Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1204512046120471204812049 ... 14609>
Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 22:46

Успіх написав:Але народ і надалі потребує "таблеток від раку"!
нет никакого народа есть 30+ млн людей "кто в лес кто по дрова" с абсолютно разными ценностями и понятиями о жизни (детей в расчет не берем). Даже у нас на ветке нет 2х одинаковых мнений. Каждый суслик агроном.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 21 січ, 2025 22:49, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 22:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:
  budivelnik написав:Ти не вивчив - ти прочитав
Вивчив - це перевірив свої знання або шляхом практичних занять , або шляхом здачі екзаменів..
Ні до першого ні до другого - твоє прочитав відношення не має.

ПС
за своє життя, я прочитав більше 1 000 000 сторінк... і це жодним чином не зробило мене фахівцем у всіх галузях які були описані на цих сторінках.
А от збудоване мною - робить мене фахівцем в будівництві
Рахунок в бізнесі- відображає мої економічні знання

Золота медаль у школі та червоний диплом вишу, а також ..., дає мені підстави вважати, що вивчення мною хоч біології хоч будь-яких інших напрямків, в мене виходить мінімум на "4" добре.
Економіка навряд є виключенням.
Натівські курси саме з економіки, які проводили досвідчені викладачі з економіки, я опанував легко та відмінно.
Тобто апріорі нулем я не можу бути в економіці.
Тим паче в дискусіях з чуваком, який опанував дрібний бізнес.
Що не є якимось чимсь заоблачним...
Це опановує значна частина суспільства....
Ти ж сам співав, що для твоїх досягнень головне --- пахати й пахати... 30 років... економлячи.
Нічого занадто складного...
Ти співав це сам.

Тепер хоч проспівати, що треба бути якимось унікальним, щоб досягти такого досвіду, рівня знань?

Але знов таки: до управління ринком країни це має таке ж відношення, як керування командиром підрозділу до керування ГК Збройними Силами.
]між тим що ти робив в школі і сьогоднішнім воєнпенсом пройшло так років з 30....
Чи вистарчає не школяру розуміння що його вміння правильно сприймати НОВУ інформацію залишилось на попередньому рівні?
Так для прикладу
Дитина народжується не знаючи жодної мови і не маючи перекладача...
Десь за 2 роки вони вивчає мову не маючи ніякого багажу...
От тільки всього 5% населення в наступних 20 років життя вивчає ще хоча б одну мову....
А прикладів коли людина після 30-40 вивчила нову мову - взагалі одиничні
ПС
в СРСР вступати на денне відділення вишу можна було тільки до 35 років.
Сам догадаєшся чому?
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 21 січ, 2025 22:50, всього редагувалось 2 разів.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 22:48

budivelnik написав:
  detroytred написав:На перших - це заходи по стимулюванню розвитку.
Ще раз
А. Сміт - не заважайте і ринок себе відрегулює
Кейнс - можна з допомогою нічим не забезпечених грошей вкладених в ринок -відтягнути кризу (прискорити розвиток)

Ще раз: прикладів підвищення швидкості розвитку країн за дій регуляторів ринку в світі достатньо.
Теорій і практик.

Про лише еволюційний шлях чув лише від тебе.
Хоча раніше ти співав про кожен підійде до дзеркала; кожен на 5-10% зробить більше.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 22:48

flyman написав: таке, а на колінах повзти це ВІРА, а решта то хня,

Тут розмова про віру була в контексті впливу на війну. Нікому своє не навязую і думаю що держава має бути відокремлена од релігії.
Веде вона себе як слон в посудній лавці. Якщо є держ зрадники серед духовенства їх треба судити на загальних підставах.
Бронь для них теж дурь як і інститут капеланів. Не можуть стріляти хай йдуть виносять ранених чи вбитих. Хай копають окопи.
З протестантами чи якимись крішнаїтами аналогічно.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 22:55

За крок до перевороту думок©ч.3

холява написав:Но ни слова о том что бросил своих побратимов
Ще з початку уйопувань за доглядом - в нас НІХТО таких не критикував!
А потім пішли ще уйопування в сзч - так теж, всі, як один казали про таких: "і правильно зробив!"

Як так?©
Чому?
(мали б, наче, всі бути злі на таких. А воно он як, Міхалич©)

п.с.
А ти чого не залишився?
Не вірю, що не було можливості! ;)
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 21 січ, 2025 23:12, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 22:57

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:На перших - це заходи по стимулюванню розвитку.
Ще раз
А. Сміт - не заважайте і ринок себе відрегулює
Кейнс - можна з допомогою нічим не забезпечених грошей вкладених в ринок -відтягнути кризу (прискорити розвиток)
Ще раз: прикладів підвищення швидкості розвитку країн за дій регуляторів ринку в світі достатньо.
Теорій і практик.
Про лише еволюційний шлях чув лише від тебе.
Хоча раніше ти співав про кожен підійде до дзеркала; кожен на 5-10% зробить більше.
1 Я не казав - ЛИШЕ
2 Є причини - є наслідки
Причина нашого повільного розвитку( з твоєї точки зору повільного) - є ВІДСУТНІСТь необхідної кількості людей з бізнесовим мишленням
3 Мала кількість людей з необхідним алгоритмом мишлення - повязана з останніми 100 роками відмінностей в розвитку України і оточуючих нас країн
4 Так приліт марсіан з вмінням генетичного маніпулювання- може пришвидшити вирощення необхідного геному... - але це фантазія.
5 Так якщо складуться умови що в нас одночасно
а - зявиться Мессія(правильні можновладці)
б - населення проснувшись зранку вирішить стати спочатку капіталістами і тільки через 20 років споживачами
в - в світ буде надлишок ресурсів/технологій і нестача послуг/товарів які з нашою допомого можна буде виготовити

От тоді все буде правильно...

А до того , все буде як розповідаю я
Ті хто подивившись в зеркало вирішать жити краще ніж оточуючі - створять основу реформаторів
діти основи реформаторів - наживуть капітал і почнуть в своєму середовищі вирощувати лідерів і партії які будуть захищати їх стиль життя...

Як бачиш - як мінімум 2-3 покоління або 50-80 років щоб догнати СЬОГОДНІШНІЙ рівень ШВЕЦІЇ ( до Польщі років 30)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 22:58

budivelnik написав:Людей можна виховати або нагайкою або прикладом

Когда такое пишете на военной ветке, нужно обозначать ударение :)
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6467 раз.
Подякували: 21603 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 22:59

budivelnik написав:
  detroytred написав:дає мені підстави вважати, що вивчення мною хоч біології хоч будь-яких інших напрямків, в мене виходить мінімум на "4" добре.
Економіка навряд є виключенням.
між тим що ти робив в школі і сьогоднішнім воєнпенсом пройшло так років з 30....
Чи вистарчає не школяру розуміння що його вміння правильно сприймати НОВУ інформацію залишилось на попередньому рівні?
Так для прикладу
Дитина народжується не знаючи жодної мови і не маючи перекладача...
Десь за 2 роки вони вивчає мову не маючи ніякого багажу...
От тільки всього 5% населення в наступних 20 років життя вивчає ще хоча б одну мову....
А прикладів коли людина після 30-40 вивчила нову мову - взагалі одиничні
ПС
в СРСР вступати на денне відділення вишу можна було тільки до 35 років.
Сам догадаєшся чому?

Тобто ти намагаєшся побудувати єралашик на підставі, що я отупів або відстав від життя.
Смішно.

Я витратив час, вивчав оті основи економіки (як основи фізики), вивчав як і чому реалізуватись реформи в країнах, вивчав думки Мицика, Сана, Аляка, ПаундСтерлінга та ін. форумчанин, які і зараз діляться своїми думками на економічному форумі, цікавлюсь, що нового є сучасного, а ти зі стелі --- да ти типу відстав від економічної думки, а я за прилавком і 30 років важкої праці в нижній ланці бізнесу в тренді трендів.
Смішно...
Чого ти тільки не вигадаєш.

Сорян,але я буду прислухатися до фахівців.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 23:00

Успіх написав:ДУХУ/СМІЛИВОСТІ і РИЗИКНУВ проголосувати за "новий спосіб лікування від раку"!
Що не так?
Люди втомились від "стандартних" результатів їхнього голосування))
Народ спробував НОВЕ!

У Вас магічна свідомість.
Невже Ви й сам поперлись би керувати державою?
Чого ж в армії не рвались до руля? Як гадаєте батарею б потянули? А дивізіон? :wink:
І це ж друже ще не держава.
Дивізіон входить в бригаду, бригада в корпус це і до сирського ще далеко, а ви прям в головнокомандувачі?
А ще армія це не єдина сфера його відповідальності. Тримається ця конструкція тільки за рахунок іноземних радників і втрати субєктності.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 23:04

detroytred написав:ти намагаєшся побудувати єралашик на підставі, що я отупів або відстав від життя.
Ти будеш заперечувати що швидкість засвоєння нового в тебе зараз на пару порядків нижча ніж була в дитинстві?
Думаю що не ризикнеш
А раз так - то признай що людина яка все життя займалась всім і читала всіх - на кінці життя точно не знає нічого і просрала все.
Я помилився?
ПС
навіть твій куций набір заперечень..
99%-єралашик...
1% - деколи міняється

Повен підказати тобі що ти настільки отупів що не в стані навіть згенерувати щось більш менші не таке примітивне.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1204512046120471204812049 ... 14609>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему