Hotab написав:Wirująświatła а ти сам як думаєш? Відео не буду дивитись. Нема часу
на пенсии посмотришь. я тебе подборочку сделаю. я думаю ротные сидят в 15-30 км от фронта получают боевые 100тыс и единственное чего лишены - женской нежности.
Бетон написав:Статистику? Кто её ведёт?
единичных случаев недостаточно для обобщения.
Обобщения. Не манипулируй. Мне сесть и специально тебе всех выписать? Все всё знают. Или ты не слышал "СБУ постукають в двері кожному?"
Зеленский отключил три популярных украинских телеканала Это я поверхностно загуглил.
Аа, гуглить по мнению Хотаба тоже нельзя. Нужно пользоваться только книжными источниками
чому тут таке негативне ставлення до штабних? Крисами їх вважають...
Недалекість. В Києві тисячі людей задіяні в групи перехоплення шахедів, штатні обслуги комплексів ППО, люди які приїздять забаритись їжою, , відпочити , посекатись з лісів Чорнобиля та іншої Житомирщини. Вони всі в формі, часто на робочих (волонтерських) авто і постійно бісять Бетона , чому вони не в окопах Покровська Але коли по його хаті вчергове не прилітає, він задоволено причмокує «спасіба пасани!». Хз що в тій голові робиться,
а чому ви не згадали в цьому переліку дотримання прав і свобод громадян?
Бо це обмеження передбачене ще довоєнним ЗУ «про мобілізацію» та іншими ЗУ. Ви чому не обрали країну, яка в разі війни нічого не обмежує?? Я знаю чому, бо таких нема, і ви думали що війни ніколи не буде. Марафон не монополізував ЗМІ. Його наявність ніяк не зачиняє інші джерела. У одного Віталія їх аж 300
настільки обмежене що дозволяє бусіки? ну ну. вам нагадати як експресо викинули з марафону коли вони спробували перестати підлизувати владі?
отключать 3 канала - зло, но его масштаб извините смешной, это как пукнуть за столом. Дамы конечно упадут в обморок. Но глобального зла не случится. Как раз статистика позволяет отделить системную дурь от разовой.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 13 січ, 2025 15:07, всього редагувалось 4 разів.
Wirująświatła написав:я думаю ротные сидят в 15-30 км от фронта получают боевые 100тыс и единственное чего лишены - женской нежности.
Ото знаєш, як дівчатам дарують «моя первая поваренная книга», так тобі майбутньому захиснику перша схема ротного опорніка в обороні. А реальності все ще гірше.