Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless написав:Беріть весь ЖК. І ОСББ контролюватимете. Буде дохідний мікрорайон з жорстким контролем порядку. Серце Києва майбутнього
Не міжу. В мене його відіжмуть. Запитають де ти був з березня 2022 по ... Я відповім - у відрядженні. І отримаю тумака в свою інтелігентну пику. А потім і мікрорайон відіжмуть.
Faceless написав:Беріть весь ЖК. І ОСББ контролюватимете. Буде дохідний мікрорайон з жорстким контролем порядку. Серце Києва майбутнього
Не міжу. В мене його відіжмуть. Запитають де ти був з березня 2022 по ... Я відповім - у відрядженні. І отримаю тумака в свою інтелігентну пику. А потім і мікрорайон відіжмуть.
Ввімкнув відос, побачив Мосейчучку. Блеванув. Вимкнув. 😎
Я пересилив скабєєву і в страшних родових потугах подивився. Так, я вважаю ніконова і кан великими. Але кожна відповідь- глибока вимушена брехня. Прийти до волчари бізнесмена і задавати такі наівні питання. Можна тільки заздрить ніконову у вмінні вигадати переконливі історії для широких мас.
Ввімкнув відос, побачив Мосейчучку. Блеванув. Вимкнув. 😎
Я пересилив скабєєву і в страшних родових потугах подивився. Так, я вважаю ніконова і кан великими. Але кожна відповідь- глибока вимушена брехня. Прийти до волчари бізнесмена і задавати такі наівні питання. Можна тільки заздрить ніконову у вмінні вигадати переконливі історії для широких мас.
А можно по полочкам - где и как соврал и какая там правда? Начнём с цены сотки - 300000 - в центре.
барабашов написав:А можно по полочкам - где и как соврал и какая там правда? Начнём с цены сотки - 300000 - в центре.
ти не того питаєш, звідки йому це знати?) людина вважала, що «у кана немає жодної нормальної локації» - про що там далі розмовляти взагалі?
зи: там до речі дуже цікавий інсайд про початок реалізації проєкта на Маккейна в кінці, це, на мій погляд, найцікавіше зі всього півторагодинного інтервʼю
ФТ територія прекрасна. Квартири немає слів - на рівні самих дешевих говнобудів флая.
Людям подобається. Дешевше по 1500 за квадрат як тут писали не бачив. Все значно дорожче.
Юніт. Квартири і будинки прекрасні. Місце просто жах. Без авто ввечері страшно йти до дому. Безлюдна пустеля. Кажуть кан на Либідській буде творить. Хто знає?
Квартири немає слів - на рівні самих дешевих говнобудів флая.
Ну я дивився лише одну, і вона прогнозовано була «недуже», бо залишки і поверх… Але стіни з бетонного каменю від ковальської (навіть міжкімнатні) мене вразили. Ніде більше не бачив.