Как пишет Associated Press, пока неясно, какой объем помощи будет первоначально затронут указом, поскольку средства на финансирование многих программ уже выделены Конгрессом и должны быть потрачены.
Не все так однозначно (с) Пишуть, що Ізраїль та Україну це не зачепить. Почекаємо. Цікаво, як Трамп відреагує на вчорашній ультиматум від пу? "Путін наголосив, що будь-яке врегулювання конфлікту має базуватися на виконанні вимог, висунутих Росією наприкінці 2021 – на початку 2022 року." https://ukranews.com/ua/news/1059768-pu ... e_vignette «Я думаю, у Росії будуть великі проблеми. Більшість людей думали, що ця війна закінчиться через тиждень. Я думаю, що йому було б дуже добре закінчити цю війну», - сказав Трамп, виступаючи перед журналістами в Овальному кабінеті Білого дому після інавгурації 20 січня. https://www.ostro.org/news/tramp-popere ... ni-i508460 Цікаво, що саме Трамп зробить?
Banderlog написав:хресний хід на буковині на аннину гору, до жіночого монастиря
хочу спитати вас як хритиянина, читали ви Біблію від першої до останної сторінки?(там більше тисячі сторінок), тобто знаєти ви з яких книг складається Старий Завіт(Ветхий Завет) -У Старому Завіті 50 книг, які писалися протягом більш ніж тисячі років і, звичайно, не могли бути створені одним автором і з яких книг скаладється Новий Завіт? Новий Заповіт складається з 27 книг, написаних давньогрецькою мовою (за винятком Євангелія від Матвія, написаного спочатку арамейською) протягом першого століття після Різдва Христового. У них розказано про життя і вчення Ісуса Христа, а також про долю його найближчих учнів. Автори Нового Заповіту, згідно з Переданням Церкви, - учні Ісуса Христа, апостоли. Хто автор Біблії?
ось коли ви прочтете Біблію від корки до корки (як я прочитав у 1994)-тоді поспілкуємось
а повзати на колінах-це не віра в Бога, це тупість притаманна деяким нерозумним істотам.
За рахунок чого перемагали у варварів, аборигенів тощо? Сміливості, духу, героїчності, справедливості і т.д. в умовно індейців було, як мінімум, не менше. І кількість була більшою.
Лише за рахунок технологічності. В техниці та організації.
Саме про це і казав у разних формулюваннях Трамп. Інакше Омерика програє ...
Мільярдер Ілон Маск відреагував на звинувачення у тому, що нібито він зробив нацистське вітання під час виступу на церемонії інавгурації президента США Дональда Трампа.
Під час промови Маск, який приєднається до команди Трампа, дякував виборцям, приклав руку до серця, а потім підняв її вгору. У мережі з’явилась величезна кількість коментарів, нібито Маск виконав нацистське вітання.
Маск вирішив не стояти осторонь та прокоментувати ситуацію у своїй соцмережі Х. Мільярдер написав, що йому набридли атаки у стилі "кожен є Гітлером".
detroytred написав:За рахунок чого перемагали у варварів, аборигенів тощо? Сміливості, духу, героїчності, справедливості і т.д. в умовно індейців було, як мінімум, не менше. І кількість була більшою.
Лише за рахунок технологічності. В техниці та організації.
Саме про це і казав у разних формулюваннях Трамп. Інакше Омерика програє ...
Це відноситься і до нашої війни.
Да будет свет-сказал електрик и...перерезал провода
Сибарит написав:Заповедь "не прелюбодействуй" в первоначальном варианте означала запрет инцеста
мне казалось отношения вне брака во все времена (кроме 20-21 века ) осуждалась в т.ч. христианством. С ваших слов получается в заповедях такого запрета нет. Или он негласный?
Не буду вдаваться в теологические споры, но такой трактовки, как у Сибарита нигде не встречал. И здесь - https://en.wikipedia.org/wiki/Thou_shalt_not_commit_adultery - ссылки на Библию (Ветхий Завет), где говорится именно о связи с замужней женщиной. Может быть, в ещё более древних источниках? Или домыслы современных историков? А в словах Иисуса: "Заповідь нову даю вам, щоб любили один одного, як Я полюбив вас (Іоана 13:34), речь, конечно, не о половой любви. Ну и до кучи. Трактовка prodigy истории раннего христианства чересчур вольная. В 4 веке был принят канон Нового Завета, а не "появился новый завет". И соблюдение субботы и обрезание не главные отличия христианства от иудаизма. Иначе можно сказать, что мусульманство тоже большая "иудейская секта". Главное для христианства - признание Христа богом и его воскресения из мёртвых.
prodigy написав: Да будет свет-сказал електрик и...перерезал провода
Во! В точічку!
Бо як це буде практично робитися і які наслідки рішень це ще велике питання. Бо для виконання заяв Трампа йому треба мати інструментом не демократичну державу США, а хоча б (хоча б!!!) а-ля напівдиктаторський Китай.
Але батьки-засновники США заклали фундамент....який ніякому Трампу не дасть зробити цього.