Повідомляється, що на відео яке знімає український дрон Mavic 3T, українські десантники взяли у полон 14 російських солдатів. Курська область. https://t.me/WarArchive_ua/24100
Харківська область: Українські військові ліквідували цілу роту противника — знищено 70 російських солдатів, лише декільком вдалося вижити. Поранених добивають дрони, про що повідомляє деморалізований російський солдат. Наслідки штурму красномовні: навколо лежать тіла окупантів і стоїть спалена російська техніка. https://t.me/WarArchive_ua/24099
🔴Інцидент на блокпості в Київській області — розтрощене лобове скло та наїзд на співробітника ТЦК
За інформацією місцевих ЗМІ, на одному з блокпостів Київщини сталася сутичка між водієм та працівниками ТЦК і поліцією.
Попередньо водію заблокували виїзд, вимагаючи документи. Він відмовився показати права, після чого один із чоловіків у військовій формі кулаком розбив лобове скло авто.
Поліція стверджує, що водій наїхав на працівника ТЦК, який у відповідь ударив автомобіль. Після цього порушник утік із місця події.
Розпочато службове розслідування.
Меня еще в довоенное время поражала то что пользуясь несостыковками законадатльства и наглостью, можно было игнорить требования полицейского. А сейчас так себя вести в стране где война это вообще нонсенс. Это обнуляет смысл силовых функций государства.
Повідомляється, що на відео яке знімає український дрон Mavic 3T, українські десантники взяли у полон 14 російських солдатів. Курська область. https://t.me/WarArchive_ua/24100
Харківська область: Українські військові ліквідували цілу роту противника — знищено 70 російських солдатів, лише декільком вдалося вижити. Поранених добивають дрони, про що повідомляє деморалізований російський солдат. Наслідки штурму красномовні: навколо лежать тіла окупантів і стоїть спалена російська техніка. https://t.me/WarArchive_ua/24099
Господар Вельзевула написав:Общее резюме- куда эти все ухилянты пхаются ? Есть же закон,который обязывает носить и показывать доки.Ну есть же.
у тцк как не было прав так и нет. если кто то отказывается показывать доки - с ним должна работать полиция.
До речі в епізоді із вибиванням лобового скла був саме цілком адекватний та свідомий Громадянин України, який знає свої права. На відео він говорить правильну (і взагалі єдину) фразу, якою потрібно спілкуватись із невідомими які намагаються перевищити свої повноваження - "Якщо ви мене не затримуєте, то я поїхав".
На кадрах видно, як чоловік сідає в машину і попереджає, що оскільки він "не затриманий", то їде геть. На що йому у грубій формі наказують зупинити транспортний засіб. Коли водій продовжив помаленьку рух, військовий ТЦК щосили вдарив кулаком по авто, намагаючись його зупинити.
ЛАД написав: И много он "європейських бабок" наколядовал, что побежал у Путина 3 млрд. выпрашивать??
Много, приблизно стільки скільки Ющенко(але це всі гроші, не тільки європейські). А чому тільки європейські? МВФ, Світовий банк і т.д. вони усі уважно слідкували за "рухом Януковича в Європу". Але Ющенко збільшив золото-валютні резерви, а Яник ще й золото-валютні резерви про*рав.
Господар Вельзевула написав:Общее резюме- куда эти все ухилянты пхаются ? Есть же закон,который обязывает носить и показывать доки.Ну есть же.
у тцк как не было прав так и нет. если кто то отказывается показывать доки - с ним должна работать полиция.
До речі в епізоді із вибиванням лобового скла був саме цілком адекватний та свідомий Громадянин України, який знає свої права. На відео він говорить правильну (і взагалі єдину) фразу, якою потрібно спілкуватись із невідомими які намагаються перевищити свої повноваження - "Якщо ви мене не затримуєте, то я поїхав".
На кадрах видно, як чоловік сідає в машину і попереджає, що оскільки він "не затриманий", то їде геть. На що йому у грубій формі наказують зупинити транспортний засіб. Коли водій продовжив помаленьку рух, військовий ТЦК щосили вдарив кулаком по авто, намагаючись його зупинити.
что интересно: будут ли последствия? - видео есть, действия ГРУППЫ лиц (т.е. с отягчающими) вполне однозначно трактуются... Или снова через пару дней видео выйдет "претензий не имею: я сам просил по лобовухе стучать - там страшный комар сидел"? 🤔
В смысле у ТЦК нет прав?Это серьезно? Я промолчал, когда люди откровенно не знают к примеру, указ 402 с редакцией от 2024 года-хер с ним. Читать-это нудно. Но что,серьезно, працивник ТЦК не имеет прав проверить ВОД?После редакции оного закона о мобилизации? Вопрос не стоит в том, какие ТЦК люди и люди ли они вообще, и что они творят. Вопрос о букве закона.
Господар Вельзевула написав:В смысле у ТЦК нет прав?Это серьезно? Я промолчал, когда люди откровенно не знают к примеру, указ 402 с редакцией от 2024 года-хер с ним. Читать-это нудно. Но что,серьезно, працивник ТЦК не имеет прав проверить ВОД?После редакции оного закона о мобилизации? Вопрос не стоит в том, какие ТЦК люди и люди ли они вообще, и что они творят. Вопрос о букве закона.
Постанова 602.54 — там все есть. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/560-2024-%D0%BF Перевірять - конечно же могут - если им эти документы кто-то зачем-то даст. А вот затримувати - как выше писали - полномочий у них нет.
Востаннє редагувалось _hunter в Суб 28 гру, 2024 23:53, всього редагувалось 1 раз.
Господар Вельзевула написав:Но что,серьезно, працивник ТЦК не имеет прав проверить ВОД?После редакции оного закона о мобилизации?
ну от взяли и не дали тцкашнику ВОД. сесть в машину и все и там сидеть. что может этот тцкашник сделать если рядом нет полиции? я думал тцк вообще с улиц пропадет. будут рассылать повестки и отправлять в полицию на розыск. а полиция уже будет отлавливать и возить в тцк. но как оказалось тцк вот так запросто не отдадут такой кусок пирога добровольно полиции. потому и происходит этот цирк. когда полномочий нет а денег хочется.
tester7336 написав:я думал тцк вообще с улиц пропадет. будут рассылать повестки и отправлять в полицию на розыск. а полиция уже будет отлавливать и возить в тцк. но как оказалось тцк вот так запросто не отдадут такой кусок пирога добровольно полиции. потому и происходит этот цирк. когда полномочий нет а денег хочется.
А вот тут соглашусь. Придавить административно или уголовно-да раз плюнуть. Хоть кому пришла малява и потом лишение прав? Да можно так придавить что сами побегут еще и драться будут за право первому на ВЛК. но нет.Почему?