Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
a77 написав:А депозитные бабки тоже с комиссией с текущего "для виплат" ?
Вообще с "текущего для выплат" бесплатно выдаётся вне зависимости от того какие деньги на него зашли. Но если сильно попросить и аргументировать, что это были депозитные, наверное, можно уговорить, чтобы комис взяли.
dudemix Вітаємо! З 25.01.2025 року були внесені зміни щодо тарифів на зняття коштів з валютних рахунків. Зокрема: -зняття готівки з валютних карток у мережі інших банків та банкоматів за межами України для власників тарифної моделі «Престиж» комісія буде складати 1,5%. Отримання готівки у мережі відділень банку - без комісії; -зняття готівки з валютних карток у мережі інших банків та банкоматів за межами України для власників тарифної моделі «Ексклюзив» комісія буде складати 1,25%. Отримання готівки у мережі відділень банку - без комісії; -зняття готівки з рахунку «Поточний» - комісія 1% від суми, але не менше 1USD/EUR/GBP (у нац. валюті по курсу НБУ), (якщо операція в іншій валюті еквівалент 1USD). З повагою і турботою, фахівець Інна.
moveton Вітаємо! Наразі комісія за зняття коштів з валютних карток є сталою для всіх тарифних моделей. Тобто до 25.01.2025 року комісія наступна: -зняття у мережі банкоматів та відділень АТ "Райффайзен Банк" 1%, мінімум 1 USD/1 EUR; -зняття у мережі інших банків та банкоматів на території України 1%, мінімум 1 USD/1 EUR; -у мережі інших банків та банкоматів за межами України 2%. Ознайомитися із поточними тарифами можна за посиланням: http://surl.li/spkvyk ( детальні тарифи). Щодо комісії за зарахування коштів на поточний рахунок "Для виплат", що надійшли безготівковим шляхом, окрім зарахувань згідно п.1.3.2 (http://surl.li/bsqkir) - наразі вона складає 1,2%. З 25.01.2025 року буде складати 1%. З повагою і турботою, фахівець Інна.
a77 Вітаємо! Зняття коштів з поточного рахунку "Для виплат" залишається незмінним. Комісія за отримання коштів з даного рахунку відсутня. Ознайомитися із тарифами можна за посиланням: http://surl.li/bsqkir З повагою і турботою, фахівець Інна.
RaifHelp написав:Наразі комісія за зняття коштів з валютних карток є сталою для всіх тарифних моделей. Тобто до 25.01.2025 року комісія наступна
Та я и так увидел и написал это всё Единственное, что не просёк: описание элитных пакетов на сайте в совсем отдельном разделе "Преміум", а не "Приватним особам" и на тарифы там, разумеется, отдельный документ, но в том разделе только про гривневые карты. А на тарифы по валютным картам документ почему-то общий и он как раз в разделе "Приватним особам", что делает поиск тарифов на элитную валютную карту и вообще информации о её существовании увлекательным квестом. Но я всегда уважал вебломку, так что так держать!
RaifHelp написав:a77 Вітаємо! Зняття коштів з поточного рахунку "Для виплат" залишається незмінним. Комісія за отримання коштів з даного рахунку відсутня. Ознайомитися із тарифами можна за посиланням: http://surl.li/bsqkir З повагою і турботою, фахівець Інна.
Зарахування валютообміну на поточний "для виплат" буде вважатися безготівковим поповненням з комісією 1%?
moveton написав:А я вижу, что останется платным и станет дешевле
Ну я постійно користуюся Поточним для виплат для онлайн-обміну. В касі отримую нашару. А з картки МС Платінум восени от знімав за 1%, бо Вайс захотів 1.42% ))
moveton написав:А я вижу, что останется платным и станет дешевле
Ну я постійно користуюся Поточним для виплат для онлайн-обміну. В касі отримую нашару.
А нужно пользоваться просто "Поточным". Тогда получится заценить разницу в изменении его комиса на обнал. Ну или, если "Поточным для выплат", то пополнять его нецелевым способом (валютообмен - это тоже целевой).
Amethyst написав:Ну я постійно користуюся Поточним для виплат для онлайн-обміну.
Банді племяшів вдається успішно відбиватися від фін. шмону чи суперпреміум не чіпають? Навіть з нормальним офіційним доходом рука не піднімається сюди щось заводити, після того, як їм дах зірвало.
Я правильно розумію, що віддалено анкета у них не оновлюється і навіть переглянути її не можна?