Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1136511366113671136811369 ... 14839>
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 20:46

Успіх написав:
  Vadim_ написав:Чьому наслідного а не одразу або на випереднення?
Не завжди є можливість.... - напали двоє-троє... відібрали зброю... побили... може зв'язали...

Але ж хіба б Ви пізніше не наказали отих нелюдів? Якщо б фізично були слабші за них... - але доступ до зброї є ЗАВЖДИ!
  Wirująświatła написав:это понтонные войска. сомневаюсь что у них есть на руках оружие. но топор должен быть и желательно научиться его метко кидать.
Як на мене, то всім в/с видають зброю(не важливо, чи ти в тилу з хотабом аеродром підмітаєш, чи з песікотом в теплік відсвічуєш на передку) - хіба нє?

Коротше, для мене отакі всякі знущання/побиття (особливо, якщо вони регулярні) - загадка природи: чому постраждалі не провчать своїх кривдників?

Ми не знаем ньюансов
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 20:50

Wirująświatła написав:
  detroytred написав:Закон.
Статутні відносини.
Визначають межі.
тебя буллят а ты им показываешь устав? как то неубедительно. Агрессор уверен в своей безнаказанности. Это важное условие. Есть конечно дятлы которые на 2 шага вперед не видят, но большинство знает даже если буллинг всплывёт, ему ничего не будет.

Я відповідав на оте питання, яке ви задали.
Інструмент захисту від порушників офіційно один --- доповідь начальнику, відповідним службам, організаціям. Які зобов'язані прийняти заходи.

Ну і Конституція. Як і для всіх громадян.
Де про право захищати свої життя, здоров'я, гідність.

Найбільш розповсюджений варіант: агресор впевнений, що жертва не буде давати опір.
Що вломити у відповідь, що стрільнути, що доповісти вище (хоч зателефонувати на гарячу лінію всп, мо) -- це лише варіанти опору.
Агресор впевнений, що не буде ніякого.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 18 гру, 2024 20:54, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 20:52

detroytred написав:
  andrijk777 написав:detroytred Доктрина Монро це 1823 рік. 200 років пройшло. Ви ще Колумба згадайте. :D

Чудово працює.
Ніякий потужний Китай чи ще хто навіть не помишляє полізти в зону впливу.
Совдеп поліз в Кубу ... отримав.

Союз получил центр в Лурдесе, а Куба финансово-экономический профит. Союза не стало, а центр продолжал функционировать.
Востаннє редагувалось tumos в Сер 18 гру, 2024 21:01, всього редагувалось 1 раз.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 20:54

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:Вы троллите?
Или не читаете мои посты?
Я об этом всё время пишу, а вы мне "открываете глаза"?
А ослаблена она была и в 2021 по сравнению 1991, но за время войны ослабилась ещё больше. И сейчас я сравниваю с началом войны.
Или вы будете рассказывать, что разрушения и массовая миграция укрепляют страну?

Я задаю уточнюючі питання тому що не розумію вашої позиції.
Те що Україна ослаблена - це прям очевидно і банально.
1.Україна ослаблена, значить потрібно заключати мир любою ціною.
2.Україна ослаблена, але РФ також ослаблена(і ослабляється) тому воюємо до кінця.
Це 2 діаметрально різні позиції. Яка з них ваша?

Увы, но для правильного ответа просто нет подходящих прогноз-моделей: так то вот уже третий год как там "все рухнет (в следующем году уж точно)" под действием жесточайших (как новый Фейри) санкций.
При этом Трамп четко дал понять, что Штаты сотни лярдов заливать в карманы уже устали...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 21:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:
  Wirująświatła написав:
  detroytred написав:Закон.
Статутні відносини.
Визначають межі.
тебя буллят а ты им показываешь устав? как то неубедительно. Агрессор уверен в своей безнаказанности. Это важное условие. Есть конечно дятлы которые на 2 шага вперед не видят, но большинство знает даже если буллинг всплывёт, ему ничего не будет.

Я відповідав на оте питання, яке ви задали.
Інструмент захисту від порушників офіційно один --- доповідь начальнику, відповідним службам, організаціям. Які зобов'язані прийняти заходи.

Ну і Конституція. Як і для всіх громадян.
Де про право захищати свої життя, здоров'я, гідність.

Найбільш розповсюджений варіант: агресор впевнений, що жертва не буде давати опір.
Що вломити у відповідь, що стрільнути, що доповісти вище (хоч зателефонувати на гарячу лінію всп, мо) -- це лише варіанти опору.
Агресор впевнений, що не буде ніякого.
Як на мене хоча б кілька розправ над офіцерами реально б вправило мізки багатьом. При тому що взагалі нескладно то все оформити як "пропав безвісти" чи випадково підірвався на гранаті в туалеті.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8235 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 21:09

ви бачите що творять з Сирією?
Ізраїль довбе що вважає за потрібне. Ввів війська на голагські висоти.
Турція також облизується.
Так що при розкладі Київ за 3 дні щось мені підказує що Орбан би хватав все що міг би на закарпатті.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 21:10

❗️У Трампа є можливості досягти завершення війни в Україні вже цього року(!),– Келлог.

.
❗️«І Україна, і рф готові до проведення діалогу щодо завершення війни», – майбутній спецпредставник по Україні від Трампа Келлог.

https://www.foxbusiness.com/video/6366190566112
.

Китай может присоединиться к мирным переговорам между Украиной и Россией, но не как главный посредник, — советник по нацбезопасности президента США Салливан

Советник главы Белого дома отметил, что идея, которую выразил недавно Трамп о том, что Китай может приобщиться к выработке условий справедливого мира на Украине, «не безумная».
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 21:18

А раптом так і буде?!

Xenon написав:
❗️У Трампа є можливості досягти завершення війни в Україні вже цього року(!),– Келлог.

.
❗️«І Україна, і рф готові до проведення діалогу щодо завершення війни», – майбутній спецпредставник по Україні від Трампа Келлог.

https://www.foxbusiness.com/video/6366190566112
Гордон НІЯК НЕ ХОЧЕ підкоригувати свій прогноз, а ЧІТКО НАПОЛЯГАЄ, що війна(гаряча фаза війни/перестануть стріляти) завершиться вже ЦЬОГО РОКУ!!!

І талдичить це в кожному інтерв'ю/у кожного в гостях!
Успіх

Подякував: 280 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 21:24

Faceless написав:Як на мене хоча б кілька розправ над офіцерами реально б вправило мізки багатьом. При тому що взагалі нескладно то все оформити як "пропав безвісти" чи випадково підірвався на гранаті в туалеті.

Це малоймовірно.

Ви таких офіцерів за дурнів не вважайте)))
Там, де офіцери самі!!! творять отакий безпредєл, вони призначать на посади сержантів зручних для себе міцних відповідно таких же безпредєльщиків хлопців...
І тримають в руках весь підрозділ.

Більш ймовірно, як ото бухий рядовий морпех легко застрелив в їдальні комбата майора (атовця, порядного офіцера). Ні за що, ні про що.
А му*** офіцерів важко. Там налагоджена міцна безпредельна система. Банда по суті.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 21:35

detroytred спасибо, вы подтвердили мои догадки, не все так просто с буллингом. Сначала формируется "клуб единомышленников", одни булят, другие прикрывают.

Успіх вотты любишь всяких дураков то кофе с будановым, то новый год с гордоном.

Зображення
Зображення
Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 1136511366113671136811369 ... 14839>
Форум:
+ Додати