матерії. На "ти" до тебе, солдата, хоч генералісімус зверненеться, то, вважай, що порушив закон цей начальник. Сцуко..)) Це його за отаке порушення треба карати.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 18 гру, 2024 20:41, всього редагувалось 2 разів.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:40
Успіх написав: Wirująświatła написав: Успіх написав:Коротше, для мене отакі всякі знущання/побиття (особливо, якщо вони регулярні) - загалка природи: чому помстраждалі не провчать своїх кривдників?
я думаю их запугивали физической расправой (убийством). Нам же не все говорят, слили 1% информации.
Так тим більше!!! Якщо булінг виходить за межі(йде регулярне побиття/знущання/катування + погрожують фіз.розправою) - так тим більше, що у відчаї жертва мала б взяти до рук зброю!
Нажаль , не всі на це спроможні
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 гру, 2024 20:45
detroytred написав:Закон. Статутні відносини. Визначають межі.
тебя буллят а ты им показываешь устав? как то неубедительно. Агрессор уверен в своей безнаказанности. Это важное условие. Есть конечно дятлы которые на 2 шага вперед не видят, но большинство знает, даже если буллинг всплывёт, ему ничего не будет. Тут надо искать причину в т.ч. ситуации в 211. Кто кого там сверху прикрывал.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 18 гру, 2024 20:46, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2