detroytred написав:Закон. Статутні відносини. Визначають межі.
тебя буллят а ты им показываешь устав? как то неубедительно. Агрессор уверен в своей безнаказанности. Это важное условие. Есть конечно дятлы которые на 2 шага вперед не видят, но большинство знает даже если буллинг всплывёт, ему ничего не будет.
Я відповідав на оте питання, яке ви задали. Інструмент захисту від порушників офіційно один --- доповідь начальнику, відповідним службам, організаціям. Які зобов'язані прийняти заходи.
Ну і Конституція. Як і для всіх громадян. Де про право захищати свої життя, здоров'я, гідність.
Найбільш розповсюджений варіант: агресор впевнений, що жертва не буде давати опір. Що вломити у відповідь, що стрільнути, що доповісти вище (хоч зателефонувати на гарячу лінію всп, мо) -- це лише варіанти опору. Агресор впевнений, що не буде ніякого.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 18 гру, 2024 20:54, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Вы троллите? Или не читаете мои посты? Я об этом всё время пишу, а вы мне "открываете глаза"? А ослаблена она была и в 2021 по сравнению 1991, но за время войны ослабилась ещё больше. И сейчас я сравниваю с началом войны. Или вы будете рассказывать, что разрушения и массовая миграция укрепляют страну?
Я задаю уточнюючі питання тому що не розумію вашої позиції. Те що Україна ослаблена - це прям очевидно і банально. 1.Україна ослаблена, значить потрібно заключати мир любою ціною. 2.Україна ослаблена, але РФ також ослаблена(і ослабляється) тому воюємо до кінця. Це 2 діаметрально різні позиції. Яка з них ваша?
Увы, но для правильного ответа просто нет подходящих прогноз-моделей: так то вот уже третий год как там "все рухнет (в следующем году уж точно)" под действием жесточайших (как новый Фейри) санкций. При этом Трамп четко дал понять, что Штаты сотни лярдов заливать в карманы уже устали...
detroytred написав:Закон. Статутні відносини. Визначають межі.
тебя буллят а ты им показываешь устав? как то неубедительно. Агрессор уверен в своей безнаказанности. Это важное условие. Есть конечно дятлы которые на 2 шага вперед не видят, но большинство знает даже если буллинг всплывёт, ему ничего не будет.
Я відповідав на оте питання, яке ви задали. Інструмент захисту від порушників офіційно один --- доповідь начальнику, відповідним службам, організаціям. Які зобов'язані прийняти заходи.
Ну і Конституція. Як і для всіх громадян. Де про право захищати свої життя, здоров'я, гідність.
Найбільш розповсюджений варіант: агресор впевнений, що жертва не буде давати опір. Що вломити у відповідь, що стрільнути, що доповісти вище (хоч зателефонувати на гарячу лінію всп, мо) -- це лише варіанти опору. Агресор впевнений, що не буде ніякого.
Як на мене хоча б кілька розправ над офіцерами реально б вправило мізки багатьом. При тому що взагалі нескладно то все оформити як "пропав безвісти" чи випадково підірвався на гранаті в туалеті.
ви бачите що творять з Сирією? Ізраїль довбе що вважає за потрібне. Ввів війська на голагські висоти. Турція також облизується. Так що при розкладі Київ за 3 дні щось мені підказує що Орбан би хватав все що міг би на закарпатті.
Китай может присоединиться к мирным переговорам между Украиной и Россией, но не как главный посредник, — советник по нацбезопасности президента США Салливан
Советник главы Белого дома отметил, что идея, которую выразил недавно Трамп о том, что Китай может приобщиться к выработке условий справедливого мира на Украине, «не безумная».
Faceless написав:Як на мене хоча б кілька розправ над офіцерами реально б вправило мізки багатьом. При тому що взагалі нескладно то все оформити як "пропав безвісти" чи випадково підірвався на гранаті в туалеті.
Це малоймовірно.
Ви таких офіцерів за дурнів не вважайте))) Там, де офіцери самі!!! творять отакий безпредєл, вони призначать на посади сержантів зручних для себе міцних відповідно таких же безпредєльщиків хлопців... І тримають в руках весь підрозділ.
Більш ймовірно, як ото бухий рядовий морпех легко застрелив в їдальні комбата майора (атовця, порядного офіцера). Ні за що, ні про що. А му*** офіцерів важко. Там налагоджена міцна безпредельна система. Банда по суті.
detroytred спасибо, вы подтвердили мои догадки, не все так просто с буллингом. Сначала формируется "клуб единомышленников", одни булят, другие прикрывают.
Успіх вотты любишь всяких дураков то кофе с будановым, то новый год с гордоном.