нет никакого народа есть 30+ млн людей "кто в лес кто по дрова" с абсолютно разными ценностями и понятиями о жизни (детей в расчет не берем). Даже у нас на ветке нет 2х одинаковых мнений. Каждый суслик агроном.
|
|
![]() нет никакого народа есть 30+ млн людей "кто в лес кто по дрова" с абсолютно разными ценностями и понятиями о жизни (детей в расчет не берем). Даже у нас на ветке нет 2х одинаковых мнений. Каждый суслик агроном. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 21 січ, 2025 22:49, всього редагувалось 3 разів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну]між тим що ти робив в школі і сьогоднішнім воєнпенсом пройшло так років з 30.... Чи вистарчає не школяру розуміння що його вміння правильно сприймати НОВУ інформацію залишилось на попередньому рівні? Так для прикладу Дитина народжується не знаючи жодної мови і не маючи перекладача... Десь за 2 роки вони вивчає мову не маючи ніякого багажу... От тільки всього 5% населення в наступних 20 років життя вивчає ще хоча б одну мову.... А прикладів коли людина після 30-40 вивчила нову мову - взагалі одиничні ПС в СРСР вступати на денне відділення вишу можна було тільки до 35 років. Сам догадаєшся чому? Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 21 січ, 2025 22:50, всього редагувалось 2 разів.
![]() Ще раз: прикладів підвищення швидкості розвитку країн за дій регуляторів ринку в світі достатньо. Теорій і практик. Про лише еволюційний шлях чув лише від тебе. Хоча раніше ти співав про кожен підійде до дзеркала; кожен на 5-10% зробить більше.
![]() Тут розмова про віру була в контексті впливу на війну. Нікому своє не навязую і думаю що держава має бути відокремлена од релігії. Веде вона себе як слон в посудній лавці. Якщо є держ зрадники серед духовенства їх треба судити на загальних підставах. Бронь для них теж дурь як і інститут капеланів. Не можуть стріляти хай йдуть виносять ранених чи вбитих. Хай копають окопи. З протестантами чи якимись крішнаїтами аналогічно. ![]() За крок до перевороту думок©ч.3Ще з початку уйопувань за доглядом - в нас НІХТО таких не критикував! А потім пішли ще уйопування в сзч - так теж, всі, як один казали про таких: "і правильно зробив!" Як так?© Чому? (мали б, наче, всі бути злі на таких. А воно он як, Міхалич©) п.с. А ти чого не залишився? Не вірю, що не було можливості! ![]() Востаннє редагувалось Успіх в Вів 21 січ, 2025 23:12, всього редагувалось 1 раз.
![]() 1 Я не казав - ЛИШЕ 2 Є причини - є наслідки Причина нашого повільного розвитку( з твоєї точки зору повільного) - є ВІДСУТНІСТь необхідної кількості людей з бізнесовим мишленням 3 Мала кількість людей з необхідним алгоритмом мишлення - повязана з останніми 100 роками відмінностей в розвитку України і оточуючих нас країн 4 Так приліт марсіан з вмінням генетичного маніпулювання- може пришвидшити вирощення необхідного геному... - але це фантазія. 5 Так якщо складуться умови що в нас одночасно а - зявиться Мессія(правильні можновладці) б - населення проснувшись зранку вирішить стати спочатку капіталістами і тільки через 20 років споживачами в - в світ буде надлишок ресурсів/технологій і нестача послуг/товарів які з нашою допомого можна буде виготовити От тоді все буде правильно... А до того , все буде як розповідаю я Ті хто подивившись в зеркало вирішать жити краще ніж оточуючі - створять основу реформаторів діти основи реформаторів - наживуть капітал і почнуть в своєму середовищі вирощувати лідерів і партії які будуть захищати їх стиль життя... Як бачиш - як мінімум 2-3 покоління або 50-80 років щоб догнати СЬОГОДНІШНІЙ рівень ШВЕЦІЇ ( до Польщі років 30)
![]()
Тобто ти намагаєшся побудувати єралашик на підставі, що я отупів або відстав від життя. Смішно. Я витратив час, вивчав оті основи економіки (як основи фізики), вивчав як і чому реалізуватись реформи в країнах, вивчав думки Мицика, Сана, Аляка, ПаундСтерлінга та ін. форумчанин, які і зараз діляться своїми думками на економічному форумі, цікавлюсь, що нового є сучасного, а ти зі стелі --- да ти типу відстав від економічної думки, а я за прилавком і 30 років важкої праці в нижній ланці бізнесу в тренді трендів. Смішно... Чого ти тільки не вигадаєш. Сорян,але я буду прислухатися до фахівців.
![]() У Вас магічна свідомість. Невже Ви й сам поперлись би керувати державою? Чого ж в армії не рвались до руля? Як гадаєте батарею б потянули? А дивізіон? ![]() І це ж друже ще не держава. Дивізіон входить в бригаду, бригада в корпус це і до сирського ще далеко, а ви прям в головнокомандувачі? А ще армія це не єдина сфера його відповідальності. Тримається ця конструкція тільки за рахунок іноземних радників і втрати субєктності. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТи будеш заперечувати що швидкість засвоєння нового в тебе зараз на пару порядків нижча ніж була в дитинстві? Думаю що не ризикнеш А раз так - то признай що людина яка все життя займалась всім і читала всіх - на кінці життя точно не знає нічого і просрала все. Я помилився? ПС навіть твій куций набір заперечень.. 99%-єралашик... 1% - деколи міняється Повен підказати тобі що ти настільки отупів що не в стані навіть згенерувати щось більш менші не таке примітивне.
|
|