|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:45
Hotab написав:fox767676 Та я читаю военных с ветки - ну реально святые люди,
Не буду розпереконувати, але… не всі йогурти однаково корисні)) Є такий психологічний ефект (може Віталя більш професійно його пояснить) , коли ми , чоловіки, схильні вважати, що красива дівчина неодмінно і розумна і чесна. Ми її наділяємо авансом цими якостями за її зовнішність)) . Так і тут можливо)) А насправді в ЗСУ потрапили всі: від академіків до дна спільноти. Весь зріз.
Ти - чоловік? Як і детройт? Офіцери, які в війну вважають, що не повинні воювати, а за тебе повинні вмирати інші, розраховуєш виїхати на шиї людей, які принесуть набагато менше користі на війні через свої проблеми зі здоровям і відсутність досвіду, зокрема поводження зі зброєю?
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1678 раз.
- Подякували: 2371 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:46
Успіх написав:Але народ і надалі потребує "таблеток від раку"!
нет никакого народа есть 30+ млн людей "кто в лес кто по дрова" с абсолютно разными ценностями и понятиями о жизни (детей в расчет не берем). Даже у нас на ветке нет 2х одинаковых мнений. Каждый суслик агроном.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 21 січ, 2025 22:49, всього редагувалось 3 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:46
detroytred написав: budivelnik написав:Ти не вивчив - ти прочитав Вивчив - це перевірив свої знання або шляхом практичних занять , або шляхом здачі екзаменів.. Ні до першого ні до другого - твоє прочитав відношення не має. ПС за своє життя, я прочитав більше 1 000 000 сторінк... і це жодним чином не зробило мене фахівцем у всіх галузях які були описані на цих сторінках. А от збудоване мною - робить мене фахівцем в будівництві Рахунок в бізнесі- відображає мої економічні знання
Золота медаль у школі та червоний диплом вишу, а також ..., дає мені підстави вважати, що вивчення мною хоч біології хоч будь-яких інших напрямків, в мене виходить мінімум на "4" добре. Економіка навряд є виключенням. Натівські курси саме з економіки, які проводили досвідчені викладачі з економіки, я опанував легко та відмінно. Тобто апріорі нулем я не можу бути в економіці. Тим паче в дискусіях з чуваком, який опанував дрібний бізнес. Що не є якимось чимсь заоблачним... Це опановує значна частина суспільства.... Ти ж сам співав, що для твоїх досягнень головне --- пахати й пахати... 30 років... економлячи. Нічого занадто складного... Ти співав це сам. Тепер хоч проспівати, що треба бути якимось унікальним, щоб досягти такого досвіду, рівня знань? Але знов таки: до управління ринком країни це має таке ж відношення, як керування командиром підрозділу до керування ГК Збройними Силами.
]між тим що ти робив в школі і сьогоднішнім воєнпенсом пройшло так років з 30.... Чи вистарчає не школяру розуміння що його вміння правильно сприймати НОВУ інформацію залишилось на попередньому рівні? Так для прикладу Дитина народжується не знаючи жодної мови і не маючи перекладача... Десь за 2 роки вони вивчає мову не маючи ніякого багажу... От тільки всього 5% населення в наступних 20 років життя вивчає ще хоча б одну мову.... А прикладів коли людина після 30-40 вивчила нову мову - взагалі одиничні ПС в СРСР вступати на денне відділення вишу можна було тільки до 35 років. Сам догадаєшся чому?
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 21 січ, 2025 22:50, всього редагувалось 2 разів.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:48
budivelnik написав: detroytred написав:На перших - це заходи по стимулюванню розвитку.
Ще раз А. Сміт - не заважайте і ринок себе відрегулює Кейнс - можна з допомогою нічим не забезпечених грошей вкладених в ринок -відтягнути кризу (прискорити розвиток)
Ще раз: прикладів підвищення швидкості розвитку країн за дій регуляторів ринку в світі достатньо. Теорій і практик. Про лише еволюційний шлях чув лише від тебе. Хоча раніше ти співав про кожен підійде до дзеркала; кожен на 5-10% зробить більше.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:48
flyman написав: таке, а на колінах повзти це ВІРА, а решта то хня,
Тут розмова про віру була в контексті впливу на війну. Нікому своє не навязую і думаю що держава має бути відокремлена од релігії. Веде вона себе як слон в посудній лавці. Якщо є держ зрадники серед духовенства їх треба судити на загальних підставах. Бронь для них теж дурь як і інститут капеланів. Не можуть стріляти хай йдуть виносять ранених чи вбитих. Хай копають окопи. З протестантами чи якимись крішнаїтами аналогічно.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:55
холява написав:Но ни слова о том что бросил своих побратимов
Ще з початку уйопувань за доглядом - в нас НІХТО таких не критикував! А потім пішли ще уйопування в сзч - так теж, всі, як один казали про таких: "і правильно зробив!" Як так?© Чому? (мали б, наче, всі бути злі на таких. А воно он як, Міхалич©) п.с. А ти чого не залишився? Не вірю, що не було можливості! 
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 21 січ, 2025 23:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 286 раз.
- Подякували: 1010 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:57
detroytred написав: budivelnik написав: detroytred написав:На перших - це заходи по стимулюванню розвитку.
Ще раз А. Сміт - не заважайте і ринок себе відрегулює Кейнс - можна з допомогою нічим не забезпечених грошей вкладених в ринок -відтягнути кризу (прискорити розвиток)
Ще раз: прикладів підвищення швидкості розвитку країн за дій регуляторів ринку в світі достатньо. Теорій і практик. Про лише еволюційний шлях чув лише від тебе. Хоча раніше ти співав про кожен підійде до дзеркала; кожен на 5-10% зробить більше.
1 Я не казав - ЛИШЕ 2 Є причини - є наслідки Причина нашого повільного розвитку( з твоєї точки зору повільного) - є ВІДСУТНІСТь необхідної кількості людей з бізнесовим мишленням 3 Мала кількість людей з необхідним алгоритмом мишлення - повязана з останніми 100 роками відмінностей в розвитку України і оточуючих нас країн 4 Так приліт марсіан з вмінням генетичного маніпулювання- може пришвидшити вирощення необхідного геному... - але це фантазія. 5 Так якщо складуться умови що в нас одночасно а - зявиться Мессія(правильні можновладці) б - населення проснувшись зранку вирішить стати спочатку капіталістами і тільки через 20 років споживачами в - в світ буде надлишок ресурсів/технологій і нестача послуг/товарів які з нашою допомого можна буде виготовити От тоді все буде правильно... А до того , все буде як розповідаю я Ті хто подивившись в зеркало вирішать жити краще ніж оточуючі - створять основу реформаторів діти основи реформаторів - наживуть капітал і почнуть в своєму середовищі вирощувати лідерів і партії які будуть захищати їх стиль життя... Як бачиш - як мінімум 2-3 покоління або 50-80 років щоб догнати СЬОГОДНІШНІЙ рівень ШВЕЦІЇ ( до Польщі років 30)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:58
budivelnik написав:Людей можна виховати або нагайкою або прикладом
Когда такое пишете на военной ветке, нужно обозначать ударение 
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6476 раз.
- Подякували: 21641 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 21 січ, 2025 22:59
budivelnik написав: detroytred написав:дає мені підстави вважати, що вивчення мною хоч біології хоч будь-яких інших напрямків, в мене виходить мінімум на "4" добре. Економіка навряд є виключенням.
між тим що ти робив в школі і сьогоднішнім воєнпенсом пройшло так років з 30.... Чи вистарчає не школяру розуміння що його вміння правильно сприймати НОВУ інформацію залишилось на попередньому рівні? Так для прикладу Дитина народжується не знаючи жодної мови і не маючи перекладача... Десь за 2 роки вони вивчає мову не маючи ніякого багажу... От тільки всього 5% населення в наступних 20 років життя вивчає ще хоча б одну мову.... А прикладів коли людина після 30-40 вивчила нову мову - взагалі одиничні ПС в СРСР вступати на денне відділення вишу можна було тільки до 35 років. Сам догадаєшся чому?
Тобто ти намагаєшся побудувати єралашик на підставі, що я отупів або відстав від життя. Смішно. Я витратив час, вивчав оті основи економіки (як основи фізики), вивчав як і чому реалізуватись реформи в країнах, вивчав думки Мицика, Сана, Аляка, ПаундСтерлінга та ін. форумчанин, які і зараз діляться своїми думками на економічному форумі, цікавлюсь, що нового є сучасного, а ти зі стелі --- да ти типу відстав від економічної думки, а я за прилавком і 30 років важкої праці в нижній ланці бізнесу в тренді трендів. Смішно... Чого ти тільки не вигадаєш. Сорян,але я буду прислухатися до фахівців.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 січ, 2025 23:00
Успіх написав:ДУХУ/СМІЛИВОСТІ і РИЗИКНУВ проголосувати за "новий спосіб лікування від раку"! Що не так? Люди втомились від "стандартних" результатів їхнього голосування)) Народ спробував НОВЕ!
У Вас магічна свідомість. Невже Ви й сам поперлись би керувати державою? Чого ж в армії не рвались до руля? Як гадаєте батарею б потянули? А дивізіон? І це ж друже ще не держава. Дивізіон входить в бригаду, бригада в корпус це і до сирського ще далеко, а ви прям в головнокомандувачі? А ще армія це не єдина сфера його відповідальності. Тримається ця конструкція тільки за рахунок іноземних радників і втрати субєктності.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1