Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1158511586115871158811589 ... 14484>
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 21:32

Water написав:Для чого ви все це написали? До чого тут пенсія до середньої ЗП?

До стовпа написав :lol: а діти батьків на пенсії підтримувати мають? Чи пох на них? хай виживають на 75 доларів в місяць?
Спускайтесь потроху на землю. 200 доларів різниці в середній зарплаті коли в нас 500 це багато. основні витрати зараз це харчі і комунальні.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 21:41

adeges написав:

"Всегда и во все времена существовали такие люди, абсолютно довольные своим положением в обществе и потому абсолютно довольные положением общества. Превосходно подвешенный язык и бойкое перо, великолепные зубы и безукоризненно здоровые внутренности, и отлично функционирующий половой аппарат."!

Розумієш , друже , я ніколи не попадав в сітуації .
Хіба що за деяки порушення ПДД .Навіщо з ними лаятись ?
Сплатив штраф й нерви не страчувати .
А як попав на митниці то по судах нашастався , вернули все і судовий сбір ,але майже білше року -двух гуляли десь гроші без оберту .
На рахунок зубів й "функционирующий половой аппарат"- невелике перебільшення .
І залізяки у голову позакручували(штіфти у щелепи) , й тестерон падає .(треба відслідковувати ).
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 21:50

tester7336 написав:
  холява написав:І те місце де ти мешкаєш ти рахуєш клоакою .
ну пройдитесь с своей проблемой в кабинеты чиновников, зайдите в полицию, потом к прокурорам и вишенка на торте в самый честный суд.
вот тогда и поговорим клоака тут или не клоака.
А можна кілька запитань
1 Які питання Ви вирішували в кабінетах яких чиновників?
2 Скільки разів спілкувались з прокурором
3 Коли і за що вас судив суд?

Поясню чому ці питання виникли
Мені майже 60 , в цьому житті ніби чогось добився( в крайньому випадку точно більше ніж середньостатистичний українець)
Так от
В суді я був ДВА РАЗИ , обидва рази рішенням судді я був не задоволений і закінчились це для мене двома штрафами на 850 грн....
Чиновників в кабінетах я відвідував частіше і вони попили трошки моєї крові і часу....
Але це ж не змогло зломати мій бізнес

Не хочете про мене
давайте про Долярчика. Людина точно не з тих кого можна назвати інтелектуалом, також їй все погано і всі заважають , але з своїми 9 класами заробила на базарі торгуючи велодеталями -якихось ДВІ квартири.... за десять років...

Не хочете про долярчика, давайте про вічно невдоволеного психолога, якого не прийняли на посаду в школу.. і після цього він працював всюди де тільки можна і по його словам заробляє сотню тисяч гривень в місяць....

То в чому проблема?
в тому що є невдахи - так тих хто програв завжди в 100 разів більше від тих хто виграв... В Усіх суспільних устроях і в різних країнах без привязки це рабовласницька країна чи Швеція....
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 21:51

Banderlog написав:До стовпа написав :lol: а діти батьків на пенсії підтримувати мають? Чи пох на них? хай виживають на 75 доларів в місяць?
Спускайтесь потроху на землю. 200 доларів різниці в середній зарплаті коли в нас 500 це багато. основні витрати зараз це харчі і комунальні.

Я там вище написав де пенсіонерам краще жить, переїджайте, в чому питання?
А питання чому пенсія 75 баксів це питання не цікаве.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 21:54

Wirująświatła написав:
  холява написав:З твого допису стало зрозуміло, що ти себе до мешканців України не відносиш .
І те місце де ти мешкаєш ти рахуєш клоакою .
а как хвалили, а как восторгались. кушайте теперь.

Ветік , я його і зараз читаю .
В нього дійсно є щось таке , що НЕ ВІДТАЛКУЄ .

...... у всіх є свої почуття і не всі з ними можуть впоратись .
Деякі спокійно йдуть до ЗСУ(той же СІБАРІТ) , а деякі перелякани .( ну не будемо рахувати хто на форумі більше за все волає ).
В мене це викликає почуття , і я їх висловлюю .
Я не знаю чому ,на форумі більшість не бажає захищати Україну , пишуть муйню під видом , я не такий , в мене є відмінність від інших ,я агуений програмист ,в мене нога поламана у дитинстві і т.д .
Ось тому я так і пишу ....Мене кортить читати деяких .
НЕ ПИШАЮСЬ .
холява
2
Форумчанин року

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 21:57

холява спасибо.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 21:58

холява написав: І залізяки у голову позакручували(штіфти у щелепи) , й тестерон падає .(треба відслідковувати ).

Вам здається чуть за 60. Невже в такому віці тестостерон це критично? Я думав проблеми починаються в 70.
Відслідковуєте і шо? Міняєте режим, харчування чи коректуєте медикаментозно? В старшому віці високий рівень тестостерону це безпечно?
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 22:12

Banderlog написав:
  холява написав: І залізяки у голову позакручували(штіфти у щелепи) , й тестерон падає .(треба відслідковувати ).

Вам здається чуть за 60. Невже в такому віці тестостерон це критично? Я думав проблеми починаються в 70.
Відслідковуєте і шо? Міняєте режим, харчування чи коректуєте медикаментозно? В старшому віці високий рівень тестостерону це безпечно?

мені у 2025 виповнюється 64 (зовсім скоро).
На рахунок тестостерону , :) :) він у всіх падає , його треба підтримувати будь чим .
Головне не алкоголем , пивом .
Бігай , пригай , обов'язково роби свою жінку привабливой , і самє головне підхвалювай себе .
:) :)
холява
2
Форумчанин року

Профіль

5
22
1

холява написав:В мене це викликає почуття , і я їх висловлюю .
Я не знаю чому ,на форумі більшість не бажає захищати Україну , пишуть муйню під видом , я не такий , в мене є відмінність від інших ,я агуений програмист ,в мене нога поламана у дитинстві і т.д .
Ось тому я так і пишу ....Мене кортить читати деяких .
НЕ ПИШАЮСЬ .

З якого місяця цього року більшість почала відверто, нагло та цинічно ухилятися?
Що стало тригером?
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2341 раз.

Профіль

1
1
1

Water написав:
  Banderlog написав:До стовпа написав :lol: а діти батьків на пенсії підтримувати мають? Чи пох на них? хай виживають на 75 доларів в місяць?

Я там вище написав де пенсіонерам краще жить, переїджайте, в чому питання?
А питання чому пенсія 75 баксів це питання не цікаве.
кому питання не цікаве?) Вам чи населенню? В тому числі і молодому які бачать до чого доробились їх дід з бабою?
Не хочеться самому переїхати перед тим як мені шось совєтувати? )))
мені до пенсії ще далеко і на неї я не розраховую.
Років 28 тому отримав я першу стипендію, дали 6 грн замість здається 24.
Пішов я тоді в дорогий бар і випив 2 пива по бєшеній ціні) більше грошей в мене не було.)
це був останній день коли в мене не було грошей.)
Banderlog

Профіль

1
1
  #<1 ... 1158511586115871158811589 ... 14484>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему